Rent Some Fun Logo

Teambuildings provincie Oost-Vlaanderen

Kies meteen een teambuilding die kan doorgaan in Provincie Oost-Vlaanderen

De leukste teambuildings in Provincie Oost-Vlaanderen

Teambuilding icon 3

Groot aanbod teambuildings

In 2016 zetten we de eerste schetsen op papier voor onze allereerste escape box ever. Een escaperoom experience in een kist! Sindsdien hebben we verschillende teambuilding activiteiten ontwikkeld die in provincie Oost-Vlaanderen gespeeld kunnen worden. Puzzel erop los met de ‘Pirate’s Old Whiskey Crate’, ga de uitdaging aan met onze ‘Mummy’s Mystery’ of bewijs jezelf als pitcrew tijdens de ‘Kart Challenge’.

Teambuilding icon 2

Samenwerken & communicatie

Samenwerken en communicatie is de rode draad in al onze activiteiten. Middels onze activiteiten ontdek je elkaars talenten op een leuke manier kennen en leer je effectief communiceren om de eindstreep te halen. Samen kom je het verst!

Teambuilding icon 1

Leuk voor jong en oud

Elk team is divers en heeft teamleden van jong tot oud. Daar hebben wij natuurlijk rekening mee gehouden! Ieders kwaliteiten komen aan bod tijdens het oplossen van de raadsels. Wel zo leuk als iedereen mee kan doen!

Made in belgium logo (met tekst)

Wij organiseren jouw teambuilding in Provincie Oost-Vlaanderen

Teambuilding icon 3

Waar, wat en hoe je maar wil

Het maakt niet uit waar jij je teambuilding in Oost-Vlaanderen wilt organiseren, wij komen gewoon naar jou toe! Je hebt een locatie in gedachte en je wilt de activiteiten combineren met een mooie wandeling of afsluiten met een diner bij dat goede restaurant? Fantastisch, gaan we regelen! Samen geven we vorm aan een onvergetelijke teamdag. Plekken waar we al op bezoek gingen in Provincie Oost-Vlaanderen: teambuilding Gent, teambuilding Oudenaarde, teambuilding Deinze, teambuilding Puyenbroeck, teambuilding Lokeren, teambuilding Ronse, … en binnenkort bij jou in de buurt?

Teambuilding icon 2

Binnen of buiten

Onze teambuilding activiteiten zijn mobiel en compact en kunnen vrijwel overal opgebouwd worden. Zo bouwen we met lekker weer buiten op en genieten jullie van het zonnetje, maar we bouwen net zo moeiteloos binnen op als het weer toch tegenvalt.

Teambuilding icon 1

Wij organiseren jouw teamdag

Waar, wat en hoe je jouw teamdag ook wilt laten plaatsvinden, wij organiseren het! Jullie genieten, wij doen de rest! Samen even sparren over jouw perfecte teamdag? Neem hier contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Zij gingen je voor...

We hebben ook enkel positieve commentaren gehoord. Het zat echt goed in elkaar en niemand moest met zijn vingers staan draaien. Het was su-per leuk!

Sandra

Trislot

We hadden een superleuke teambuilding dankzij deze boxen. Zo spannend, creatief en doordacht. Ieders competitiviteit werd getriggerd. Echt een AANRADER!

Lotte

VOX PELT

Wij hadden na onze teamdag een ontspannende activiteit voorzien en de escape boxes waren een schot in de roos! Het is een activiteit die voor iedereen leuk is, je kan kiezen welke raadsels je wil oplossen. De speluitleg was niet langdradig of saai , er zat ‘schwung’ in! Kortom, allemaal positief! Bedankt nog eens om zo goed te begeleiden.

Sofie

Colruyt Group

“Een originele en fijne manier van teambuilding. Spitsvondige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen tips, … en een dosis teamwerk. De Escape-box zit geweldig goed in elkaar en bracht de strijder in ieder van ons naar boven, geen hangslot of code was er teveel aan. Een aanrader!”

Ann

VOKA Antwerpen

“We zochten een toffe namiddagactiviteit die voor alle collega’s geschikt zou kunnen zijn. De verwachtingen werden dan ook meer dan ingelost. Een origineel idee, uitdagende opdrachten en vooral een toffe teamsfeer. Deze combinatie maakte van onze teambuilding zeker een succes. Bedankt Sam & Jonas!”

Ellen

Politie Antwerpen

Proximus logo
KBC logo
Colruyt Group logo
Pfizer logo
Mediamarkt logo
Apple logo
Aquafin logo
Voka logo
EY logo
Cordeel logo
Stad Antwerpen logo
KPMG logo

Kies de teambuilding die bij je past

Creëer vandaag een uniek moment met je team

— 100% gratis!

Ontdek ons E-book “17 Energieke Breaks”!

Boordevol eenvoudige, maar uiterst effectieve activiteiten die de energie verhogen, creativiteit stimuleren, en samenwerking bevorderen. Download “17 Energieke Breaks” nu en geef je team een boost!

Jouw privacy is onze prioriteit. Wij zullen je gegevens nooit delen met anderen.

E-book 17 leuke activiteiten cover transparant