Rent Some Fun Logo

De origineelste teambuilding in Essen

Kies meteen een teambuilding die kan doorgaan in Essen

Essen zijn jullie er klaar voor?

Teambuilding icon 3

De origineelste teambuilding activiteiten in België

‘Handmade in Belgium’ heeft onze founder Jonas de meest originele teambuilding activiteiten ontwikkeld. Ga samen de uitdaging aan en los het mysterie op met een Escape Box, bewijs jezelf als pitcrew tijdens de Kart Challenge, of streep ze allemaal weg tijdens de Bingo Quiz.

Teambuilding icon 2

Leuk voor jong en oud

Om tot de eindstreep te geraken wordt iedereen gevraagd zijn of haar kwaliteiten in te zetten. Tijdens het ontwikkelen van onze teambuilding activiteiten hebben we bewust rekening gehouden met leeftijdsverschillen. Alleen samen heb je kans om te winnen!

Teambuilding icon 1

Op kantoor of in het park

Het maakt niet uit waar jij je teambuilding wilt laten plaatsvinden, het kan overal! Of je het nu binnen op kantoor, of lekker buiten in het park wilt laten plaatsvinden. Door het compacte formaat van onze activiteiten kunnen ze vrijwel overal opgebouwd worden.

Made in belgium logo (met tekst)

Teambuilding in Essen? Laat dat maar aan ons over!

Teambuilding icon 3

Op jouw wens locatie

Geen kilometer is te ver! Jij wilt een teamdag in Essen organiseren? Dat is zo geregeld. Maar ook buiten Essen of misschien zelfs heel ergens anders in de provincie Antwerpen is geen probleem. Niks is te gek, we komen eraan!

Teambuilding icon 2

Wij zorgen voor een onvergetelijke teamdag

Samen realiseren we jouw ideale teambuilding. Je wilt de teamdag graag openen met een mooie lunch, aansluitend een van onze teambuilding activiteiten doen en na afloop nog een mooie stadswandeling? Super, wij gaan het voor je regelen. Samen overleggen we de verschillende mogelijkheden en zorgen we voor een onvergetelijke teamdag.

Teambuilding icon 1

Jullie genieten, wij doen de rest

Wat het ook wordt, wij organiseren het! Jullie genieten, wij doen de rest. Ben je er nog niet helemaal over uit? Neem hier contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Zij gingen je voor...

We hebben ook enkel positieve commentaren gehoord. Het zat echt goed in elkaar en niemand moest met zijn vingers staan draaien. Het was su-per leuk!

Sandra

Trislot

We hadden een superleuke teambuilding dankzij deze boxen. Zo spannend, creatief en doordacht. Ieders competitiviteit werd getriggerd. Echt een AANRADER!

Lotte

VOX PELT

Wij hadden na onze teamdag een ontspannende activiteit voorzien en de escape boxes waren een schot in de roos! Het is een activiteit die voor iedereen leuk is, je kan kiezen welke raadsels je wil oplossen. De speluitleg was niet langdradig of saai , er zat ‘schwung’ in! Kortom, allemaal positief! Bedankt nog eens om zo goed te begeleiden.

Sofie

Colruyt Group

“Een originele en fijne manier van teambuilding. Spitsvondige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen tips, … en een dosis teamwerk. De Escape-box zit geweldig goed in elkaar en bracht de strijder in ieder van ons naar boven, geen hangslot of code was er teveel aan. Een aanrader!”

Ann

VOKA Antwerpen

“We zochten een toffe namiddagactiviteit die voor alle collega’s geschikt zou kunnen zijn. De verwachtingen werden dan ook meer dan ingelost. Een origineel idee, uitdagende opdrachten en vooral een toffe teamsfeer. Deze combinatie maakte van onze teambuilding zeker een succes. Bedankt Sam & Jonas!”

Ellen

Politie Antwerpen

Proximus logo
KBC logo
Colruyt Group logo
Pfizer logo
Mediamarkt logo
Apple logo
Aquafin logo
Voka logo
EY logo
Cordeel logo
Stad Antwerpen logo
KPMG logo

Kies de teambuilding die bij je past

Teambuilding dat samenwerken bevorderd

Onze teambuildings GRATIS uitproberen?

Join our try-out team!