Rent Some Fun Logo

Teambuilding in Lokeren?

Kies meteen een teambuilding die kan doorgaan in Lokeren

Groei als team met één van onze unieke teambuildings

Teambuilding icon 3

Kies jouw favoriet uit onze brede aanbod teambuildings

We begonnen ooit in 2016 met een uniek concept: de escapebox. Denk daarbij aan een escaperoom ervaring maar dan in een kist; mobiel en uitvoerbaar op elke locatie. Sindsdien hebben we niet stil gezeten en tal van andere teambuildings ontwikkeld. Inmiddels kan je kiezen uit: ‘A Pirate’s Old Whiskey Crate’, ‘The Mummy’s Mystery’ of de ‘Kart Challenge’.

Teambuilding icon 2

Challenge je werkvloer skills

Effectief communiceren en efficiënt samenwerking zijn dagelijkse bezigheden van een goed functionerend team. Niet raar dus dat we juist deze skills challengen tijdens onze activiteiten. Ontdek waar jij en je team staan als het aankomt op de meest essentiële werkvloer vaardigheden. Ga de uitdaging aan, ontdek elkaars talenten en groei als team!

Teambuilding icon 1

Van jong tot oud, iedereen doet mee

Wij zouden Rent Some Fun niet zijn als we geen rekening hadden gehouden met eventuele leeftijdsverschillen binnen jouw team. Er wordt tijdens de activiteiten zowel een beroep gedaan op kennis van vroeger als op kennis van nu. Zowel oud als jong moet meedoen om de eindstreep te halen. Alleen samen kom je ver.

Made in belgium logo (met tekst)

Lokeren, we komen eraan!

Teambuilding icon 3

Organiseer jouw teambuilding waar je maar wil

Het maakt niet uit waar je jouw teambuilding wilt laten plaatsvinden, wij komen naar jou toe! Of het nou in Lokeren zelf is of omgeving, wij beladen de bus en komen eraan. Misschien wil je jouw teambuilding wel compleet ergens anders organiseren, ook dat kan. We bedienen heel België en weten de weg naar jou toe altijd te vinden.

Teambuilding icon 2

Jouw teamdag gaat gewoon door, ongeacht het weer

Come rain or shine, jouw teamdag gaat gewoon door. Onze escape boxes zijn klein, fijn en mobiel. Met als groot voordeel dat ze vrijwel overal opgebouwd kunnen worden. Met zon kunnen we lekker buiten opbouwen en mocht het onverhoopt toch regenen wijken we uit naar binnen.

Teambuilding icon 1

Wij verzorgen jouw teamdag

Samen geven we vorm aan jouw ultieme teamdag. Misschien wil je de gekozen teambuilding wel combineren met een heerlijke stadswandeling of afsluiten met een dinertje bij je favoriete restaurant. Fantastisch, laat het ons weten en we gaan meteen aan de slag voor je. Jullie genieten, wij doen de rest!

Meer informatie en/of inspiratie nodig of wil je even overleggen? Neem hier contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Zij gingen je voor...

We hebben ook enkel positieve commentaren gehoord. Het zat echt goed in elkaar en niemand moest met zijn vingers staan draaien. Het was su-per leuk!

Sandra

Trislot

We hadden een superleuke teambuilding dankzij deze boxen. Zo spannend, creatief en doordacht. Ieders competitiviteit werd getriggerd. Echt een AANRADER!

Lotte

VOX PELT

Wij hadden na onze teamdag een ontspannende activiteit voorzien en de escape boxes waren een schot in de roos! Het is een activiteit die voor iedereen leuk is, je kan kiezen welke raadsels je wil oplossen. De speluitleg was niet langdradig of saai , er zat ‘schwung’ in! Kortom, allemaal positief! Bedankt nog eens om zo goed te begeleiden.

Sofie

Colruyt Group

“Een originele en fijne manier van teambuilding. Spitsvondige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen tips, … en een dosis teamwerk. De Escape-box zit geweldig goed in elkaar en bracht de strijder in ieder van ons naar boven, geen hangslot of code was er teveel aan. Een aanrader!”

Ann

VOKA Antwerpen

“We zochten een toffe namiddagactiviteit die voor alle collega’s geschikt zou kunnen zijn. De verwachtingen werden dan ook meer dan ingelost. Een origineel idee, uitdagende opdrachten en vooral een toffe teamsfeer. Deze combinatie maakte van onze teambuilding zeker een succes. Bedankt Sam & Jonas!”

Ellen

Politie Antwerpen

Proximus logo
KBC logo
Colruyt Group logo
Pfizer logo
Mediamarkt logo
Apple logo
Aquafin logo
Voka logo
EY logo
Cordeel logo
Stad Antwerpen logo
KPMG logo

Kies de teambuilding die bij je past

Teambuilding dat samenwerken bevorderd

Onze teambuildings GRATIS uitproberen?

Join our try-out team!