Rent Some Fun Logo

The Gallery

“The Gallery” tilt jouw evenement naar een hoger niveau met een meeslepende escape-ervaring, perfect als randanimatie. Deze activiteit, geschikt voor alle leeftijden, biedt een boeiende mix van toegankelijkheid en uitdaging, waardoor het ideaal is voor gezinsevents, recepties en trouwfeesten.

Concept

Teambuilding icon 3

Escaperoom in een kist

Een escape box kan je het beste vergelijken met een normale escaperoom waarbij je een kist probeert te kraken. Een escape box is letterlijk een escaperoom in een kist.

Teambuilding icon 2

3 escape boxes

Drie escape boxes staan voor je klaar, elk met een uniek avontuur met een speelduur van +-8 minuten. Ontworpen om je logica, creativiteit en teamwerk op de proef te stellen. Je gasten kiezen zelf of ze één of alle escape boxes proberen te kraken.

Teambuilding icon 1

Doorlopende activiteit

Zodra een team de box heeft gekraakt, zetten we alles direct weer klaar om de volgende gasten te ontvangen. Dit zorgt voor een doorlopende, non-stop spelervaring.

Download de brochure:

Made in belgium logo (met tekst)

De perfecte randanimatie

“The Gallery” is dé randanimatie voor iedereen die op zoek is naar plezier en ontspanning. Het is de perfecte ijsbreker om mensen op een leuke en ongedwongen manier met elkaar te verbinden. Doorheen het escape spel gaan connecteren en samenwerken hand in hand wat zorgt voor een onvergetelijke spelervaring op jouw evenement.

Plezier & ontspanning
Oplossingsgericht denken

“Out of the box” denken

Connecteren

Plezier & ontspanning
De perfect ijsbreker
Connecteer op een leuke manier

Uniek spelontwerp

Uitdagend maar niet moeilijk

De charme van onze spelervaring ligt in de uitdagende, maar niet noodzakelijk moeilijke, raadsels. Het is een test van teamdynamiek en gezamenlijk probleemoplossingsgericht denken, geen “hersenkrakers voor solisten” dus.

Randanimatie samenwerken

Connecteer op een leuke manier

Door samen te werken doorheen het spel, wordt een sterke band gevormd die verder gaat na de activiteit. Of je nu oude vrienden, nieuwe collega’s of familieleden bij elkaar brengt, deze ervaring verbindt jullie op een leuke en betekenisvolle manier.

Randanimatie ijsbreker

De perfecte ijsbreker

Niets breekt het ijs beter dan een gedeelde overwinning en een gezamenlijke lach. Laat het formele gedoe achterwege en laat de spontane interactie en vreugde van het spel de sfeer van je bijeenkomst bepalen.

Download de brochure:

Maar vooral... Fun by design!

Praktische informatie

Of download de brochure:

Bekijk ook:

A Pirate’s Old Whiskey Crate

Teambuilding

The Mummy’s Mystery

Teambuilding

Budgettaire indicatie​

Teambuilding dat samenwerken bevorderd

Onze teambuildings GRATIS uitproberen?

Join our try-out team!