Transformeer jouw team met een effectieve teambuilding

Wij hielpen al 1000+ teams te connecteren

Cordeel logo
KBC logo
Colruyt Group logo
Pfizer logo
Mediamarkt logo
Apple logo
Teambuilding icon 3

Unieke teambuildings

Ontdek onze exclusief ontwikkelde teambuilding activiteiten, zorgvuldig ontworpen om je team uit te dagen en een verbinding te bevorderen. 

Teambuilding icon 2

Versterk jullie onderlinge band​

Creëer een hechter team met activiteiten die samenwerking en vertrouwen bevorderen. Je voelt het verschil binnen je team meteen.

Teambuilding icon 1

Kies uit ons breed aanbod

Ons breed aanbod garandeert voor elk team de perfecte match, met een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding.

Meteen aan de slag?

Kies te teambuilding die past bij je team

Wat we doen

Teambuilding icon 3

Hoog fungehalte

Rent Some Fun ontwikkelt eigen activiteiten om groepen dichter bij elkaar te brengen. Onze activiteiten zijn niet alleen doordacht en inventief, maar hebben ook een hoog fungehalte

Teambuilding icon 2

Teams dichter bij elkaar brengen

Daar gaat het natuurlijk om: mensen dichter bij elkaar brengen. Of het nu gaat om een jong team of een sterk op elkaar ingespeelde groep. Wij zorgen voor een blijvende impact.

Teambuilding icon 1

Inventief spelontwerp gemaakt in België

De dagdagelijkse uitdagingen vanop de werkvloer zitten verwerkt in onze teambuildings: communicatie, onderhandeling en projectmatig werken. Alle activiteiten worden ontworpen en gemaakt in België.

Made in belgium logo (met tekst)

Onze filosofie

Onze teambuilding activiteiten zijn ontworpen op een sterke basis van plezier met een diepere betekenis, waarbij we de vaardigheden van de werkvloer op een speelse manier integreren. Elk evenement is zorgvuldig verpakt in een ingenieus design, ontworpen om een breed publiek aan te spreken en deelnemers van alle leeftijden dichter bij elkaar te brengen. Of je nu een kleine groep of een groot team wilt verenigen, wij zijn jouw professionele partner met professionele begeleiding en een vlekkeloze organisatie. Kies voor onze activiteiten en garandeer een succeservaring die iedereen zal waarderen.

Meer overtuigende ervaringen

We hebben ook enkel positieve commentaren gehoord. Het zat echt goed in elkaar en niemand moest met zijn vingers staan draaien. Het was su-per leuk!

Sandra

Trislot

We hadden een superleuke teambuilding dankzij deze boxen. Zo spannend, creatief en doordacht. Ieders competitiviteit werd getriggerd. Echt een AANRADER!

Lotte

VOX PELT

Wij hadden na onze teamdag een ontspannende activiteit voorzien en de escape boxes waren een schot in de roos! Het is een activiteit die voor iedereen leuk is, je kan kiezen welke raadsels je wil oplossen. De speluitleg was niet langdradig of saai , er zat ‘schwung’ in! Kortom, allemaal positief! Bedankt nog eens om zo goed te begeleiden.

Sofie

Colruyt Group

“Een originele en fijne manier van teambuilding. Spitsvondige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen tips, … en een dosis teamwerk. De Escape-box zit geweldig goed in elkaar en bracht de strijder in ieder van ons naar boven, geen hangslot of code was er teveel aan. Een aanrader!”

Ann

VOKA Antwerpen

“We zochten een toffe namiddagactiviteit die voor alle collega’s geschikt zou kunnen zijn. De verwachtingen werden dan ook meer dan ingelost. Een origineel idee, uitdagende opdrachten en vooral een toffe teamsfeer. Deze combinatie maakte van onze teambuilding zeker een succes. Bedankt Sam & Jonas!”

Ellen

Politie Antwerpen

Proximus logo
KBC logo
Colruyt Group logo
Pfizer logo
Mediamarkt logo
Apple logo
Aquafin logo
Voka logo
EY logo
Cordeel logo
Stad Antwerpen logo
KPMG logo

Voor elke team een unieke ervaring

Ontdek al onze teambuildings

Offerte in 1, 2, 3...

Pijl 1

Vraag een offerte aan

Contact informatie
Over jullie teambuilding
Nog niet alles ligt vast? Geef een voorlopige indicatie, aanpassingen zijn later mogelijk.
We hebben interesse in: