Rent Some Fun Logo

De tofste teambuilding activiteiten in België

Kies meteen een teambuilding die kan doorgaan in België

Teambuilding in België dat matched met je team

Teambuilding icon 3

Breed aanbod teambuildings

Handmade in Belgium’ zetten we in 2016 de eerste schetsen op papier voor onze allereerste escape box ever. Denk daarbij aan een escaperoom maar dan in een kist. Ga samen de uitdaging aan en los het raadsel op of bewijs jezelf als pitcrew tijdens de Kart Challenge. Gegarandeerd een teamdag om nooit te vergeten!

Teambuilding icon 2

Alleen samen kan je winnen

Onze activiteiten zijn zo ontwikkeld dat zowel jong als oud mee kan doen. Iedereen wordt gevraagd zijn of haar kwaliteiten in te zetten om samen tot de eindstreep te geraken. Alleen samen heb je kans om te winnen! Zo ontdek je elkaars talenten op een speelse manier!

Teambuilding icon 1

Buiten met lekker weer en binnen met minder weer

Onze teambuilding activiteiten zijn mobiel en compact en kunnen vrijwel overal opgebouwd worden. Zo bouwen we met lekker weer gemakkelijk buiten op en kunnen jullie genieten van het zonnetje. Mocht het weer toch tegenvallen bouwen we net zo moeiteloos binnen op.

Made in belgium logo (met tekst)

In heel België te organiseren!

Teambuilding icon 3

Waar je maar wil

Waar je je teambuilding ook wilt organiseren, wij komen naar jou toe! We bedienen heel België en organiseren jouw teambuilding op jouw favoriete locatie! Combineer je favoriete stad of plek met één van onze leuke teambuilding activiteiten.

Teambuilding icon 2

Een teamdag om nooit te vergeten

Samen geven we vorm aan jouw ultieme teamdag. Combineer jouw gekozen teambuilding met een mooie wandeling of sluit de dag af met een diner op dat fijne terrasje. Samen overleggen we de verschillende mogelijkheden en zorgen we voor een teamdag om nooit te vergeten.

Teambuilding icon 1

Jullie genieten, wij doen de rest

Waar en hoe jij je teambuilding ook wilt laten plaatsvinden; wij regelen het. Jullie genieten, wij doen de rest! Ben je er nog niet helemaal over uit? Neem hier contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Zij gingen je voor...

We hebben ook enkel positieve commentaren gehoord. Het zat echt goed in elkaar en niemand moest met zijn vingers staan draaien. Het was su-per leuk!

Sandra

Trislot

We hadden een superleuke teambuilding dankzij deze boxen. Zo spannend, creatief en doordacht. Ieders competitiviteit werd getriggerd. Echt een AANRADER!

Lotte

VOX PELT

Wij hadden na onze teamdag een ontspannende activiteit voorzien en de escape boxes waren een schot in de roos! Het is een activiteit die voor iedereen leuk is, je kan kiezen welke raadsels je wil oplossen. De speluitleg was niet langdradig of saai , er zat ‘schwung’ in! Kortom, allemaal positief! Bedankt nog eens om zo goed te begeleiden.

Sofie

Colruyt Group

“Een originele en fijne manier van teambuilding. Spitsvondige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen tips, … en een dosis teamwerk. De Escape-box zit geweldig goed in elkaar en bracht de strijder in ieder van ons naar boven, geen hangslot of code was er teveel aan. Een aanrader!”

Ann

VOKA Antwerpen

“We zochten een toffe namiddagactiviteit die voor alle collega’s geschikt zou kunnen zijn. De verwachtingen werden dan ook meer dan ingelost. Een origineel idee, uitdagende opdrachten en vooral een toffe teamsfeer. Deze combinatie maakte van onze teambuilding zeker een succes. Bedankt Sam & Jonas!”

Ellen

Politie Antwerpen

Proximus logo
KBC logo
Colruyt Group logo
Pfizer logo
Mediamarkt logo
Apple logo
Aquafin logo
Voka logo
EY logo
Cordeel logo
Stad Antwerpen logo
KPMG logo

Kies de teambuilding die bij je past

Creëer vandaag een uniek moment met je team

— 100% gratis!

Ontdek ons E-book “17 Energieke Breaks”!

Boordevol eenvoudige, maar uiterst effectieve activiteiten die de energie verhogen, creativiteit stimuleren, en samenwerking bevorderen. Download “17 Energieke Breaks” nu en geef je team een boost!

Jouw privacy is onze prioriteit. Wij zullen je gegevens nooit delen met anderen.

E-book 17 leuke activiteiten cover transparant