Rent Some Fun Logo

De beste teambuildings in Herentals

Kies meteen een teambuilding die kan doorgaan in Herentals

Herentals, zijn jullie er klaar voor?

Teambuilding icon 3

Origineel speldesign

Op zoek naar een teamdag die je niet gauw vergeet? Ik stel je graag voor aan onze ‘handmade in Belgium’ escape boxes. Denk escape room, maar dan in een doos. Ga als team de uitdaging aan en ontrafel samen het raadsel.

Teambuilding icon 2

Een teamdag voor iedereen

Tijdens het ontwikkelen van onze teambuilding activiteiten hebben we bewust rekening gehouden met leeftijdsverschillen. Zo zorgen we ervoor dat ook echt iedereen mee kan doen. Groei als team en ontdek spelenderwijs elkaars talenten.

Teambuilding icon 1

Binnen of buiten

Onze teambuilding activiteiten zijn geschikt voor zowel binnen als buiten en kunnen overal opgebouwd worden. Naar buiten met lekker weer? Geen probleem! Liever op kantoor, ook goed! Zo pakken we het zonnetje mee als het kan.

Made in belgium logo (met tekst)

Herentals, we komen eraan!

Teambuilding icon 3

Wij komen naar jou toe

Waar je je teamdag ook wilt organiseren, wij komen naar jou toe! Of het nou in Herentals zelf is, omstreken, of heel ergens anders in Provincie Antwerpen. Niks is te gek, we komen eraan!

Teambuilding icon 2

Precies zoals jij het wil

Samen geven we jouw teamdag vorm. Beginnen met een stadswandeling, gevolgd door een escape box en afsluiten met een borreltje op jouw favoriete terras? Tof! Het kan allemaal. Samen sparren we over de verschillende mogelijkheden en zorgen we voor een onvergetelijke teamdag.

Teambuilding icon 1

Jullie genieten, wij doen de rest

Wat het ook wordt, wij gaan het organiseren! Jullie genieten, wij doen de rest. Ben je er nog niet helemaal over uit? Neem hier contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Zij gingen je voor...

We hebben ook enkel positieve commentaren gehoord. Het zat echt goed in elkaar en niemand moest met zijn vingers staan draaien. Het was su-per leuk!

Sandra

Trislot

We hadden een superleuke teambuilding dankzij deze boxen. Zo spannend, creatief en doordacht. Ieders competitiviteit werd getriggerd. Echt een AANRADER!

Lotte

VOX PELT

Wij hadden na onze teamdag een ontspannende activiteit voorzien en de escape boxes waren een schot in de roos! Het is een activiteit die voor iedereen leuk is, je kan kiezen welke raadsels je wil oplossen. De speluitleg was niet langdradig of saai , er zat ‘schwung’ in! Kortom, allemaal positief! Bedankt nog eens om zo goed te begeleiden.

Sofie

Colruyt Group

“Een originele en fijne manier van teambuilding. Spitsvondige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen tips, … en een dosis teamwerk. De Escape-box zit geweldig goed in elkaar en bracht de strijder in ieder van ons naar boven, geen hangslot of code was er teveel aan. Een aanrader!”

Ann

VOKA Antwerpen

“We zochten een toffe namiddagactiviteit die voor alle collega’s geschikt zou kunnen zijn. De verwachtingen werden dan ook meer dan ingelost. Een origineel idee, uitdagende opdrachten en vooral een toffe teamsfeer. Deze combinatie maakte van onze teambuilding zeker een succes. Bedankt Sam & Jonas!”

Ellen

Politie Antwerpen

Proximus logo
KBC logo
Colruyt Group logo
Pfizer logo
Mediamarkt logo
Apple logo
Aquafin logo
Voka logo
EY logo
Cordeel logo
Stad Antwerpen logo
KPMG logo

Kies de teambuilding die bij je past

Teambuilding dat samenwerken bevorderd

Onze teambuildings GRATIS uitproberen?

Join our try-out team!