Rent Some Fun Logo

Originele teambuildings in Geel

Kies meteen een teambuilding die kan doorgaan in Geel

Geel, zijn jullie er klaar voor?

Teambuilding icon 3

Handmade in Belgium

Verras je team met een teamdag die ze niet gauw zullen vergeten. Zo ontwikkelden we ‘handmade in Belgium’ de meest originele escape boxes. Denk escaperoom, maar dan in een kist. Ga de uitdaging aan en kraak samen met jouw team de escape kist.

Teambuilding icon 2

Een teamdag voor iedereen

Zowel jong als oud kan zijn kennis en kwaliteiten inzetten tijdens onze teambuilding activiteiten. We hebben bewust rekening gehouden met leeftijdsverschillen om ervoor te zorgen dat ook echt iedereen mee kan doen. Groei als team en ontdek spelenderwijs elkaars talenten.

Teambuilding icon 1

Binnen of buiten

Jij mag kiezen, buiten opbouwen met lekker weer? Geen probleem! Mocht het weer uiteindelijk toch tegenvallen wijken we uit naar een binnenlocatie. Onze teambuilding activiteiten kunnen overal opgebouwd worden.

Made in belgium logo (met tekst)

Team Geel - Op uw plaatsen, klaar, af!

Teambuilding icon 3

Wij komen naar jou toe

Het maakt niet uit waar je de teamdag wilt laten plaatsvinden; in het hartje van Geel, net iets daarbuiten, lekker op het platteland, of misschien wel heel ergens anders in provincie Antwerpen? Wij komen naar jou toe.

Teambuilding icon 2

Helemaal zoals jij het wil

Samen geven we jouw teamdag vorm. Je weet precies wat je wil? Beginnen met een stadswandeling, gevolgd door een escape box en afsluiten op het terras? Tof! Het kan allemaal. Er nog niet helemaal uit? Samen sparren we over de verschillende mogelijkheden in Geel.

Teambuilding icon 1

Jullie genieten, wij doen de rest

Wat het ook wordt, wij gaan het voor je organiseren! Samen realiseren we een onvergetelijke teamdag. Jullie genieten, wij doen de rest. Ben je er nog niet helemaal over uit? Neem hier contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Zij gingen je voor...

We hebben ook enkel positieve commentaren gehoord. Het zat echt goed in elkaar en niemand moest met zijn vingers staan draaien. Het was su-per leuk!

Sandra

Trislot

We hadden een superleuke teambuilding dankzij deze boxen. Zo spannend, creatief en doordacht. Ieders competitiviteit werd getriggerd. Echt een AANRADER!

Lotte

VOX PELT

Wij hadden na onze teamdag een ontspannende activiteit voorzien en de escape boxes waren een schot in de roos! Het is een activiteit die voor iedereen leuk is, je kan kiezen welke raadsels je wil oplossen. De speluitleg was niet langdradig of saai , er zat ‘schwung’ in! Kortom, allemaal positief! Bedankt nog eens om zo goed te begeleiden.

Sofie

Colruyt Group

“Een originele en fijne manier van teambuilding. Spitsvondige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen tips, … en een dosis teamwerk. De Escape-box zit geweldig goed in elkaar en bracht de strijder in ieder van ons naar boven, geen hangslot of code was er teveel aan. Een aanrader!”

Ann

VOKA Antwerpen

“We zochten een toffe namiddagactiviteit die voor alle collega’s geschikt zou kunnen zijn. De verwachtingen werden dan ook meer dan ingelost. Een origineel idee, uitdagende opdrachten en vooral een toffe teamsfeer. Deze combinatie maakte van onze teambuilding zeker een succes. Bedankt Sam & Jonas!”

Ellen

Politie Antwerpen

Proximus logo
KBC logo
Colruyt Group logo
Pfizer logo
Mediamarkt logo
Apple logo
Aquafin logo
Voka logo
EY logo
Cordeel logo
Stad Antwerpen logo
KPMG logo

Kies de teambuilding die bij je past

Teambuilding dat samenwerken bevorderd

Onze teambuildings GRATIS uitproberen?

Join our try-out team!