Rent Some Fun Logo

Join our try-out team!

Pijl 1

Try-out here I come!

Speel GRATIS als eerste onze nieuwe activiteiten.

Waarom een try-out?

Teambuilding icon 3

We verzamelen feedback

Jouw feedback is erg waardevol. Mat jou input kunnen we het spel nog beter maken. Tijdens de try-out ligt alle aandacht op de activiteit zelf, pas na het spel verzamelen we op efficiënte wijze alle feedback.

Teambuilding icon 2

We nemen toffe foto’s

Leg je haar maar in de plooi want naast feedback verzamelen we ook heel wat foto en video materiaal. Een professioneel team brengt alles in kaart!

Teambuilding icon 1

We maken het spel nog beter

Op basis van jouw feedback gaan we aan de slag om de nieuwe teambuildingsactiviteit nog beter te maken. Van kleine praktische verbeteringen tot het optimaliseren van de spelbeleving, alle feedback wordt afgetoetst.

Gratis en voor niets...

Met Rent Some Fun organiseren we regelmatig try-outs voor onze nieuwe teambuildingsactiviteiten. Het goede nieuws is dat deze try-outs helemaal GRATIS zijn! En hiervoor nodigen we je maar al te graag uit! Jij en je vrienden/collega’s kunnen dus genieten van een gezellige avond vol plezier, lekkere drankjes en hapjes. 

Tijdens de try-out ligt de focus één van onze nieuwe activiteiten, en daarna vragen we jou om jouw eerlijke feedback te geven. Deze feedback is voor ons ontzettend waardevol, omdat het ons helpt om verbeteringen door te voeren en onze activiteiten verder te optimaliseren.

Dus, als je op zoek bent naar een leuke avond met je vrienden of collega’s én de kans om bij te dragen aan het verbeteren van onze teambuildings, schrijf je dan zeker in op onze try-out email lijst.

Try-out here I come!

Schrijf je snel in op de maillijst van ons test team.