Rent Some Fun Logo

Teambuilding Puyenbroeck

Kies meteen een teambuilding die kan doorgaan in Puyenbroeck

Organiseer een onvergetelijke teamdag in Puyenbroeck

Teambuilding icon 3

Kies een teambuilding uit ons brede aanbod

Kies uit ons brede aanbod aan teambuildings. Je kan kiezen uit: ‘A Pirate’s Old Whiskey Crate’, ‘The Mummy’s Mystery’ of de ‘Kart Challenge’. De teambuildings baseren allemaal op ons unieke escape box concept. Denk daarbij aan een escape room ervaring maar dan in een doos; mobiel en uitvoerbaar op elke locatie. De escape boxes zijn uniek en helemaal ‘Handmade in Belgium’!

Teambuilding icon 2

Ontwikkel waardevolle skills

Effectieve communicatie en efficiënte samenwerking zijn essentieel voor een goed functionerend team. Niet voor niets hebben we deze twee werkvloer skills onderdeel gemaakt van al onze teambuilding activiteiten. Middels onze activiteiten ontdek je elkaars talenten op een leuke manier en tegelijkertijd worden de werkvloer skills getest en verdiept.

Teambuilding icon 1

Voor jong en oud

Natuurlijk hebben we ook rekening gehouden met eventuele leeftijdsverschillen binnen jouw team. Voor onze teambuilding activiteiten zal zowel oud als jong mee moeten doen. Er wordt een beroep gedaan op zowel kennis van vroeger als kennis van nu. Alleen samen halen jullie de eindstreep. Je weet wat ze zeggen; ‘Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder!’

Made in belgium logo (met tekst)

Wij komen naar Puyenbroeck!

Teambuilding icon 3

Organiseer jouw teambuilding waar je maar wil

Of je jouw teambuilding nu in Puyenbroeck zelf of omgeving wilt organiseren, wij komen naar jou toe! Misschien wil je je teamdag wel helemaal ergens anders organiseren, ook dan komen we naar jou toe! We bedienen compleet België en weten de weg naar jou toe altijd de vinden.

Teambuilding icon 2

Binnen of buiten

Het voordeel van escape boxes is dat ze vrijwel overal opgebouwd kunnen worden. Binnen op kantoor, of buiten in het park of in de tuin. Zo kunnen we met lekker weer makkelijk buiten op bouwen en als het regent uitwijken naar binnen. Wat voor weer het ook wordt, jouw teamdag gaat gewoon door!

Teambuilding icon 1

Wij verzorgen jouw teamdag

Heb je al een locatie in gedachte en wil je jouw teambuilding graag combineren met een brouwerijbezoek, een wandeling of een aperitief op jouw favoriete terras? Fantastisch, laat het ons weten en we gaan meteen aan de slag voor je! Samen geven we vorm aan een onvergetelijke teamdag. Jullie genieten, wij doen de rest!

Meer informatie en/of inspiratie nodig en wil je even overleggen? Neem hier contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Zij gingen je voor...

We hebben ook enkel positieve commentaren gehoord. Het zat echt goed in elkaar en niemand moest met zijn vingers staan draaien. Het was su-per leuk!

Sandra

Trislot

We hadden een superleuke teambuilding dankzij deze boxen. Zo spannend, creatief en doordacht. Ieders competitiviteit werd getriggerd. Echt een AANRADER!

Lotte

VOX PELT

Wij hadden na onze teamdag een ontspannende activiteit voorzien en de escape boxes waren een schot in de roos! Het is een activiteit die voor iedereen leuk is, je kan kiezen welke raadsels je wil oplossen. De speluitleg was niet langdradig of saai , er zat ‘schwung’ in! Kortom, allemaal positief! Bedankt nog eens om zo goed te begeleiden.

Sofie

Colruyt Group

“Een originele en fijne manier van teambuilding. Spitsvondige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen tips, … en een dosis teamwerk. De Escape-box zit geweldig goed in elkaar en bracht de strijder in ieder van ons naar boven, geen hangslot of code was er teveel aan. Een aanrader!”

Ann

VOKA Antwerpen

“We zochten een toffe namiddagactiviteit die voor alle collega’s geschikt zou kunnen zijn. De verwachtingen werden dan ook meer dan ingelost. Een origineel idee, uitdagende opdrachten en vooral een toffe teamsfeer. Deze combinatie maakte van onze teambuilding zeker een succes. Bedankt Sam & Jonas!”

Ellen

Politie Antwerpen

Proximus logo
KBC logo
Colruyt Group logo
Pfizer logo
Mediamarkt logo
Apple logo
Aquafin logo
Voka logo
EY logo
Cordeel logo
Stad Antwerpen logo
KPMG logo

Kies de teambuilding die bij je past

Creëer vandaag een uniek moment met je team

— 100% gratis!

Ontdek ons E-book “17 Energieke Breaks”!

Boordevol eenvoudige, maar uiterst effectieve activiteiten die de energie verhogen, creativiteit stimuleren, en samenwerking bevorderen. Download “17 Energieke Breaks” nu en geef je team een boost!

Jouw privacy is onze prioriteit. Wij zullen je gegevens nooit delen met anderen.

E-book 17 leuke activiteiten cover transparant