Document

17 Onmisbare energizers voor elke meeting

Onze essentiële gids biedt een schat aan eenvoudige, maar uiterst effectieve activiteiten ontworpen om de energie te verhogen, de creativiteit te stimuleren, en de samenwerking te bevorderen. Download “17 Energieke Breaks” nu.

Jouw privacy is onze prioriteit. Wij zullen je gegevens nooit delen met anderen.

E-book 17 leuke activiteiten cover transparant

Wij hielpen al 1000+ teams te connecteren

Cordeel logo
KBC logo
Colruyt Group logo
Pfizer logo
Mediamarkt logo
Apple logo
Teambuilding icon 3

Nooit meer saaie meetings

Transformeer elke vergadering met onze eenvoudig te implementeren energizers. Ontdek zelf hoe je teamdynamiek geboost wordt.

Teambuilding icon 2

Versterk jullie onderlinge band

Creëer een hechter team met activiteiten die samenwerking en vertrouwen bevorderen. Je voelt het verschil binnen je team meteen.

Teambuilding icon 1

100% gratis E-book

Investeer in betere teamsfeer zonder een cent uit te geven. Jouw gratis gids wacht op je, ga meteen aan de slag en download ons E-book.

Paper plane icon
E book 17 activiteiten voor tijdens of na je meeting transparant links

Voorbeeld uit het E-book:

Paper plane battle

Teams bouwen papieren vliegtuigen met het doel om degene te maken die het verst vliegt of de langste zweeftijd heeft.

Instructies

1) Zoek een open ruimte binnen of buiten waar de activiteit kan doorgaan. Je kunt de vliegtuigjes ook vanaf de eerste of tweede verdieping lanceren voor extra lange vluchten!

2) Geef elk team papier om hun vliegtuig te bouwen.

3) Stel een tijdslimiet in voor het bouwen of testen van de creaties. 10 minuten is een prima startpunt.

4) Laat elk team een lid kiezen om hun vliegtuig te gooien.
Kijk welke het verst gaat of het langst in de lucht blijft.

Deze activiteit speelt in op...

Een sterke basis

Fun met een dubbele bodem

Voor een breed publiek

Jouw professionele partner

Meer overtuigende ervaringen

Tine
Tine
#teamleader
Read More
Ik download bijna nooit e-books, meestal vind ik er niks aan. Maar deze? Echt top! De activiteiten zijn direct inzetbaar!
Geert
Geert
#teamleader
Read More
Superhandig, je hebt echt bijna niks nodig voor die activiteiten. Zo simpel om mee aan de slag te gaan!
Leen
Leen
#projectmanagers
Read More
Dacht dat mijn team zou klagen, maar ze vragen nu zelf om die energizers! Het is geweldig hoe weinig je nodig hebt om zoiets groots te bereiken.
Nora
Nora
#HR
Read More
Dit e-book is goud waard. Geen dure gadgets of ingewikkelde plannen; gewoon simpele, effectieve activiteiten die iedereen meteen leuk vindt.
Timo
Timo
#schoolhoofd
Read More
Onze teamdynamiek was een beetje ingedut. Met de tips uit dit e-book hebben we de vonk weer teruggevonden. Het is ongelooflijk hoe kleine veranderingen zoveel kunnen doen.
Lotte
Lotte
#manager
Read More
Als er een grote meeting aankomt is iedereen benieuwd wat de volgende activiteit is (intussen een traditie). Dit e-book is mijn geheime wapen om origineel uit de hoek te komen.
Previous
Next
Proximus logo
KBC logo
Colruyt Group logo
Pfizer logo
Mediamarkt logo
Apple logo
Aquafin logo
Voka logo
EY logo
Cordeel logo
Stad Antwerpen logo
KPMG logo

FAQ

Heb je een vraag over het GRATIS e-book?

Ja, ons e-book “17 Onmisbare Energizers voor Elke Meeting” is inderdaad 100% gratis. We begrijpen hoe belangrijk een positieve en energieke teamdynamiek is voor het succes van elke organisatie. Daarom willen we je met dit waardevolle hulpmiddel op weg helpen naar effectievere en leukere meetings. We verzekeren je dat er geen verborgen kosten zijn en dat het e-book altijd gratis zal blijven. Dit is onze manier om bij te dragen aan een betere werkomgeving voor iedereen.

We leveren het e-book direct in je inbox, waardoor we je ook in de toekomst op de hoogte kunnen houden van waardevolle updates, zoals de lancering van nieuwe e-books. Zo heb je altijd toegang tot de nieuwste en meest handige tips. Het enige wat we van je nodig hebben, is je e-mailadres. En als je je privacy extra wilt beschermen, voel je vrij om een andere voornaam te gebruiken bij je inschrijving. Niet boos zijn als we je dan ook zo aanspreken in de toekomst 😉

Bij het samenstellen van ons e-book “17 Onmisbare Energizers voor Elke Meeting” hebben we zorgvuldig gekozen voor activiteiten die niet alleen eenvoudig zijn, maar ook flexibel genoeg om in verschillende groepsgroottes toe te passen. We begrijpen dat de beschikbare ruimte en materialen kunnen variëren, en daarom hebben we ervoor gezorgd dat er voor elk scenario passende activiteiten beschikbaar zijn. Of je nu te maken hebt met beperkte ruimte of juist over veel ruimte beschikt, of weinig tot geen extra materialen kunt gebruiken, we garanderen dat je iets leuks en effectiefs zult vinden om de dynamiek van je team te versterken.

We hebben de activiteiten zodanig geselecteerd dat ze met minimale voorbereiding en materialen uitgevoerd kunnen worden. Voor sommige activiteiten heb je inderdaad wat basisbenodigdheden nodig, maar we hebben ervoor gezorgd dat deze altijd beperkt en gemakkelijk te verkrijgen zijn. Een goede tip is om van tevoren te beslissen welke activiteit je wilt gebruiken, zodat je eventueel benodigde materialen kunt voorbereiden. Daarnaast raden we aan om de speluitleg vooraf door te nemen, zodat je de activiteit vlot aan je team kunt presenteren. Zo ben je optimaal voorbereid om elke meeting een energieke boost te geven!

Ons e-book “17 Onmisbare Energizers voor Elke Meeting” is het resultaat van onze uitgebreide expertise als teambuildingontwikkelaars. We begrijpen als geen ander de kunst van het revitaliseren van teams die hun vonk hebben verloren. Dit e-book combineert uitgebalanceerde spelontwerpen met diepgaande inzichten, allemaal voortvloeiend uit jarenlange ervaring in het veld. Bij ons vind je geen standaardoplossingen, maar bewezen strategieën die echt het verschil maken.

In één klik, gedaan met saaie meetings.

Onze essentiële gids biedt een schat aan eenvoudige, maar uiterst effectieve activiteiten ontworpen om de energie te verhogen, de creativiteit te stimuleren, en de samenwerking te bevorderen. Download “17 Energieke Breaks” nu.

Jouw privacy is onze prioriteit. Wij zullen je gegevens nooit delen met anderen.

E-book 17 leuke activiteiten cover transparant