Rent Some Fun Logo

Het team achter Rent Some Fun

Leuk dat je hier bent! Het doet ons plezier dat je ons beter wilt leren kennen. Scroll naar beneden en dan vertellen we ons verhaal!

Hey, ik ben Jonas

Ik ben de oprichter van Rent Some Fun. Hoewel Rent Som Fun maar pas uit de startblokken is geschoten zijn we al veel langer fanatiek bezig met het ontwikkelen van uitdagende teambuildings. In 2016 zette ik de eerste schetsen op papier voor een escape box. Het zou de eerste escaperoom in een kist van Vlaanderen worden.

Met escape boxes brengen we een escaperoom ervaring naar bedrijven. Zowel kleine als grote groepen wisten we te entertainen met ons uniek concept. En nu… nu kijken we verder en durven we te dromen van meer. Gaan we voor nog meer beleving en mikken we erop nog meer teams te laten groeien.

Droom, beleef en groei jij met ons mee?

Jelmen hier!

Je vindt mij achter de schermen op de planningsdienst maar je zal me ook tegenkomen als begeleider op heel wat teambuildingsevents. Met mijn passie voor spelletjes en mijn talent voor organisatie maak ik elke teambuilding onvergetelijk.

Naast het plannen en organiseren, denk ik ook mee over nieuwe teambuildingconcepten. Bij Rent Some Fun hebben we de vrijheid om echt out of the box te denken en unieke concepten te ontwikkelen. Onze teambuildings vind je nergens anders.

Sinds mijn start in november 2023 ben ik druk bezig met het uitwerken van nieuwe concepten maar ook met het plannen van events. Ik zorg ervoor dat jouw event op rolletjes loopt.

En ik ben Sam. Aangenaam!

Het eerste vaste teamlid van Rent Som Fun. Jonas en ik kenden elkaar van op de circusschool. We zijn allebei geboren animatoren en creatievelingen. Het zijn nu net deze twee eigenschappen dat mij bij Rent Some Fun brengen. Hier combineren we de twee werelden: 1) teambuildings begeleiden waar ik enorm veel energie uit haal en 2) een plek waar ik men creatieve ideeën tot leven kan brengen. De perfecte combinatie die elke “werk”dag uniek maakt.

Dromen, beleven en groeien

Teambuilding icon 3

Durf dromen

We dromen van een wereld waarin ieder individu zich gelukkig voelt in zijn/haar team en organisatie. We zijn er van overtuigd dat creatieve teambuildings kunnen bijdragen aan het werkgeluk. Daarom doen we wat we doen.

Teambuilding icon 2

Kies voor beleving

Ons ultieme doel? Een teambuilding met een hoog fungehalte en een vleugje humor aanbieden, die iedereen zich jaren later nog zal herinneren. Een uitdaging die uitmondt in een succeservaring en die de band tussen jong en oud alleen maar zal versterken.

Teambuilding icon 1

Groei samen met anderen

De dagdagelijkse uitdagingen vanop de werkvloer zitten verwerkt in onze teambuildings: communicatie, onderhandeling en projectmatig werken. Alle activiteiten worden ontworpen en gemaakt in België.

Handmade in Belgium

Wist je dat al onze activiteit binnenshuis worden ontwikkeld? Voor elke activiteit doorlopen we verschillende fases om een goed uitgebalanceerde teambuilding te kunnen aanbieden. Na een brainstorm zetten we schetsen op papier waarna we de activiteit fysiek vormgeven in ons magazijn. Door onze brede kennis en moderne productietechnieken leveren we prachtige eindproducten af. Uiteraard testen we elke ontwikkelde activiteit uitvoerig met onze vaste testcrew. Neem een kijkje in onze werkplaats.

Made in belgium logo (met tekst)

Zin om bij ons te werken?

We zijn in volle groei en verwelkomen graag nieuwe teamleden bij de Rent Some Fun. Ben jij de persoon die we zoeken of ken je iemand die een groep kan boeien? Laat het ons weten!

Join the team!

Stuur je CV en motivatie door naar [email protected]. We kijken er naar uit je beter te leren kennen.

Creëer vandaag een uniek moment met je team

— 100% gratis!

Ontdek ons E-book “17 Energieke Breaks”!

Boordevol eenvoudige, maar uiterst effectieve activiteiten die de energie verhogen, creativiteit stimuleren, en samenwerking bevorderen. Download “17 Energieke Breaks” nu en geef je team een boost!

Jouw privacy is onze prioriteit. Wij zullen je gegevens nooit delen met anderen.

E-book 17 leuke activiteiten cover transparant