Rent Some Fun Logo

Heb je een vraag?

Hier kan je een overzicht vinden van de meest gestelde vragen. Aarzel niet om contact op te nemen indien jouw vraag hier niet voorkomt. 

Praktisch

De nodige vrije ruimte is afhankelijk van de teambuilding die je wenst te boeken. In onze informatie brochures kan je hiervoor de nodige informatie terugvinden. De praktische informatie staat verzameld op de pagina met titel “praktische informatie”.

Wanneer je teambuilding niet kan doorgaan, vragen we je zo snel mogelijk contact op te nemen met [email protected]. Enkel annulaties via e-mail worden als geldig beschouwd. Let wel: er kunnen annulatiekosten in rekening worden gebracht (zie volgende vraag). Indien de teambuilding niet kan doorgaan door strengere coronamaatregelen van de overheid, wordt de teambuilding kosteloos verplaatst naar een andere datum.

De volgende kosten worden in rekening gebracht om de voorbereiding van je teambuilding te kunnen compenseren (denk aan administratie, boekingskosten, reservatiekosten van het materiaal en/of de begeleider…):

  • Meer dan 30 dagen vóór de prestatie: 20 % van het totaalbedrag (excl btw)
  • Minder dan 30 dagen vóór de prestatie: 40% van het totaalbedrag (excl btw)
  • Minder dan 15 dagen vóór de prestatie: 60% van het totaalbedrag (excl btw)
  • Minder dan 7 dagen vóór de prestatie: 80% van het totaalbedrag (excl btw)
  • Minder dan 72 uur vóór de prestatie: 100% van het totaalbedrag (excl btw)


Bij opdrachten die over een langere tijdspanne verlopen, zal er voor bovenstaande termijnen rekening gehouden worden met de eerste datum van uitvoering van de overeenkomst.

Jazeker! De meeste van onze activiteiten kunnen buiten doorgaan. Het is wel belangrijk dat het niet regent tijdens de activiteit en het opruimen achteraf, wat niet altijd makkelijk is in België! 😉 We raden je daarom aan om altijd een overdekte (binnen)ruimte te voorzien als back-up.

Na de boeking ontvang je de factuur met een betaaltermijn van 14 dagen via je e-mailadres. Deze betaal je gemakkelijk via overschrijving of via de QR code op de factuur.

Neen, al onze teambuildings hebben een ervaren spelbegeleider nodig die de activiteit in goede banen leidt. Deze begeleider staat in voor de opbouw, introductie, begeleiding en het opruimen van de activiteit. Zo kan jij zorgeloos genieten!

Corona

We houden ervan om fysieke teambuildings te organiseren dus moesten we creatief zijn. Door gebruik te maken van tussenschermen of de groep klein te maken en een mondmasker te dragen kan de activiteit in de meeste gevallen gewoon doorgaan.

We begrijpen dat het niet eenvoudig is om events te plannen in deze periode. We proberen dan ook erg flexibel te zijn. Kan het geplande event niet doorgaan door opgelegde restricties van de overheid dan kan de activiteit kosteloos verplaatst worden naar een later moment.

Omdat de maatregelen zo snel wijzigen stuur je best een mailtje naar [email protected]. Dan evalueren we de op dat moment geldende maatregelen voor jullie event.

Voor meer informatie kan je ook even gaan kijken op: www.vlaanderen.be

Deelnemen als je coronasymptomen hebt is niet mogelijk. Contacteer je huisarts of vul het zelfevaluatieformulier in voor het boeken van een pcr-test.

Teambuilding kiezen

Veel teams bestaan uit een mix van jong en oud. Het is belangrijk om te kiezen voor een teambuilding waar alle leeftijdsgroepen hun gading in kunnen vinden. We raden je daarom aan om te kiezen voor een teambuilding die toewerkt naar een gemeenschappelijk einddoel. Enkele voorbeelden:

Teambuilding dat samenwerken bevorderd

Onze teambuildings GRATIS uitproberen?

Join our try-out team!