Rent Some Fun Logo

Teambuilding in Deinze

Kies meteen een teambuilding die kan doorgaan in Deinze

De leukste teambuildings in Deinze

Teambuilding icon 3

Kies één van onze originele activiteiten

We begonnen in 2016 met een uniek concept en ontwierpen onze allereerste ‘escape box’ ooit. Denk daarbij aan een escape room maar dan in een kist. Sindsdien hebben we een breed aanbod aan teambuilding activiteiten ontwikkeld. Inmiddels kan je kiezen uit de volgende escape boxes: ‘Pirate’s Old Whiskey Crate’, ‘The Mummy’s Mystery’ of de ‘Kart Challenge’.

Teambuilding icon 2

Communicatie en samenwerken

Effectieve communicatie en samenwerken lopen als een rode draad door al onze teambuilding activiteiten. Wat ook niet zo gek is als je bedenkt dat deze twee vaardigheden voor een groot deel een prettig werkklimaat uitmaken. Middels onze activiteiten ontdek je elkaars talenten op een leuke manier en tegelijkertijd worden de werkvloer skills getest en verdiept.

Teambuilding icon 1

Zowel jong als oud zet zijn kennis in

Naast het incorporeren van waardevolle werkvloer skills hebben we natuurlijk ook rekening gehouden met potentiële leeftijdsverschillen binnen jouw team. Om de eindstreep te halen hebben jullie zowel kennis van vroeger als van vandaag nodig. Wel zo leuk als iedereen meedoet. Alleen samen kom je ver!

Made in belgium logo (met tekst)

Deinze, we komen eraan!

Teambuilding icon 3

Waar je maar wil

Het maakt niet uit waar jij je teambuilding wilt laten plaatsvinden, in Deinze zelf of omstreken (misschien wel heel ergens anders in de provincie?!), wij komen naar jullie toe! Organiseer jouw teamdag in de stad, op het platteland, op kantoor of elke andere locatie.

Teambuilding icon 2

Binnen of buiten

Onze Escape Boxes zijn mobiel en compact en kunnen vrijwel overal opgebouwd worden. Mocht het lekker weer zijn, bouwen we buiten op, blijkt het weer niet mee te willen spelen, wijken we gemakkelijk uit naar binnen. Wat voor weer het ook wordt, jouw teamdag gaat gewoon door!

Teambuilding icon 1

Wij organiseren jouw teamdag

Hoe jij je teamdag ook voor ogen hebt, wij organiseren het! Je hebt de perfecte locatie al in gedachte en je wilt de activiteit combineren met een mooie wandeling of een diner bij jouw favoriete restaurant? Super, gaan we regelen! Samen geven we vorm aan een onvergetelijke teamdag. Jullie genieten, wij doen de rest!

Samen even sparren over jouw ultieme teamdag? Neem contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Zij gingen je voor...

We hebben ook enkel positieve commentaren gehoord. Het zat echt goed in elkaar en niemand moest met zijn vingers staan draaien. Het was su-per leuk!

Sandra

Trislot

We hadden een superleuke teambuilding dankzij deze boxen. Zo spannend, creatief en doordacht. Ieders competitiviteit werd getriggerd. Echt een AANRADER!

Lotte

VOX PELT

Wij hadden na onze teamdag een ontspannende activiteit voorzien en de escape boxes waren een schot in de roos! Het is een activiteit die voor iedereen leuk is, je kan kiezen welke raadsels je wil oplossen. De speluitleg was niet langdradig of saai , er zat ‘schwung’ in! Kortom, allemaal positief! Bedankt nog eens om zo goed te begeleiden.

Sofie

Colruyt Group

“Een originele en fijne manier van teambuilding. Spitsvondige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen tips, … en een dosis teamwerk. De Escape-box zit geweldig goed in elkaar en bracht de strijder in ieder van ons naar boven, geen hangslot of code was er teveel aan. Een aanrader!”

Ann

VOKA Antwerpen

“We zochten een toffe namiddagactiviteit die voor alle collega’s geschikt zou kunnen zijn. De verwachtingen werden dan ook meer dan ingelost. Een origineel idee, uitdagende opdrachten en vooral een toffe teamsfeer. Deze combinatie maakte van onze teambuilding zeker een succes. Bedankt Sam & Jonas!”

Ellen

Politie Antwerpen

Proximus logo
KBC logo
Colruyt Group logo
Pfizer logo
Mediamarkt logo
Apple logo
Aquafin logo
Voka logo
EY logo
Cordeel logo
Stad Antwerpen logo
KPMG logo

Kies de teambuilding die bij je past

Teambuilding dat samenwerken bevorderd

Onze teambuildings GRATIS uitproberen?

Join our try-out team!