Rent Some Fun Logo

Kart Challenge

Werk samen en ontwerp je eigen racewagen. Met een reeks uitdagende opdrachten en een thema als houvast, race je jouw team naar de overwinning.

Concept

Teambuilding icon 3

3 opdrachten

De Kart Challenge start met een amusante teambriefing waarin drie verschillende opdrachten worden gepresenteerd. Om de opdrachten tot een goed einde te brengen zal je bepaalde functionaliteiten aan je kart moeten bouwen. En dat brengt ons bij de volgende stap… Bouw je kart!

Teambuilding icon 2

Bouw je kart

Creativiteit en oplossingsgericht denken zijn onmisbaar om je kart zowel praktisch als decoratief vorm te geven. Wie welke taken op zich neemt is vrij te bepalen door het team en vraagt om snelle en structurele communicatie. Bouw je eerst een prototype of start je meteen met “the real deal”? Test, bouw en ontwerp. Maar vooral leef je uit.

Teambuilding icon 1

Rij je kart naar de overwinning

3, 2, 1, GO! Met jouw als chauffeur van je kart baan je je een weg naar de overwinning. Doorheen het parcours breng je de verschillende opdrachten tot een goed einde en sleep je extra teampunten in de wacht. Sleep jij de trofee in de wacht?

Download de brochure:

Made in belgium logo (met tekst)

Bouw een sterk team​

Onze Kart Challenge teambuilding is ideaal voor teams met verschillende skillsets of functies. De opdrachten vragen het team om snel en structureel beslissingen te maken om het einddoel te halen, binnen de beschikbare tijd weliswaar. Communicatie en focus op het einddoel zijn onmisbare elementen van deze teambuilding. Bovendien is de teambuilding geschikt voor alle leeftijden.

Samenwerken
Oplossingsgericht denken

Collectief denken

Creativiteit

Samenwerken en communicatie
Leiderschap
Creativiteit
‘Out of the box’ denken

Bij de 'Kart Challenge' teambuilding komen deze skills aan bod

Budget controle

Budget controle

Elk team start met een budget van 1000 euro. Met een beperkt budget ga je aan de slag om je kart vorm te geven. Investeer je tijd om extra budget te bemachtigen of probeer je doordachte aankopen te maken in de shop?

Brainstorm-schets-maak

Brainstom, schets & maak

Samen met je team weeg je alle mogelijkheden afwegen en hak je belangrijke knopen door. Wie doet wat, met welke ideeën gaan we verder, en begrijpt het ganse team waar je naartoe werkt?

time management

Time management

Hoeveel tijd tot de race? Werken alle onderdelen om de opdrachten tot een goed einde te brengen? Test je kart tijdig om nog aanpassingen te doen! De klok tikt!

Download de brochure:

Maar vooral... Fun by design!

Praktische informatie

Of download de brochure:

Bekijk ook:

Bricks Battle

Serious teambuilding

A Pirate’s Old Whiskey Crate

Teambuilding

The Mummy’s Mystery

Teambuilding

Budgettaire indicatie​

Creëer vandaag een uniek moment met je team

— 100% gratis!

Ontdek ons E-book “17 Energieke Breaks”!

Boordevol eenvoudige, maar uiterst effectieve activiteiten die de energie verhogen, creativiteit stimuleren, en samenwerking bevorderen. Download “17 Energieke Breaks” nu en geef je team een boost!

Jouw privacy is onze prioriteit. Wij zullen je gegevens nooit delen met anderen.

E-book 17 leuke activiteiten cover transparant