Transformeer jouw team met een effectieve teambuilding

Cordeel logo
KBC logo
Colruyt Group logo
Pfizer logo
Mediamarkt logo
Apple logo

Een teambuilding voor elk team, vind jouw perfecte match

Wat we doen

Teambuilding icon 3

Hoog fungehalte

Rent Some Fun ontwikkelt eigen activiteiten om groepen dichter bij elkaar te brengen. Onze activiteiten zijn niet alleen doordacht en inventief, maar hebben ook een hoog fungehalte

Teambuilding icon 2

Teams dichter bij elkaar brengen

Daar gaat het natuurlijk om: mensen dichter bij elkaar brengen. Of het nu gaat om een jong team of een sterk op elkaar ingespeelde groep. Wij zorgen voor een blijvende impact.

Teambuilding icon 1

Inventief spelontwerp gemaakt in België

De dagdagelijkse uitdagingen vanop de werkvloer zitten verwerkt in onze teambuildings: communicatie, onderhandeling en projectmatig werken. Alle activiteiten worden ontworpen en gemaakt in België.

Made in belgium logo (met tekst)

Een sterke basis

Fun met een dubbele bodem

Voor een breed publiek

Jouw professionele partner

Waarom teams voor ons kiezen

We hebben ook enkel positieve commentaren gehoord. Het zat echt goed in elkaar en niemand moest met zijn vingers staan draaien. Het was su-per leuk!

Sandra

Trislot

We hadden een superleuke teambuilding dankzij deze boxen. Zo spannend, creatief en doordacht. Ieders competitiviteit werd getriggerd. Echt een AANRADER!

Lotte

VOX PELT

Wij hadden na onze teamdag een ontspannende activiteit voorzien en de escape boxes waren een schot in de roos! Het is een activiteit die voor iedereen leuk is, je kan kiezen welke raadsels je wil oplossen. De speluitleg was niet langdradig of saai , er zat ‘schwung’ in! Kortom, allemaal positief! Bedankt nog eens om zo goed te begeleiden.

Sofie

Colruyt Group

“Een originele en fijne manier van teambuilding. Spitsvondige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen tips, … en een dosis teamwerk. De Escape-box zit geweldig goed in elkaar en bracht de strijder in ieder van ons naar boven, geen hangslot of code was er teveel aan. Een aanrader!”

Ann

VOKA Antwerpen

“We zochten een toffe namiddagactiviteit die voor alle collega’s geschikt zou kunnen zijn. De verwachtingen werden dan ook meer dan ingelost. Een origineel idee, uitdagende opdrachten en vooral een toffe teamsfeer. Deze combinatie maakte van onze teambuilding zeker een succes. Bedankt Sam & Jonas!”

Ellen

Politie Antwerpen

Proximus logo
KBC logo
Colruyt Group logo
Pfizer logo
Mediamarkt logo
Apple logo
Aquafin logo
Voka logo
EY logo
Cordeel logo
Stad Antwerpen logo
KPMG logo

Kies jouw ideale teambuilding activiteit