Rent Some Fun Logo

Teambuilding activiteit in Leuven organiseren

Kies meteen een teambuilding die kan doorgaan in Leuven

Leuven, we komen eraan!

Teambuilding icon 3

Om nooit te vergeten

Verras je team met onze originele activiteiten. Rent Some Fun verzorgt een onvergetelijke teamdag in Leuven met de leukste spelletjes. Los het mysterie op met een Escape Box, bewijs jezelf als pitcrew tijdens de Kart Challenge, of streep ze allemaal weg tijdens de Bingo Quiz.

Teambuilding icon 2

Voor iedereen

Onze teambuilding activiteiten spelen in op de verschillende kwaliteiten binnen jouw team. Zo is er gedacht aan zowel de oudere als de jongere deelnemer en kan iedereen op zijn of haar creatieve manier mee doen.

Teambuilding icon 1

Binnen of buiten

In Leuven schijnt de zon? We bouwen graag buiten op zodat we het lekkere weer meepakken. Mocht het weer toch minder zijn, is de teambuilding ook makkelijk binnen op te bouwen. Onze teambuilding activiteiten zijn overal te organiseren.

Made in belgium logo (met tekst)

Wij regelen jouw teambuilding in Leuven!

Teambuilding icon 3

Samen Leuven ontdekken

Ontdek samen met je team de mooiste plekjes van Leuven. Organiseer je teamdag (deels) in de binnenstad; zo leer je niet alleen elkaar beter kennen, maar ook de stad.

Teambuilding icon 2

Teambuilding op maat

Niks is te gek en alles kan. Combineer de teambuilding activiteiten met een stadswandeling, of sluit je teamdag af met een heerlijk diner in een Leuvens restaurantje. Leuke manier om elkaar beter te leren kennen.

Teambuilding icon 1

Helemaal ontzorgd

Waar en hoe jij je teambuilding ook wil laten plaatsvinden; in Leuven of omstreken, met een kleine of grote groep, een hele of halve dag, een druk programma of rustig aan. Wij regelen het. Jullie genieten, wij doen de rest.

Zij gingen je voor...

We hebben ook enkel positieve commentaren gehoord. Het zat echt goed in elkaar en niemand moest met zijn vingers staan draaien. Het was su-per leuk!

Sandra

Trislot

We hadden een superleuke teambuilding dankzij deze boxen. Zo spannend, creatief en doordacht. Ieders competitiviteit werd getriggerd. Echt een AANRADER!

Lotte

VOX PELT

Wij hadden na onze teamdag een ontspannende activiteit voorzien en de escape boxes waren een schot in de roos! Het is een activiteit die voor iedereen leuk is, je kan kiezen welke raadsels je wil oplossen. De speluitleg was niet langdradig of saai , er zat ‘schwung’ in! Kortom, allemaal positief! Bedankt nog eens om zo goed te begeleiden.

Sofie

Colruyt Group

“Een originele en fijne manier van teambuilding. Spitsvondige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen tips, … en een dosis teamwerk. De Escape-box zit geweldig goed in elkaar en bracht de strijder in ieder van ons naar boven, geen hangslot of code was er teveel aan. Een aanrader!”

Ann

VOKA Antwerpen

“We zochten een toffe namiddagactiviteit die voor alle collega’s geschikt zou kunnen zijn. De verwachtingen werden dan ook meer dan ingelost. Een origineel idee, uitdagende opdrachten en vooral een toffe teamsfeer. Deze combinatie maakte van onze teambuilding zeker een succes. Bedankt Sam & Jonas!”

Ellen

Politie Antwerpen

Proximus logo
KBC logo
Colruyt Group logo
Pfizer logo
Mediamarkt logo
Apple logo
Aquafin logo
Voka logo
EY logo
Cordeel logo
Stad Antwerpen logo
KPMG logo

Kies de teambuilding die bij je past

Teambuilding dat samenwerken bevorderd

Onze teambuildings GRATIS uitproberen?

Join our try-out team!