Rent Some Fun Logo

Teambuilding aan de kust? Geen probleem.

Kies meteen een teambuilding die kan doorgaan in Kust

De origineelste teambuilding activiteiten aan de Belgische kust

Teambuilding icon 3

Kies jouw favoriet

Handmade in Belgium’ ontwikkelen wij al sinds 2016 de leukste en origineelste teambuilding activiteiten. Het begon ooit met een uniek idee. Wat als de teambuilding activiteit naar jou toekomt in plaats van andersom? Zo creëerden we onze eerste escape boxes. Denk aan een escaperoom ervaring, maar dan geheel mobiel, die we op elke gewenste locatie kunnen inzetten. Inmiddels mag je kiezen uit: A Pirate’s Old Whiskey Crate, The Mummy’s Mystery of de ‘Kart Challenge’.

Teambuilding icon 2

Een inspirerende teamdag

Een teamdag is de beste gelegenheid om even uit de dagelijkse workflow te stappen en echt verbinding te maken met je collega’s. Een inspirerende dag waarbij je nieuwe energie en motivatie opdoet en groeit als team. We hebben ervoor gekozen om essentiële skills zoals effectief communiceren en samenwerking als rode draad door onze activiteiten te laten lopen. Zo leer je je collega’s spelenderwijs beter kennen en verdiep je jullie onderlinge relaties.

Teambuilding icon 1

Iedereen doet mee - zowel jong als oud

Een goed team is een compleet team. We hebben bewust rekening gehouden met leeftijdsverschillen, zo kan iedereen meedoen. Zowel jong als oud wordt tijdens de activiteiten gevraagd zijn kunde en kennis in te zetten om de raadsels op te lossen. Samen ga je voor de eindstreep!

Made in belgium logo (met tekst)

Tiptop verzorgd genieten van jullie teamdag aan het strand

Teambuilding icon 3

Kies jouw favoriete strand

Het strand is de perfecte locatie om even helemaal uit te waaien, de dagelijkse beslommeringen op een lager pitje te zetten en jezelf weer op te laden met nieuwe energie. Niets is beter voor de werksfeer dan samen met je collega’s uit de workflow te stappen en de zinnen te verzetten op het strand. Kies jouw favoriete strand aan de Belgische (of Nederlandse) kust en wij komen naar jou toe.

Teambuilding icon 2

Weer of geen weer - jouw teamdag gaat door

Wat het weer ook doet, jouw teamdag gaat gewoon door. Met zon en mooi weer organiseren we de activiteit gewoon op het strand. In combinatie met een frisse strand- of duinwandeling en een afsluitend kopje koffie met gebak op het terras, realiseren we een onvergetelijke teamdag. Mocht het weer toch tegenvallen wijken we uit naar een van de talloze knusse strandpaviljoens, waar we onder het genot van een openhaard en een borreltje een net zo onvergetelijke teamdag garanderen!

Teambuilding icon 1

Jullie genieten, wij doen de rest

Je hebt jouw ideale (strand)- teamdag al voor ogen? Fantastisch! Geef het meteen door en wij gaan voor je aan de slag. Wij verzorgen jouw teamdag van A tot Z. Jullie genieten, wij doen de rest!

Meer informatie nodig of wil je even overleggen? Neem hier contact met ons op dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Zij gingen je voor...

We hebben ook enkel positieve commentaren gehoord. Het zat echt goed in elkaar en niemand moest met zijn vingers staan draaien. Het was su-per leuk!

Sandra

Trislot

We hadden een superleuke teambuilding dankzij deze boxen. Zo spannend, creatief en doordacht. Ieders competitiviteit werd getriggerd. Echt een AANRADER!

Lotte

VOX PELT

Wij hadden na onze teamdag een ontspannende activiteit voorzien en de escape boxes waren een schot in de roos! Het is een activiteit die voor iedereen leuk is, je kan kiezen welke raadsels je wil oplossen. De speluitleg was niet langdradig of saai , er zat ‘schwung’ in! Kortom, allemaal positief! Bedankt nog eens om zo goed te begeleiden.

Sofie

Colruyt Group

“Een originele en fijne manier van teambuilding. Spitsvondige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen tips, … en een dosis teamwerk. De Escape-box zit geweldig goed in elkaar en bracht de strijder in ieder van ons naar boven, geen hangslot of code was er teveel aan. Een aanrader!”

Ann

VOKA Antwerpen

“We zochten een toffe namiddagactiviteit die voor alle collega’s geschikt zou kunnen zijn. De verwachtingen werden dan ook meer dan ingelost. Een origineel idee, uitdagende opdrachten en vooral een toffe teamsfeer. Deze combinatie maakte van onze teambuilding zeker een succes. Bedankt Sam & Jonas!”

Ellen

Politie Antwerpen

Proximus logo
KBC logo
Colruyt Group logo
Pfizer logo
Mediamarkt logo
Apple logo
Aquafin logo
Voka logo
EY logo
Cordeel logo
Stad Antwerpen logo
KPMG logo

Kies de teambuilding die bij je past

Creëer vandaag een uniek moment met je team

— 100% gratis!

Ontdek ons E-book “17 Energieke Breaks”!

Boordevol eenvoudige, maar uiterst effectieve activiteiten die de energie verhogen, creativiteit stimuleren, en samenwerking bevorderen. Download “17 Energieke Breaks” nu en geef je team een boost!

Jouw privacy is onze prioriteit. Wij zullen je gegevens nooit delen met anderen.

E-book 17 leuke activiteiten cover transparant