Rent Some Fun Logo

Teamuitje in Nederland

Kies meteen een teambuilding die kan doorgaan in Nederland

Jouw ultieme teamdag in Nederland

Teambuilding icon 3

Ga samen voor de eindstreep

In 2016 zetten we de eerste schetsen op papier voor onze allereerste escape box ever. Denk aan een escaperoom maar dan in een doos! Los het mummy mysterie op of bewijs jezelf als pitcrew tijdens de Kart Challenge. Ga samen voor de eindstreep! Dit wordt gegarandeerd een teamdag om nooit te vergeten.

Teambuilding icon 2

Alleen samen kom je ver

Jouw team is divers en bestaat zowel uit jong als oud? Geen zorgen, daar hebben we rekening mee gehouden. Iedereen wordt gevraagd zijn of haar kwaliteiten in te zetten om samen de eindstreep te halen. Je kent hem wel; alleen ga je sneller, maar samen kom je verder ;-)

Teambuilding icon 1

Lekker buiten of fijn binnen

Wat voor weer het ook is, de teambuilding gaat door! Dankzij het compacte design van onze activiteiten kunnen ze overal gerealiseerd worden! Zo bouwen we lekker buiten op met mooi weer en kunnen jullie genieten van het zonnetje. Mocht het weer toch tegenvallen bouwen we net zo moeiteloos binnen op.

Made in belgium logo (met tekst)

Door heel Nederland!

Teambuilding icon 3

Waar je maar wil

Waar je je teambuilding ook wilt organiseren, wij komen naar jou toe! We bedienen heel Nederland en organiseren jouw teambuilding op jouw favoriete plek. Of dat nou in hartje Amsterdam, het strand, of op de Veluwe is; niks is te gek!

Teambuilding icon 2

Een teamdag om nooit te vergeten

Samen regelen we jouw ultieme teamdag. ‘S-ochtends eerst even een rondje wandelen, aansluitend een activiteit doen en de dag afsluiten op jouw favoriete terras? Deal, klinkt goed! Samen kijken we naar de mogelijkheden en zorgen we voor een teamdag om nooit te vergeten.

Teambuilding icon 1

Jullie genieten, wij doen de rest

Waar, hoe en wat je ook wil; wij regelen het. Jullie genieten, wij doen de rest! Ben je er nog niet helemaal over uit? Neem hier contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Zij gingen je voor...

We hebben ook enkel positieve commentaren gehoord. Het zat echt goed in elkaar en niemand moest met zijn vingers staan draaien. Het was su-per leuk!

Sandra

Trislot

We hadden een superleuke teambuilding dankzij deze boxen. Zo spannend, creatief en doordacht. Ieders competitiviteit werd getriggerd. Echt een AANRADER!

Lotte

VOX PELT

Wij hadden na onze teamdag een ontspannende activiteit voorzien en de escape boxes waren een schot in de roos! Het is een activiteit die voor iedereen leuk is, je kan kiezen welke raadsels je wil oplossen. De speluitleg was niet langdradig of saai , er zat ‘schwung’ in! Kortom, allemaal positief! Bedankt nog eens om zo goed te begeleiden.

Sofie

Colruyt Group

“Een originele en fijne manier van teambuilding. Spitsvondige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen tips, … en een dosis teamwerk. De Escape-box zit geweldig goed in elkaar en bracht de strijder in ieder van ons naar boven, geen hangslot of code was er teveel aan. Een aanrader!”

Ann

VOKA Antwerpen

“We zochten een toffe namiddagactiviteit die voor alle collega’s geschikt zou kunnen zijn. De verwachtingen werden dan ook meer dan ingelost. Een origineel idee, uitdagende opdrachten en vooral een toffe teamsfeer. Deze combinatie maakte van onze teambuilding zeker een succes. Bedankt Sam & Jonas!”

Ellen

Politie Antwerpen

Proximus logo
KBC logo
Colruyt Group logo
Pfizer logo
Mediamarkt logo
Apple logo
Aquafin logo
Voka logo
EY logo
Cordeel logo
Stad Antwerpen logo
KPMG logo

Kies de teambuilding die bij je past

Creëer vandaag een uniek moment met je team

— 100% gratis!

Ontdek ons E-book “17 Energieke Breaks”!

Boordevol eenvoudige, maar uiterst effectieve activiteiten die de energie verhogen, creativiteit stimuleren, en samenwerking bevorderen. Download “17 Energieke Breaks” nu en geef je team een boost!

Jouw privacy is onze prioriteit. Wij zullen je gegevens nooit delen met anderen.

E-book 17 leuke activiteiten cover transparant