Rent Some Fun Logo

Teambuilding in Brugge?

Kies meteen een teambuilding die kan doorgaan in Brugge

Brugge, zijn jullie er klaar voor?

Teambuilding icon 3

Kies één of meer van onze originele teambuildings

In 2016 kwamen we met een tof idee. Wat nou als je in plaats van naar een locatie toe moeten voor een toffe activiteit, de activiteit naar jou toe komt. Het idee voor onze originele escape boxes was geboren. Een escaperoom ervaring, geheel mobiel, die we op elke locatie kunnen inzetten. We ontwikkelden sindsdien een breed aanbod aan activiteiten. Jij mag kiezen uit: ‘A Pirate’s Old Whiskey Crate’, ‘The Mummy’s Mystery’ of de ‘Kart Challenge’. Kies jouw favoriet en verras je team met een onvergetelijke teamdag in Brugge.

Teambuilding icon 2

Ga de uitdaging aan en groei als team

Effectief communiceren en efficiënt samenwerken zijn dagelijkse bezigheden van een goed functionerend team. Niet raar dus dat we juist deze skills challengen tijdens onze activiteiten. Ontdek waar jij en je team staan als het aankomt op de meest essentiële werkvloer vaardigheden. Ga de uitdaging aan, ontdek elkaars talenten en groei als team!

Teambuilding icon 1

Samen ga je voor de titel

Natuurlijk hebben we ook rekening gehouden met eventuele leeftijdsverschillen binnen jouw team. Diverse skills zijn nodig om de raadsels te knakken en zowel kennis van vroeger als van nu zal ingezet moet worden om daadwerkelijk de eindstreep te halen. Dus jong of oud, samen ga je voor de titel!

Made in belgium logo (met tekst)

Teambuilding in Brugge? We komen eraan!

Teambuilding icon 3

Organiseer jouw teambuilding waar jij dat wil

Een teambuilding in de historische stadskern van Brugge of toch liever net buiten Brugge langs de kust, of in de rust van de natuur? Het maakt niet uit waar jij jouw teambuilding wil organiseren, wij laden ons busje in en komen naar jou toe. Hey, misschien heb je wel iets heel anders in gedachte, ook dat kan! We bedienen heel België en Nederland dus weten de weg altijd te vinden.

Teambuilding icon 2

Met regen of met zon, jouw teambuilding gaat door

Onze escape boxes zijn klein, fijn en mobiel waardoor ze vrijwel overal opgebouwd kunnen worden. Met mooi weer bouwen we graag buiten op, dan kunnen jullie genieten van het zonnetje. Mocht het weer niet meespelen bouwen we ook makkelijk op kantoor of een overdekte locatie op. Wat voor weer het ook wordt, jouw teambuilding gaat gewoon door.

Teambuilding icon 1

Geheel ontzorgd van jouw teamdag genieten

Je hebt jouw ideale teamdag al voor ogen? Weet precies wat je wil? De teamdag laten beginnen met een mooie stadswandeling, jouw favo teambuilding activiteit combineren met een bierproeverij en afsluiten met een heerlijk diner bij jouw favoriete restaurant in Brugge? Fantastisch! Geef het meteen door en wij gaan voor je aan de slag! Wij verzorgen jouw teamdag van A tot Z. Jullie genieten, wij doen de rest!

Meer informatie nodig of wil je even overleggen? Neem hier contact met ons op dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Zij gingen je voor...

We hebben ook enkel positieve commentaren gehoord. Het zat echt goed in elkaar en niemand moest met zijn vingers staan draaien. Het was su-per leuk!

Sandra

Trislot

We hadden een superleuke teambuilding dankzij deze boxen. Zo spannend, creatief en doordacht. Ieders competitiviteit werd getriggerd. Echt een AANRADER!

Lotte

VOX PELT

Wij hadden na onze teamdag een ontspannende activiteit voorzien en de escape boxes waren een schot in de roos! Het is een activiteit die voor iedereen leuk is, je kan kiezen welke raadsels je wil oplossen. De speluitleg was niet langdradig of saai , er zat ‘schwung’ in! Kortom, allemaal positief! Bedankt nog eens om zo goed te begeleiden.

Sofie

Colruyt Group

“Een originele en fijne manier van teambuilding. Spitsvondige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen tips, … en een dosis teamwerk. De Escape-box zit geweldig goed in elkaar en bracht de strijder in ieder van ons naar boven, geen hangslot of code was er teveel aan. Een aanrader!”

Ann

VOKA Antwerpen

“We zochten een toffe namiddagactiviteit die voor alle collega’s geschikt zou kunnen zijn. De verwachtingen werden dan ook meer dan ingelost. Een origineel idee, uitdagende opdrachten en vooral een toffe teamsfeer. Deze combinatie maakte van onze teambuilding zeker een succes. Bedankt Sam & Jonas!”

Ellen

Politie Antwerpen

Proximus logo
KBC logo
Colruyt Group logo
Pfizer logo
Mediamarkt logo
Apple logo
Aquafin logo
Voka logo
EY logo
Cordeel logo
Stad Antwerpen logo
KPMG logo

Kies de teambuilding die bij je past

Teambuilding dat samenwerken bevorderd

Onze teambuildings GRATIS uitproberen?

Join our try-out team!