Rent Some Fun Logo

Provincie Antwerpen

Kies meteen een teambuilding die kan doorgaan in Provincie Antwerpen

De tofste teambuilding in Provincie Antwerpen

Teambuilding icon 3

Los samen het mysterie op

Organiseer jullie tofste teambuilding ooit. ‘Handmade in Belgium’ hebben we de meest originele teambuildingsactiviteiten ontwikkeld. In 2016 zette we de eerste schetsen op papier van onze allereerste escape box ever. Denk daarbij aan een escaperoom maar dan in een kist. Los samen met jouw team het mysterie op, bewijs jezelf als pitcrew tijdens de Kart Challenge, of streep ze allemaal weg tijdens de Bingo Quiz en beleef een teamdag om nooit te vergeten.

Teambuilding icon 2

Enkel samen haal je de eindstreep

Jouw team is divers en heeft zowel jonge als oudere teamleden; daar hebben wij natuurlijk rekening mee gehouden! We hebben onze activiteiten zo ontwikkeld dat zowel jong als oud mee kan doen. Iedereen wordt gevraagd zijn of haar kwaliteiten in te zetten om samen tot de eindstreep te geraken. Alleen samen heb je kans om te winnen!

Teambuilding icon 1

Voor binnen en buiten

Onze teambuilding activiteiten zijn overal te realiseren; of dat nu op kantoor, in de stad of op het strand is. Zo bouwen we met lekker weer makkelijk buiten op en kunnen jullie genieten van het zonnetje. Mocht het weer toch tegenvallen bouwen we net zo moeiteloos binnen op. Onze teambuilding activiteiten zijn mobiel en compact en kunnen vrijwel overal opgebouwd worden in provincie Antwerpen.

Made in belgium logo (met tekst)

In de hele provincie Antwerpen

Teambuilding icon 3

Waar je maar wil

Wij komen naar jou toe! We bedienen de steden: teambuilding Antwerpen, teambuilding Mechelen, teambuilding Turnhout, teambuilding Kasterlee, teambuilding Geel, teambuilding Herentals, teambuilding Lier, teambuilding Essen en teambuilding Rijkevorsel. Maar ook als je jouw teamdag heel ergens anders wilt organiseren, komen we ook naar je toe. Combineer jouw favoriete stad met de leukste activiteiten.

Teambuilding icon 2

Een teamdag om nooit te vergeten

Je bepaalt helemaal zelf hoe jouw ideale teamdag eruit ziet. Combineer de teambuilding activiteit met een mooie stadswandeling of sluit de dag af met een drankje op je favoriete terras. Je bent nog niet helemaal uit over de dag indeling? Samen overleggen we de verschillende mogelijkheden en zorgen we voor een teamdag om nooit te vergeten.

Teambuilding icon 1

Jullie genieten, wij doen de rest

Waar en hoe jij je teambuilding ook wilt laten plaatsvinden. Wij regelen het. Jullie genieten, wij doen de rest. Ben je er nog niet helemaal over uit? Neem hier contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Zij gingen je voor...

We hebben ook enkel positieve commentaren gehoord. Het zat echt goed in elkaar en niemand moest met zijn vingers staan draaien. Het was su-per leuk!

Sandra

Trislot

We hadden een superleuke teambuilding dankzij deze boxen. Zo spannend, creatief en doordacht. Ieders competitiviteit werd getriggerd. Echt een AANRADER!

Lotte

VOX PELT

Wij hadden na onze teamdag een ontspannende activiteit voorzien en de escape boxes waren een schot in de roos! Het is een activiteit die voor iedereen leuk is, je kan kiezen welke raadsels je wil oplossen. De speluitleg was niet langdradig of saai , er zat ‘schwung’ in! Kortom, allemaal positief! Bedankt nog eens om zo goed te begeleiden.

Sofie

Colruyt Group

“Een originele en fijne manier van teambuilding. Spitsvondige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen tips, … en een dosis teamwerk. De Escape-box zit geweldig goed in elkaar en bracht de strijder in ieder van ons naar boven, geen hangslot of code was er teveel aan. Een aanrader!”

Ann

VOKA Antwerpen

“We zochten een toffe namiddagactiviteit die voor alle collega’s geschikt zou kunnen zijn. De verwachtingen werden dan ook meer dan ingelost. Een origineel idee, uitdagende opdrachten en vooral een toffe teamsfeer. Deze combinatie maakte van onze teambuilding zeker een succes. Bedankt Sam & Jonas!”

Ellen

Politie Antwerpen

Proximus logo
KBC logo
Colruyt Group logo
Pfizer logo
Mediamarkt logo
Apple logo
Aquafin logo
Voka logo
EY logo
Cordeel logo
Stad Antwerpen logo
KPMG logo

Kies de teambuilding die bij je past

Teambuilding dat samenwerken bevorderd

Onze teambuildings GRATIS uitproberen?

Join our try-out team!