Rent Some Fun Logo

Teambuilding Provincie Luxemburg

Kies meteen een teambuilding die kan doorgaan in Provincie Luxemburg

Ultieme teambuilding dag in Provincie Luxemburg

Teambuilding icon 3

Breed aanbod teambuildings

In 2016 zetten we de eerste schetsen op papier voor onze allereerste escape box. Denk daarbij aan een escaperoom maar dan in een doos. We ontwikkelden sindsdien verscheidene teambuilding activiteiten, voor ieder wat wils dus! Puzzel erop los met de ‘A Pirate’s Old Whiskey Crate’, ga de uitdaging aan met onze ‘The Mummy’s Mystery’ of bewijs jezelf als pitcrew tijdens de ‘Kart Challenge’.

Teambuilding icon 2

Samenwerken staat centraal

Je wilt als team groeien en beter samenwerken? Fantastisch! Met onze activiteiten ontdek je elkaars talenten op een leuke manier en alleen samen haal je de eindstreep. Communicatie en samenwerken is de rode draad in al onze activiteiten.

Teambuilding icon 1

Leuk voor jong en oud

We hebben natuurlijk ook rekening gehouden met leeftijdsverschillen. Zo komen ieders kwaliteiten aan bod tijdens het oplossen van de raadsels. Wel zo leuk als iedereen meedoet!

Made in belgium logo (met tekst)

Wij organiseren jouw teambuilding in Provincie Luxemburg

Teambuilding icon 3

Waar je maar wil

Organiseer jouw teambuilding waar jij dat wil in Luxemburg en wij komen naar je toe! Combineer jouw favoriete stad of plek met één van onze leuke activiteiten. Samen geven we vorm aan een onvergetelijke teamdag. Zo kan je je teamdag ook nog uitbreiden met een fijne stadswandeling vooraf en afsluiten met een drankje op je favoriete terras! Of wat dacht je van een teambuilding in het middeleeuws Durbuy?

Teambuilding icon 2

Binnen of buiten

Je hebt al een locatie in gedachten? Top! Je wilt een deel van de teamdag buiten of binnen plaats laten vinden? Ook dat kan! Onze teambuilding activiteiten zijn mobiel en compact en kunnen vrijwel overal opgebouwd worden. Zo pakken we het zonnetje mee met lekker weer en bouwen we moeiteloos binnen op als het weer toch tegenvalt.

Teambuilding icon 1

Wij organiseren jouw teamdag

Hoe je je teambuilding ook wilt organiseren, binnen of buiten, in de stad of op het land, met een grote of kleine groep, alles kan en wij organiseren het voor je. Jullie genieten, wij doen de rest! Samen jouw ultieme teamdag realiseren? Neem hier contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Zij gingen je voor...

We hebben ook enkel positieve commentaren gehoord. Het zat echt goed in elkaar en niemand moest met zijn vingers staan draaien. Het was su-per leuk!

Sandra

Trislot

We hadden een superleuke teambuilding dankzij deze boxen. Zo spannend, creatief en doordacht. Ieders competitiviteit werd getriggerd. Echt een AANRADER!

Lotte

VOX PELT

Wij hadden na onze teamdag een ontspannende activiteit voorzien en de escape boxes waren een schot in de roos! Het is een activiteit die voor iedereen leuk is, je kan kiezen welke raadsels je wil oplossen. De speluitleg was niet langdradig of saai , er zat ‘schwung’ in! Kortom, allemaal positief! Bedankt nog eens om zo goed te begeleiden.

Sofie

Colruyt Group

“Een originele en fijne manier van teambuilding. Spitsvondige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen tips, … en een dosis teamwerk. De Escape-box zit geweldig goed in elkaar en bracht de strijder in ieder van ons naar boven, geen hangslot of code was er teveel aan. Een aanrader!”

Ann

VOKA Antwerpen

“We zochten een toffe namiddagactiviteit die voor alle collega’s geschikt zou kunnen zijn. De verwachtingen werden dan ook meer dan ingelost. Een origineel idee, uitdagende opdrachten en vooral een toffe teamsfeer. Deze combinatie maakte van onze teambuilding zeker een succes. Bedankt Sam & Jonas!”

Ellen

Politie Antwerpen

Proximus logo
KBC logo
Colruyt Group logo
Pfizer logo
Mediamarkt logo
Apple logo
Aquafin logo
Voka logo
EY logo
Cordeel logo
Stad Antwerpen logo
KPMG logo

Kies de teambuilding die bij je past

Creëer vandaag een uniek moment met je team

— 100% gratis!

Ontdek ons E-book “17 Energieke Breaks”!

Boordevol eenvoudige, maar uiterst effectieve activiteiten die de energie verhogen, creativiteit stimuleren, en samenwerking bevorderen. Download “17 Energieke Breaks” nu en geef je team een boost!

Jouw privacy is onze prioriteit. Wij zullen je gegevens nooit delen met anderen.

E-book 17 leuke activiteiten cover transparant