Rent Some Fun Logo

Ontdek onze unieke teambuildings

Jij zorgt voor een enthousiast team. Wij doen de rest. Ontdek hier de leukste teambuildings van België.

Wat we doen

Teambuilding icon 3

Fun als basis

Bij Rent Some Fun geloven we dat een succesbeleving als team de sleutel is tot verbinding. Daarom ontwikkelen we teambuildingsactiviteiten met een hoog fungehalte waar skills vanop de werkvloer aan te pas komen.

Teambuilding icon 2

Onderlinge verbondenheid

Bij ons draait het allemaal om het onderlinge verbondenheid, ongeacht of het een jong team betreft of een groep die al goed op elkaar is ingespeeld. We streven naar een blijvende impact, zodat onze activiteiten zorgen voor langdurige verbinding en positieve herinneringen.

Teambuilding icon 1

Uniek spelontwerp

Bij onze teambuildings laten we ons inspireren door de dagelijkse uitdagingen op de werkvloer, zoals communicatie, onderhandeling en projectmatig werken. Al onze activiteiten worden ontworpen en geproduceerd in België, met oog voor kwaliteit en originaliteit.

Made in belgium logo (met tekst)

Rent Some Fun als betrouwbare partner

Bij Rent Some Fun hechten we veel belang aan heldere communicatie en een stressvrije organisatie van jouw event. Onze uitgebreide informatiebrochures zorgen ervoor dat je precies weet wat je kunt verwachten van onze activiteiten.

Als ontwikkelaars van onze eigen activiteiten garanderen we bij Rent Some Fun een persoonlijke aanpak. Ons creatieve team is dagelijks bezig met het ontwikkelen van nieuwe activiteiten en ons planningsteam zorgt ervoor dat elke teambuilding vlot verloopt. Boek rechtstreeks bij ons voor een vlotte en efficiënte organisatie.

Ontdek onze teambuildings

Bridge Builders

Teambuilding

Ben je klaar voor de ultieme bouwuitdaging? Ik hoop van wel, want we hebben een leuke uitdaging voor je in petto: bouw je eigen brug. En ja, je leest het goed – een echte brug! Nu ja, gemaakt van spaghetti dan.

90 min
Tot 144 pers.
NL, EN, FR

Project Slingshot

Teambuilding

"Build, aim, fire!" zo kan je Project Slingshot samenvatten in drie woorden. Met een scala aan buizen en koppelingen krijg je "hands-on" de kans om je eigen katapult te bouwen.

90 min
Tot 144 pers.
NL, EN, FR

The Gallery

Randanimatie

"The Gallery" tilt jouw evenement naar een hoger niveau met een meeslepende escape-ervaring, perfect als randanimatie. Deze activiteit, geschikt voor alle leeftijden, biedt een boeiende mix van toegankelijkheid en uitdaging, waardoor het ideaal is voor gezinsevents, recepties en trouwfeesten.

8 min
Tot 1000 pers.
NL, EN, FR

De Verdwenen Diamant

Escaperoom voor kinderen

Een escape game op maat van kinderen. Als onderzoeksteam gaan de kids op zoek naar de dief van een peperdure diamant. Speel en puzzel je een weg doorheen dit spannende avontuur!

50 min
Tot 30 pers.
NL

Bricks Battle

Serious teambuilding

Dit meeslepende spel daagt je team uit om te communiceren, samen te werken en kritisch na te denken, allemaal in het streven om als overwinnaar uit de bus te komen.

90 min
Tot 36 pers.
NL, EN, FR

A Pirate's Old Whiskey Crate

Teambuilding

Op zoek naar een escaperoom die je echt overal kan spelen? Met onze escape box “A Pirate’s Old Whiskey Crate” zetten we je team aan het puzzelen, waar je maar wilt!

60 min
Tot 120 pers.
NL, EN, FR

Creëer vandaag een uniek moment met je team

— 100% gratis!

Ontdek ons E-book “17 Energieke Breaks”!

Boordevol eenvoudige, maar uiterst effectieve activiteiten die de energie verhogen, creativiteit stimuleren, en samenwerking bevorderen. Download “17 Energieke Breaks” nu en geef je team een boost!

Jouw privacy is onze prioriteit. Wij zullen je gegevens nooit delen met anderen.

E-book 17 leuke activiteiten cover transparant