Rent Some Fun Logo

Teambuilding in de Ardennen

Kies meteen een teambuilding die kan doorgaan in Ardennen

Een onvergetelijke teamdag in de Ardennen

Teambuilding icon 3

Welke teambuilding kies jij?

Het begon allemaal in 2016 met een uniek idee; een escapebox. Je kan een escapebox het best vergelijken met een normale escaperoom waarbij je een kist probeert te kraken. Dus letterlijk een escaperoom in een kist. Lekker makkelijk, want zo komt de activiteit naar jullie toe in plaats van andersom. We hebben sinds onze start een tal van verschillende escape boxes ontwikkeld. Inmiddels mag je kiezen uit: A Pirate’s Old Whiskey Crate, The Mummy’s Mystery of de ‘Kart Challenge’. Welke kies jij?

Teambuilding icon 2

Groei als team

Geen teambuilding zonder groei. Om dat waar te maken hebben we naast een hoog fun gehalte ook twee essentiële werkvloer skills, communicatie en samenwerking, in al onze teambuildings verwerkt. De soft skills die nodig zijn voor een aangenaam teamverband. Zo leer je op een speelse manier én je collega’s beter kennen én groeien jullie als team. Je ontdekt elkaars talenten, leert beter samen werken en verdiept jullie onderlinge relaties.

Teambuilding icon 1

Samen naar de eindstreep

Het is geen geslaagde teamdag als niet iedereen mee kan doen. Bij Rent Some Fun hebben we daarom bewust rekening gehouden met eventuele leeftijdsverschillen. Zowel jong als oud zal zijn kunde en kennis in moeten zetten om de raadsels op te lossen. Alleen samen haal je de eindstreep. Zo doet iedereen mee en laten we niemand achterwege.

Made in belgium logo (met tekst)

Verzorgd genieten van jullie teamdag in de Ardennen

Teambuilding icon 3

Waar je maar wil

Een teamdag in de Ardennen? Wat wil je meer? Samen met je team ontsnappen aan de dagelijkse werksleur en even bijtanken in de frisse buitenlucht, heerlijk! Het maakt niet uit waar je je teamdag in de Ardennen wilt laten plaatsvinden, wij komen naar jullie toe. Misschien heb je zelfs wel iets heel anders in gedachten, ook dat kan. We bedienen heel België en Nederland en weten de weg naar jullie toe altijd te vinden. Jullie kiezen je favoriete plekje uit, wij laden de bus in en zien jullie daar.

Teambuilding icon 2

Door weer en wind

Wat het weer ook doet, jullie teambuilding gaat door. Met zon, wind of regen. De flexibiliteit van onze escape boxes staat ons toe om overal op te bouwen en last-minute te anticiperen op de weersomstandigheden. Met zon gaan we natuurlijk voor een mooie dag in de buitenlucht. Maar ook met regen of kou, garanderen we een net zo gezellige teamdag op een fijne binnenlocatie onder het genot van een hapje en een drankje.

Teambuilding icon 1

Een onvergetelijke teamdag

Hoe jullie teamdag er ook uit mag zien, wij organiseren het! Je hebt al een locatie in gedachte en wilt de teambuilding combineren met een mooie wandeling, een brouwerijbezoek of een diner bij lekkere restaurantje? Fantastisch! Geef het meteen door en wij gaan aan de slag voor je. Samen geven we vorm aan een onvergetelijke teamdag.
Jullie genieten, wij doen de rest!

Liever nog iets meer informatie ontvangen of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem hier contact met ons op en we staan je snelst mogelijk te woord.

Zij gingen je voor...

We hebben ook enkel positieve commentaren gehoord. Het zat echt goed in elkaar en niemand moest met zijn vingers staan draaien. Het was su-per leuk!

Sandra

Trislot

We hadden een superleuke teambuilding dankzij deze boxen. Zo spannend, creatief en doordacht. Ieders competitiviteit werd getriggerd. Echt een AANRADER!

Lotte

VOX PELT

Wij hadden na onze teamdag een ontspannende activiteit voorzien en de escape boxes waren een schot in de roos! Het is een activiteit die voor iedereen leuk is, je kan kiezen welke raadsels je wil oplossen. De speluitleg was niet langdradig of saai , er zat ‘schwung’ in! Kortom, allemaal positief! Bedankt nog eens om zo goed te begeleiden.

Sofie

Colruyt Group

“Een originele en fijne manier van teambuilding. Spitsvondige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen tips, … en een dosis teamwerk. De Escape-box zit geweldig goed in elkaar en bracht de strijder in ieder van ons naar boven, geen hangslot of code was er teveel aan. Een aanrader!”

Ann

VOKA Antwerpen

“We zochten een toffe namiddagactiviteit die voor alle collega’s geschikt zou kunnen zijn. De verwachtingen werden dan ook meer dan ingelost. Een origineel idee, uitdagende opdrachten en vooral een toffe teamsfeer. Deze combinatie maakte van onze teambuilding zeker een succes. Bedankt Sam & Jonas!”

Ellen

Politie Antwerpen

Proximus logo
KBC logo
Colruyt Group logo
Pfizer logo
Mediamarkt logo
Apple logo
Aquafin logo
Voka logo
EY logo
Cordeel logo
Stad Antwerpen logo
KPMG logo

Kies de teambuilding die bij je past

Creëer vandaag een uniek moment met je team

— 100% gratis!

Ontdek ons E-book “17 Energieke Breaks”!

Boordevol eenvoudige, maar uiterst effectieve activiteiten die de energie verhogen, creativiteit stimuleren, en samenwerking bevorderen. Download “17 Energieke Breaks” nu en geef je team een boost!

Jouw privacy is onze prioriteit. Wij zullen je gegevens nooit delen met anderen.

E-book 17 leuke activiteiten cover transparant