Rent Some Fun Logo

De tofste teambuilding in Provincie Limburg

Kies meteen een teambuilding die kan doorgaan in Provincie Limburg

Hey Limburg! Klaar voor jullie teambuilding?

Teambuilding icon 3

Kies jouw favoriete teambuilding

In 2016 begon ons avontuur met een origineel idee: een escape box. Vergelijkbaar met een escaperoom ervaring maar dan klein en mobiel in een kist. Zo komt de activiteit naar jullie toe in plaats van andersom. Sinds onze start ontwikkelden we een heel assortiment aan activiteiten. Puzzel erop los met ‘A Pirate’s Old Whiskey Crate’, ga de uitdaging aan met ‘The Mummy’s Mystery’ of bewijs jezelf als pitcrew tijdens de ‘Kart Challenge’.

Teambuilding icon 2

Groei als team

Een goed team bezit het vermogen om effectief met elkaar te communiceren en efficiënt samen te werken. Het is dus niet zo raar dat deze twee vaardigheden als rode draad door de teambuildings verwoven zijn. Middels onze activiteiten ontdek je op een speelse manier elkaars talenten en groeien jullie als team.

Teambuilding icon 1

Iedereen doet mee

Jouw team bestaat uit zowel jong als oud en bent bang dat niet iedereen mee kan doen? Geen zorgen! Onze teambuildings zijn afgestemd op verschillende leeftijden. Zo zijn er vragen en raadsels die alleen opgelost kunnen worden met een combinatie aan kennis van vroeger en nu. Zo doet iedereen mee en laten we niemand achterwege.

Made in belgium logo (met tekst)

Helemaal verzorgd genieten van jullie teamdag in Limburg

Teambuilding icon 3

In Limburg - op jouw favoriete locatie

Jullie kiezen een locatie en wij komen eraan. Het mooie van mobiele teambuilding activiteiten is dat je niet plaats gebonden bent. Of het nou Hasselt, Genk of Tongeren wordt, alles kan. Kies je favoriete locatie en wij laden ons busje in. We bedienen heel België en Nederland en weten de weg altijd te vinden.

Teambuilding icon 2

Weer of geen weer

Met regen of met zonneschijn, jullie teambuilding gaat gewoon door! Met zon zullen we natuurlijk gaan voor een geslaagde teamdag in de buitenlucht. Maar ook met regen garanderen we een onvergetelijke teamdag op een gezellige binnenlocatie met een hapje en een drankje.

Teambuilding icon 1

Tip top verzorgd genieten

Je ziet het al helemaal voor je? Weet precies waar je de teambuilding wilt laten plaatsvinden? En wilt het liefst ook nog een mooie wandeling doen vooraf en de dag afsluiten met een lekker diner? Tof! Geef het meteen door en wij gaan aan de slag voor je! Wij organiseren en verzorgen jullie teamdag van A tot Z.

Jullie genieten, wij doen de rest!

Liever nog iets meer informatie ontvangen of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem hier contact met ons op en we staan je snelst mogelijk te woord.

Zij gingen je voor...

We hebben ook enkel positieve commentaren gehoord. Het zat echt goed in elkaar en niemand moest met zijn vingers staan draaien. Het was su-per leuk!

Sandra

Trislot

We hadden een superleuke teambuilding dankzij deze boxen. Zo spannend, creatief en doordacht. Ieders competitiviteit werd getriggerd. Echt een AANRADER!

Lotte

VOX PELT

Wij hadden na onze teamdag een ontspannende activiteit voorzien en de escape boxes waren een schot in de roos! Het is een activiteit die voor iedereen leuk is, je kan kiezen welke raadsels je wil oplossen. De speluitleg was niet langdradig of saai , er zat ‘schwung’ in! Kortom, allemaal positief! Bedankt nog eens om zo goed te begeleiden.

Sofie

Colruyt Group

“Een originele en fijne manier van teambuilding. Spitsvondige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen tips, … en een dosis teamwerk. De Escape-box zit geweldig goed in elkaar en bracht de strijder in ieder van ons naar boven, geen hangslot of code was er teveel aan. Een aanrader!”

Ann

VOKA Antwerpen

“We zochten een toffe namiddagactiviteit die voor alle collega’s geschikt zou kunnen zijn. De verwachtingen werden dan ook meer dan ingelost. Een origineel idee, uitdagende opdrachten en vooral een toffe teamsfeer. Deze combinatie maakte van onze teambuilding zeker een succes. Bedankt Sam & Jonas!”

Ellen

Politie Antwerpen

Proximus logo
KBC logo
Colruyt Group logo
Pfizer logo
Mediamarkt logo
Apple logo
Aquafin logo
Voka logo
EY logo
Cordeel logo
Stad Antwerpen logo
KPMG logo

Kies de teambuilding die bij je past

Teambuilding dat samenwerken bevorderd

Onze teambuildings GRATIS uitproberen?

Join our try-out team!