Rent Some Fun Logo

Wat is onvergetelijk plezier met je team waard?

Is jouw team klaar voor onvergetelijk plezier? Met ons professionele team staan we voor je klaar om er een geweldig leuke dag van te maken. Onze garanties?

Prijslijst teambuilding rent some fun
Pijl 1

Download onze prijslijst

Vul onderstaand formulier in en we bezorgen je de prijslijst in PDF formaat.

Waarom per mail? We voegen regelmatig nieuwe activiteiten toe aan ons aanbod. Zo kunnen we je steeds de laatste versie van de prijslijst bezorgen.

Prijslijsten voor teambuildings

(Bekijk onze prijslijst door je te registreren)

[stu alias="prijslijst_a_pirates_old_whiskey_crate_8341"]

Bridge Builders

Teambuilding

Ben je klaar voor de ultieme bouwuitdaging? Ik hoop van wel, want we hebben een leuke uitdaging voor je in petto: bouw je eigen brug. En ja, je leest het goed – een echte brug! Nu ja, gemaakt van spaghetti dan.

90 min
Tot 144 pers.
NL, EN, FR

Project Slingshot

Teambuilding

"Build, aim, fire!" zo kan je Project Slingshot samenvatten in drie woorden. Met een scala aan buizen en koppelingen krijg je "hands-on" de kans om je eigen katapult te bouwen.

90 min
Tot 144 pers.
NL, EN, FR

The Gallery

Randanimatie

"The Gallery" tilt jouw evenement naar een hoger niveau met een meeslepende escape-ervaring, perfect als randanimatie. Deze activiteit, geschikt voor alle leeftijden, biedt een boeiende mix van toegankelijkheid en uitdaging, waardoor het ideaal is voor gezinsevents, recepties en trouwfeesten.

8 min
Tot 1000 pers.
NL, EN, FR

De Verdwenen Diamant

Escaperoom voor kinderen

Een escape game op maat van kinderen. Als onderzoeksteam gaan de kids op zoek naar de dief van een peperdure diamant. Speel en puzzel je een weg doorheen dit spannende avontuur!

50 min
Tot 30 pers.
NL

Bricks Battle

Serious teambuilding

Dit meeslepende spel daagt je team uit om te communiceren, samen te werken en kritisch na te denken, allemaal in het streven om als overwinnaar uit de bus te komen.

90 min
Tot 36 pers.
NL, EN, FR

A Pirate's Old Whiskey Crate

Teambuilding

Op zoek naar een escaperoom die je echt overal kan spelen? Met onze escape box “A Pirate’s Old Whiskey Crate” zetten we je team aan het puzzelen, waar je maar wilt!

60 min
Tot 120 pers.
NL, EN, FR

Of... al een concrete datum voor jullie event?

Vraag een offerte aan

Creëer vandaag een uniek moment met je team

— 100% gratis!

Ontdek ons E-book “17 Energieke Breaks”!

Boordevol eenvoudige, maar uiterst effectieve activiteiten die de energie verhogen, creativiteit stimuleren, en samenwerking bevorderen. Download “17 Energieke Breaks” nu en geef je team een boost!

Jouw privacy is onze prioriteit. Wij zullen je gegevens nooit delen met anderen.

E-book 17 leuke activiteiten cover transparant