Rent Some Fun Logo

De Verdwenen Diamant

Een escape game op maat van kinderen. Als onderzoeksteam gaan de kids op zoek naar de dief van een peperdure diamant. Speel en puzzel je een weg doorheen dit spannende avontuur!

Play Video

Concept

Teambuilding icon 3

Escaperoom voor kinderen van 6 tot 10 jaar

We dagen de kinderen van 6 tot 10 jaar uit met leuke raadsels zoals je die kent van ‘De Code Van Coppens’ op TV. Elke puzzel is uniek en vergt andere vaardigheden. De kinderen zullen moeten ontdekken, experimenteren en samenwerken om de escape boxes open te krijgen.

Teambuilding icon 2

Ontmasker de dief

Als team ga je een dief achterna die een diamant heeft gestolen. Daarvoor krijg je 50 minuten de tijd. Door escape kisten te kraken kan je verdachten elimineren. *Afhankelijk van de leeftijd kan de speelduur wat afwijken.

Teambuilding icon 1

Los de zaak op

Het spel bestaat uit meerdere escape kisten die de kinderen moeten open maken. Daarvoor moeten de kinderen goed samenwerken. Elke gekraakte escape kist brengt hen een stap dichter bij de dader.

Download de brochure:

Made in belgium logo (met tekst)

Laat kinderen samenwerken

Kinderen laten samenwerken kan soms een uitdaging zijn, maar het is een zeer belangrijke les. Dat was ook het uitgangspunt tijdens de ontwikkeling van het escape game voor kinderen. Onze escape boxes zijn zo ontworpen dat de kinderen moeten communiceren en experimenteren. Dit maakt dat elke suggestie van een teamlid een belangrijke stap kan zijn in de juiste richting. Kinderen leren samenwerken is waar het om draait.

Samenwerken en communicatie
Oplossingsgericht denken

Collectief denken

“Out of the box” denken

Samenwerken en communicatie
Collectief denkvermogen
‘Out of the box’ denken

De Verdwenen Diamant daagt kinderen uit

Communicatie

Communicatie

De raadsels zijn zo ontworpen dat je de oplossing enkel kan vinden door goed samen te werken en naar elkaar te luisteren. Communicatie is een belangrijke vaardigheid die de kinderen nodig hebben om het spel vlot uit te spelen.

Samenwerken

Samenwerken

Samenwerken is voor kinderen niet altijd een evidentie en daarom is het zo belangrijk om er extra op in te zetten. Met een leuke activiteit hopen we de kinderen aan te zetten tot samenwerking.

Rollen verdelen

Creatief denken

Dat kinderen creatief zijn weten we al, en deze vaardigheid zetten we nog extra in de verf. Om de raadsels op te lossen zullen de kinderen creatief moeten omspringen met de materialen die ze vinden.

Download de brochure:

Maar vooral... Fun by design!

Praktische informatie

Of download de brochure:

Bekijk ook:

A Pirate’s Old Whiskey Crate

Teambuilding

The Mummy’s Mystery

Teambuilding

Budgettaire indicatie​

Teambuilding dat samenwerken bevorderd

Onze teambuildings GRATIS uitproberen?

Join our try-out team!