Rent Some Fun Logo

Bricks Battle

Dit meeslepende spel daagt je team uit om te communiceren, samen te werken en kritisch na te denken, allemaal in het streven om als overwinnaar uit de bus te komen.

Nieuwe teambuilding icon
Play Video

Concept

Teambuilding icon 3

Bouw constructies

Teams zetten hun communicatievaardigheden in om indrukwekkende bouwwerken te realiseren met behulp van kleurrijke bouwblokken. Elke correct gebouwde constructie levert punten op.

Teambuilding icon 2

Zelfreflectie

Tussen de rondes door hebben teams 10 minuten om hun strategie aan te passen en hun prestaties te verbeteren. Zelfreflectie en kritisch evalueren zijn de weg naar succes.

Teambuilding icon 1

3 rondes

In 3 rondes van elk 20 minuten geven de teams het beste van zichzelf. Na de zelfreflectie kan de groep hun voorgestelde verbeteringen meteen uitproberen in een volgende spelronde.

Made in belgium logo (met tekst)

Bouw een sterk team​

De Bricks Battle is een veelzijdige teambuildingactiviteit die een reeks cruciale vaardigheden in de kijker zet. Teams zullen moeten putten uit hun creatieve en strategische krachten, terwijl ze uitdagingen het hoofd bieden die sterke communicatie en samenwerking vereisen. Bovendien zal de voortdurende cyclus van zelfreflectie en verbetering teams stimuleren om hun probleemoplossende vaardigheden te versterken en om kritisch na te denken over hun benadering. Het doel? Jouw team laten groeien.

Kritisch reflecteren
Probleemoplossingsgericht denken
Effectief communiceren & samenwerken

Bij onze 'Bricks Battle' teambuilding komen deze skills aan bod

Budget controle

Effectief communiceren

Effectief communiceren is een essentiële vaardigheid voor succes in het professionele leven. In de Bricks Battle teambuilding wordt effectieve communicatie op de proef gesteld, waarbij teamleden hun luister-, spreek- en interpretatievaardigheden moeten aanscherpen om blokkenconstructies te bouwen.

Kritisch Reflecteren

Kritisch reflecteren

Deze activiteit biedt de perfecte gelegenheid voor teams om te leren hoe ze beter kunnen communiceren in een leuke en uitdagende setting. Door de nadruk te leggen op zelfreflectie en feedback, worden teamleden aangemoedigd om hun communicatiestijlen

Samenwerken

Samenwerken

Elk teamlid vervult een bepaalde rol bij het bouwen van de constructies. De kracht van het team ligt in de gecombineerde vaardigheden en inzichten van elk teamlid. In deze activiteit ontdekt je team de waarde van samenwerken en elkaar vertrouwen.

Maar vooral... Fun by design!

Praktische informatie

Bekijk ook:

A Pirate’s Old Whiskey Crate

Teambuilding

Kart Challenge

Teambuilding

Budgettaire indicatie​

Teambuilding dat samenwerken bevorderd

Onze teambuildings GRATIS uitproberen?

Join our try-out team!