Rent Some Fun Logo

Organiseer een teambuilding in Oudenaarde

Kies meteen een teambuilding die kan doorgaan in Oudenaarde

De leukste teambuildings in Oudenaarde

Teambuilding icon 3

Breed aanbod aan teambuilding activiteiten

Sinds onze start in 2016 hebben we een breed aanbod aan teambuilding activiteiten ontwikkeld die kunnen doorgaan op jouw locatie in Oudenaarde. We begonnen ooit met een uniek concept en ontwierpen onze allereerste ‘escape box’ ooit. Denk daarbij aan een escape room maar dan in een kist. Inmiddels kan je kiezen uit de volgende escape boxes: ‘A Pirate’s Old Whiskey Crate’, ‘The Mummy’s Mystery’ of de ‘Kart Challenge’.

Teambuilding icon 2

Communiceren en samenwerken

Effectief communiceren en samenwerken zijn een groot bestanddeel van een prettig werkklimaat. Het is dus niet gek dat we juist deze twee skills als een rode draad door onze activiteiten laten lopen. Middels onze activiteiten ontdek je elkaars talenten op een leuke manier en tegelijkertijd worden de benodigde werkvloer vaardigheden getest en verdiept.

Teambuilding icon 1

Leuk voor zowel jong als oud

Tijdens het ontwikkelen van onze activiteiten hebben we natuurlijk ook rekening gehouden met leeftijdsverschillen binnen teams. Diverse skills zullen ingebracht moeten worden om de raadsels op te lossen. Kennis van vroeger en kennis van vandaag zijn allebei nodig om de eindstreep te halen. Want alleen samen kom je het verst!

Made in belgium logo (met tekst)

Wij komen naar jou toe in Oudenaarde!

Teambuilding icon 3

Waar je maar wil

Het maakt niet uit waar jij je teambuilding wilt laten plaatsvinden, in Oudenaarde centrum of omstreken (misschien zelfs wel heel ergens anders in de provincie?!), wij komen naar jou toe! Je hebt de perfecte locatie al in gedachte en je wilt de activiteit combineren met een toffe wandeling of een afzakker op het terras? Fantastisch, gaan we regelen! Samen geven we vorm aan een onvergetelijke teamdag.

Teambuilding icon 2

Binnen of buiten

Wat voor weer het ook wordt, jouw teamdag gaat gewoon door! Onze Escape Boxes zijn mobiel en compact en kunnen vrijwel overal opgebouwd worden. Mocht het zonnetje (hopelijk wel!) schijnen, bouwen we buiten op, blijkt het weer tegen te vallen wijken we gemakkelijk uit naar binnen.

Teambuilding icon 1

Wij organiseren jouw teamdag

Hoe jij je teamdag ook voor ogen hebt, wij organiseren het bij jou in Oudenaarde! Jullie genieten, wij doen de rest! Samen even sparren over jouw ultieme teamdag? Neem hier contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Zij gingen je voor...

We hebben ook enkel positieve commentaren gehoord. Het zat echt goed in elkaar en niemand moest met zijn vingers staan draaien. Het was su-per leuk!

Sandra

Trislot

We hadden een superleuke teambuilding dankzij deze boxen. Zo spannend, creatief en doordacht. Ieders competitiviteit werd getriggerd. Echt een AANRADER!

Lotte

VOX PELT

Wij hadden na onze teamdag een ontspannende activiteit voorzien en de escape boxes waren een schot in de roos! Het is een activiteit die voor iedereen leuk is, je kan kiezen welke raadsels je wil oplossen. De speluitleg was niet langdradig of saai , er zat ‘schwung’ in! Kortom, allemaal positief! Bedankt nog eens om zo goed te begeleiden.

Sofie

Colruyt Group

“Een originele en fijne manier van teambuilding. Spitsvondige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen tips, … en een dosis teamwerk. De Escape-box zit geweldig goed in elkaar en bracht de strijder in ieder van ons naar boven, geen hangslot of code was er teveel aan. Een aanrader!”

Ann

VOKA Antwerpen

“We zochten een toffe namiddagactiviteit die voor alle collega’s geschikt zou kunnen zijn. De verwachtingen werden dan ook meer dan ingelost. Een origineel idee, uitdagende opdrachten en vooral een toffe teamsfeer. Deze combinatie maakte van onze teambuilding zeker een succes. Bedankt Sam & Jonas!”

Ellen

Politie Antwerpen

Proximus logo
KBC logo
Colruyt Group logo
Pfizer logo
Mediamarkt logo
Apple logo
Aquafin logo
Voka logo
EY logo
Cordeel logo
Stad Antwerpen logo
KPMG logo

Kies de teambuilding die bij je past

Creëer vandaag een uniek moment met je team

— 100% gratis!

Ontdek ons E-book “17 Energieke Breaks”!

Boordevol eenvoudige, maar uiterst effectieve activiteiten die de energie verhogen, creativiteit stimuleren, en samenwerking bevorderen. Download “17 Energieke Breaks” nu en geef je team een boost!

Jouw privacy is onze prioriteit. Wij zullen je gegevens nooit delen met anderen.

E-book 17 leuke activiteiten cover transparant