Rent Some Fun Logo

Teambuilding Provincie West-Vlaanderen

Kies meteen een teambuilding die kan doorgaan in Provincie West-Vlaanderen

Kies één van de leukste teambuildings in West-Vlaanderen

Teambuilding icon 3

Divers aanbod teambuildings

We begonnen ooit In 2016 met onze allereerste escape box ever. Een escaperoom experience maar dan in een doos! Sindsdien hebben we niet stil gezeten en inmiddels hebben we een divers aanbod aan teambuilding activiteiten. Kies een van onze escape boxes en puzzel erop los met de ‘A Pirate’s Old Whiskey Crate’, ga de uitdaging aan met onze ‘The Mummy’s Mystery’ of bewijs jezelf als pitcrew tijdens de ‘Kart Challenge’.

Teambuilding icon 2

Samenwerken & communicatie

Op kantoor zijn samenwerken en communicatie de belangrijkste bestanddelen van een effectief werkklimaat. Niet raar dus dat deze skills ook de rode draad zijn in al onze activiteiten. Ontdek elkaars talenten op een leuke manier middels onze activiteiten en test hoe goed jullie team al is in effectieve communicatie en coöperatie.

Teambuilding icon 1

Iedereen doet mee, van jong tot oud

Teams bestaan meestal uit teamleden van jong tot oud en daar hebben wij tijdens het ontwikkelen van onze activiteiten natuurlijk rekening mee gehouden. Iedereen wordt gevraagd zijn of haar kwaliteiten in te zetten om de raadsels op te lossen. Samen kom je het verst!

Made in belgium logo (met tekst)

Organiseer jouw teambuilding in West-Vlaanderen

Teambuilding icon 3

Waar je maar wil

Waar jij je teambuilding ook wilt laten plaatsvinden, wij komen naar jou toe! Je hebt de perfecte locatie al in West-Vlaanderen en je wilt de activiteit combineren met een toffe wandeling of afronden met een afzakkertje op het terras? Fantastisch, gaan we regelen! Samen geven we vorm aan een onvergetelijke teamdag. Ontdek hier: teambuilding Heuvelland, teambuilding Brugge, teambuilding Kortrijk, teambuilding Oostende, teambuilding Ieper, teambuilding Kust, teambuilding Roeselare, teambuilding Nieuwpoort, teambuilding Knokke, teambuilding Zwevegem, teambuilding Waregem, teambuilding Poperinge, teambuilding Diksmuide.

Teambuilding icon 2

Binnen of buiten

Of het weer nou mee of tegenzit, jouw teamdag gaat gewoon door! Onze Escape Boxes zijn mobiel en compact en kunnen vrijwel overal opgebouwd worden. Mocht het zonnetje schijnen, bouwen we buiten op, blijkt het weer tegen te vallen wijken we uit naar binnen.

Teambuilding icon 1

Wij organiseren jouw teamdag

Waar, wat en hoe je jouw teamdag ook wilt laten plaatsvinden, wij organiseren het! Jullie genieten, wij doen de rest! Samen even sparren over jouw perfecte teamdag? Neem contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Zij gingen je voor...

We hebben ook enkel positieve commentaren gehoord. Het zat echt goed in elkaar en niemand moest met zijn vingers staan draaien. Het was su-per leuk!

Sandra

Trislot

We hadden een superleuke teambuilding dankzij deze boxen. Zo spannend, creatief en doordacht. Ieders competitiviteit werd getriggerd. Echt een AANRADER!

Lotte

VOX PELT

Wij hadden na onze teamdag een ontspannende activiteit voorzien en de escape boxes waren een schot in de roos! Het is een activiteit die voor iedereen leuk is, je kan kiezen welke raadsels je wil oplossen. De speluitleg was niet langdradig of saai , er zat ‘schwung’ in! Kortom, allemaal positief! Bedankt nog eens om zo goed te begeleiden.

Sofie

Colruyt Group

“Een originele en fijne manier van teambuilding. Spitsvondige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen tips, … en een dosis teamwerk. De Escape-box zit geweldig goed in elkaar en bracht de strijder in ieder van ons naar boven, geen hangslot of code was er teveel aan. Een aanrader!”

Ann

VOKA Antwerpen

“We zochten een toffe namiddagactiviteit die voor alle collega’s geschikt zou kunnen zijn. De verwachtingen werden dan ook meer dan ingelost. Een origineel idee, uitdagende opdrachten en vooral een toffe teamsfeer. Deze combinatie maakte van onze teambuilding zeker een succes. Bedankt Sam & Jonas!”

Ellen

Politie Antwerpen

Proximus logo
KBC logo
Colruyt Group logo
Pfizer logo
Mediamarkt logo
Apple logo
Aquafin logo
Voka logo
EY logo
Cordeel logo
Stad Antwerpen logo
KPMG logo

Kies de teambuilding die bij je past

Teambuilding dat samenwerken bevorderd

Onze teambuildings GRATIS uitproberen?

Join our try-out team!