Rent Some Fun Logo

A Pirate’s Old Whiskey Crate

Op zoek naar een escaperoom die je echt overal kan spelen? Met onze escape box “A Pirate’s Old Whiskey Crate” zetten we je team aan het puzzelen, waar je maar wilt!

Concept

Teambuilding icon 3

Escaperoom in een kist

Een escape box kan je het best vergelijken met een normale escaperoom waarbij je een kist probeert te kraken. Een escape box is dus letterlijk een escaperoom in een kist. Met de escape box “A Pirate’s Old Whiskey Crate” zetten we tot 120 personen tegelijkertijd aan het puzzelen.

Teambuilding icon 2

Teams spelen tegen elkaar

Om de spelervaring voor elk teamlid onvergetelijk te maken verdelen we de grote groep op in kleinere teams die het tegen elkaar opnemen. In een escape race proberen de teams de box als snelste te kraken.

Teambuilding icon 1

Doordacht spelontwerp

De teams worstelen zich door een reeks innovatieve en doordachte raadsels. Informatie verwerken, linken leggen tussen voorwerpen en ruimte geven voor suggesties van medespelers zijn de belangrijkste sterktes van onze escape boxes.

Niet onbelangrijk… onze escape boxes zijn handgemaakt hier in België. En daar zijn we fier op!

Made in belgium logo (met tekst)

Bouw een sterk team​

Als team werk je intens samen om een gesloten escape box als snelste te kraken. Terwijl de seconden op de klok wegtikken buig jij en je team zich over verschillende doordachte raadsels. Collectief denkvermogen en een out of the box denkpatroon zijn onmisbaar om je een weg te banen door het spel. Daarnaast is communicatie de belangrijkste eigenschap. Deel informatie, zeg wat je denkt te hebben ontdekt en puzzel je een weg doorheen de escape box.

Samenwerken en communicatie
Collectief denkvermogen
‘Out of the box’ denken

Bij 'A Pirate's Old Whiskey Crate' komen deze skills aan bod

Budget controle

Rollen verdelen

Er moet heel wat gebeuren en de tijd is bepekt. Een sterk team zal rollen verdelen en van tijd tot tijd alle leden samenbrengen om het overzicht te bewaren. Wie is sterk in wat en wie denkt de oplossing te weten? Verdeel rollen en je zal merken dat de sloten vanzelf open springen.

time management

Time Management

Waar sta je met het team? Waar staan de anderen? Hou in de gaten hoeveel sloten je nog moet kraken om het spel uit te spelen. Time management is een belangrijke factor bij de escape box. Focus op de voorwerpen die je nog niet gebruikt hebt en hou het overzicht om de box sneller uit te spelen.

Communicatie

Communicatie

De raadsels zijn zo ontworpen dat je de oplossing enkel kan vinden door goed samen te werken en naar elkaar te luisteren. Materialen moeten samengebracht worden of spelers moeten fysieke handelingen uitvoeren om het volgende hangslot open te krijgen. Onze Escape-Boxes spelen slim in op verschillende vaardigheden waardoor je de sterktes van elke speler naar het oppervlak brengt.

Maar vooral... Fun by design!

Praktische informatie

Bekijk ook:

Bricks Battle

Serious teambuilding

The Mummy’s Mystery

Teambuilding

Kart Challenge

Teambuilding

Budgettaire indicatie​

Teambuilding dat samenwerken bevorderd

Onze teambuildings GRATIS uitproberen?

Join our try-out team!