Rent Some Fun Logo

116x bedankt

Dankzij jullie hulp konden we het spel op maat van kinderen succesvol vorm geven. We mochten maat liefst 116 inzendingen ontvangen. Bedankt daarvoor!

De naam van het spel?

De Verdwenen Diamant

Teambuilding icon 3

Op maat van kids

We ontwikkelden dit spel specifiek op maat van kinderen. Dankzij een inventief ontwerp dagen we kinderen op verschillende vlakken uit: communicatie, samenwerken en creatief denken komen aan bod.

Teambuilding icon 2

Van 8 tot 10 jaar

De eerste tests waren een geweldig succes. Het spel is erg uitdagend voor de doelgroep 8 tot 10-jarigen. We focussen dus vooral op het 3de en 4de leerjaar.

Teambuilding icon 1

50 minuten plezier

Inclusief speluitleg duurt het spel 50 minuten. Zo past het spel perfect in een lesuur. Afhankelijk van de ontwikkeling van de kinderen kan het spel ook wat sneller uitgespeeld worden. We proberen het spel uitdagend te maken voor iedereen. 

Quotes van de eerste try-out

Wie wint de GRATIS try-out?

Zoals jullie weten gaven we een gratis spelmoment weg onder de deelnemers van de enquête. We komen langs bij de winnende school en dagen daar 2 klassen naar keuze uit met het spel. Wij kijken er alvast naar uit… maar wie zou de winnaar zijn?

Bekijk de lotingsvideo

En de winnaar is...

Ontdek de brochure

Download de brochure

In de brochure kan je alle informatie terugvinden over het spel samen met een overzichtelijke prijslijst. We kijken er naar uit jullie kids uit te dagen. 

Tot snel op
jullie school!