Rent Some Fun Logo

Op zoek naar een teambuilding in Provincie Vlaams-Brabant? We got you!

Kies meteen een teambuilding die kan doorgaan in Provincie Vlaams-Brabant

Ontdek de leukste teambuildings in de Provincie Vlaams-Brabant

Teambuilding icon 3

Authentiek & 'Handmade in Belgium'

Na onze start in 2016 hebben we een divers aanbod aan teambuildings ontwikkeld. Ze baseren allemaal op ons unieke escape box concept. Denk daarbij aan een escape room ervaring maar dan in een kist; mobiel en overal inzetbaar. Zo komt de activiteit naar jullie toe in plaats van andersom. De escape boxes zijn authentiek en helemaal ‘Handmade in Belgium’! Puzzel erop los met ‘A Pirate’s Old Whiskey Crate’, ga de uitdaging aan met ‘The Mummy’s Mystery’ of bewijs jezelf als pitcrew tijdens de ‘Kart Challenge’. Welke kies jij?

Teambuilding icon 2

Spelenderwijs groeien als team

Bij Rent Some Fun hebben we veel tijd gestoken in het ontwikkelen van een perfecte mix. De activiteiten moesten zowel een hoog fun gehalte hebben én groei bevorderen. De activiteiten baseren daarom allemaal op essentiële werkvloer skills als efficiënte communicatie en samenwerking. Zo leer je spelenderwijs je collega’s beter kennen, ontdek je elkaars talenten en groeien jullie als team.

Teambuilding icon 1

We laten niemand achterwege

Het is geen geslaagde teamdag als niet iedereen mee doet. Bewust hebben wij rekening gehouden met eventuele leeftijdsverschillen en hebben we vragen en opdrachten voor zowel jong als oud in onze activiteiten verwerkt. Zo laten we niemand achterwege en doet iedereen mee!

Made in belgium logo (met tekst)

Gegarandeerd een onvergetelijke teamdag in de Provincie Vlaams-Brabant

Teambuilding icon 3

Wij komen naar jou toe

In Brussel, Leuven, Zaventem of in één van de andere prachtige plaatsen van Provincie Vlaams-Brabant jouw teamdag organiseren? Super! Het maakt niet uit waar jij je teamdag wilt organiseren.. want het kan overal! We bedienen niet alleen de Provincie Vlaams-Brabant maar ook ver daarbuiten door heel België en Nederland. Zo kies jij je droom locatie en komen wij naar jou toe.

Teambuilding icon 2

Weer of geen weer

Of het weer meedoet of niet, jullie teamuitje gaat gewoon door! Natuurlijk is een teamdag in de buitenlucht met een stralend zonnetje ideaal. Mocht het weer het toelaten is dat natuurlijk ook de optie waarvoor we gaan. Maar niet getreurd bij regen, ook dan garanderen we een onvergetelijke teamdag op een gezellige binnenlocatie met een hapje en een drankje.

Teambuilding icon 1

Jullie genieten, wij doen de rest

Wil je in combinatie met de teambuilding activiteit ook nog een stadswandeling doen of de dag afsluiten met een welverdiend diner bij jouw favoriete restaurant? Fantastisch! Geef het meteen door en wij gaan aan de slag voor je! Wij verzorgen en garanderen een ronduit geslaagde teamdag.
Jullie genieten, wij doen de rest!

Meer informatie nodig of wil je even overleggen? Neem hier contact met ons op dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Zij gingen je voor...

We hebben ook enkel positieve commentaren gehoord. Het zat echt goed in elkaar en niemand moest met zijn vingers staan draaien. Het was su-per leuk!

Sandra

Trislot

We hadden een superleuke teambuilding dankzij deze boxen. Zo spannend, creatief en doordacht. Ieders competitiviteit werd getriggerd. Echt een AANRADER!

Lotte

VOX PELT

Wij hadden na onze teamdag een ontspannende activiteit voorzien en de escape boxes waren een schot in de roos! Het is een activiteit die voor iedereen leuk is, je kan kiezen welke raadsels je wil oplossen. De speluitleg was niet langdradig of saai , er zat ‘schwung’ in! Kortom, allemaal positief! Bedankt nog eens om zo goed te begeleiden.

Sofie

Colruyt Group

“Een originele en fijne manier van teambuilding. Spitsvondige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen tips, … en een dosis teamwerk. De Escape-box zit geweldig goed in elkaar en bracht de strijder in ieder van ons naar boven, geen hangslot of code was er teveel aan. Een aanrader!”

Ann

VOKA Antwerpen

“We zochten een toffe namiddagactiviteit die voor alle collega’s geschikt zou kunnen zijn. De verwachtingen werden dan ook meer dan ingelost. Een origineel idee, uitdagende opdrachten en vooral een toffe teamsfeer. Deze combinatie maakte van onze teambuilding zeker een succes. Bedankt Sam & Jonas!”

Ellen

Politie Antwerpen

Proximus logo
KBC logo
Colruyt Group logo
Pfizer logo
Mediamarkt logo
Apple logo
Aquafin logo
Voka logo
EY logo
Cordeel logo
Stad Antwerpen logo
KPMG logo

Kies de teambuilding die bij je past

Creëer vandaag een uniek moment met je team

— 100% gratis!

Ontdek ons E-book “17 Energieke Breaks”!

Boordevol eenvoudige, maar uiterst effectieve activiteiten die de energie verhogen, creativiteit stimuleren, en samenwerking bevorderen. Download “17 Energieke Breaks” nu en geef je team een boost!

Jouw privacy is onze prioriteit. Wij zullen je gegevens nooit delen met anderen.

E-book 17 leuke activiteiten cover transparant