Rent Some Fun Logo

The Mummy’s Mystery

Op zoek naar een uitdagende teambuilding die geschikt is voor alle leeftijden? You got it! Met de escape box “The Mummy’s Mystery” dagen we je team uit.

Concept

Teambuilding icon 3

Escaperoom in een kist

Een escape box kan je het best vergelijken met een normale escaperoom waarbij je een kist probeert te kraken. Een escape box is dus letterlijk een escaperoom in een kist. Met de escape box “The Mummy’s Mystery” zetten we tot 72 personen tegelijkertijd aan het puzzelen. Ben je met nog meer? Geen probleem, onze andere escape box “A Pirate’s Old Whiskey Crate” speel je tot wel 120 personen.

Teambuilding icon 2

Teams spelen tegen elkaar

Om de spelervaring voor elk teamlid onvergetelijk te maken verdelen we de grote groep op in kleinere teams die het tegen elkaar opnemen. In een escape race proberen de teams de box als snelste te kraken.

Teambuilding icon 1

Doordacht spelontwerp

De teams worstelen zich door een reeks innovatieve en doordachte raadsels. Informatie verwerken, linken leggen tussen voorwerpen en ruimte geven voor suggesties van medespelers zijn de belangrijkste sterktes van onze escape boxes.

Niet onbelangrijk… onze escape boxes zijn handgemaakt hier in België. En daar zijn we fier op!

Download de brochure:

Made in belgium logo (met tekst)

Bouw een sterk team​

Als team werk je intens samen om een gesloten escape box als snelste te kraken. Terwijl de seconden op de klok wegtikken buig jij en je team zich over verschillende doordachte raadsels. Collectief denkvermogen en een out of the box denkpatroon zijn onmisbaar om je een weg te banen door het spel. Daarnaast is communicatie de belangrijkste eigenschap. Deel informatie, zeg wat je denkt te hebben ontdekt en puzzel je een weg doorheen de escape box.

Samenwerken
Oplossingsgericht denken

Collectief denken

“Out of the box” denken

Samenwerken en communicatie
Collectief denkvermogen
‘Out of the box’ denken

Bij 'The Mummy's Mystery' komen deze skills aan bod

Communicatie

Communicatie

De raadsels zijn zo ontworpen dat je de oplossing enkel kan vinden door goed samen te werken en naar elkaar te luisteren. Materialen moeten samengebracht worden of spelers moeten fysieke handelingen uitvoeren om het volgende hangslot open te krijgen. Onze Escape-Boxes spelen slim in op verschillende vaardigheden waardoor je de sterktes van elke speler naar het oppervlak brengt.

time management

Time Management

Waar sta je met het team? Waar staan de anderen? Hou in de gaten hoeveel sloten je nog moet kraken om het spel uit te spelen. Time management is een belangrijke factor bij de escape box. Focus op de voorwerpen die je nog niet gebruikt hebt en hou het overzicht om de box sneller uit te spelen.

Rollen verdelen

Rollen verdelen

Er moet heel wat gebeuren en de tijd is bepekt. Een sterk team zal rollen verdelen en van tijd tot tijd alle leden samenbrengen om het overzicht te bewaren. Wie is sterk in wat en wie denkt de oplossing te weten? Verdeel rollen en je zal merken dat de sloten vanzelf open springen.

Download de brochure:

Maar vooral... Fun by design!

Praktische informatie

Of download de brochure:

Bekijk ook:

Bricks Battle

Serious teambuilding

A Pirate’s Old Whiskey Crate

Teambuilding

Kart Challenge

Teambuilding

Budgettaire indicatie​

Creëer vandaag een uniek moment met je team

— 100% gratis!

Ontdek ons E-book “17 Energieke Breaks”!

Boordevol eenvoudige, maar uiterst effectieve activiteiten die de energie verhogen, creativiteit stimuleren, en samenwerking bevorderen. Download “17 Energieke Breaks” nu en geef je team een boost!

Jouw privacy is onze prioriteit. Wij zullen je gegevens nooit delen met anderen.

E-book 17 leuke activiteiten cover transparant