Rent Some Fun Logo

Teambuilding in Ronse

Kies meteen een teambuilding die kan doorgaan in Ronse

Ga de uitdaging aan en groei als team met onze unieke teambuildings

Teambuilding icon 3

Jouw favoriete teambuilding in Ronse

In 2016 begonnen we met het ontwikkelen van onze allereerste teambuilding activiteit ooit. We bedachten een uniek concept: de escapebox. Een escaperoom ervaring, geheel mobiel, die we op elke gewenste locatie konden inzetten. Zes jaar later hebben we een breed aanbod aan activiteiten ontwikkeld. Kies jouw favoriet uit: ‘A Pirate’s Old Whiskey Crate’, ‘The Mummy’s Mystery’ of de ‘Kart Challenge’ en ga de uitdaging aan.

Teambuilding icon 2

Ga de uitdaging aan en ontdek elkaars talenten

Teambuildings zijn bij uitstek de beste gelegenheid om te groeien als team. Aan de hand van onze activiteiten, testen en verdiepen we jullie essentiële werkvloer skills. Effectieve communicatie en efficiënte samenwerking zijn vaste onderdelen van onze activiteiten en nodig om het spel uit te spelen. Ga de uitdaging aan en ontdek spelenderwijs waar jij en je team staan. Ontdek elkaars talenten en groei als team!

Teambuilding icon 1

Alleen samen haal je de eindstreep

Leeftijdsverschil is normaal binnen de meeste teams en daar hebben wij natuurlijk rekening mee gehouden. Tijdens onze activiteiten krijgt zowel jong als oud de kans om bij te dragen. Er wordt een beroep gedaan op zowel kennis van nu als op kennis van vroeger. Alleen samen haal je de eindstreep!

Made in belgium logo (met tekst)

Teambuilding Ronse, wij organiseren het!

Teambuilding icon 3

In Ronse zelf of omstreken

Organiseer jouw teambuilding waar jij dat wil. Of het nou in Ronse zelf is of omstreken, wij komen naar jou toe. Misschien wil je jouw teambuilding uiteindelijk wel heel ergens anders organiseren, ook dat kan. We bedienen heel België en weten de weg naar jou toe altijd te vinden!

Teambuilding icon 2

Met regen of met zon

Met regen of met zon, jouw teamdag gaat gewoon door. Onze escape boxes zijn klein, fijn en mobiel waardoor ze vrijwel overal opgebouwd kunnen worden. Is het lekker weer dan bouwen we graag buiten op, zo kunnen jullie genieten van het zonnetje. Mocht het weer niet meespelen wijken we gemakkelijk uit naar binnen.

Teambuilding icon 1

Wij verzorgen jouw teamdag van A tot Z

Je hebt al een duidelijk beeld hoe jouw ideale teamdag eruit moet zien? Je wilt de teambuilding activiteit graag combineren met een fijne wandeling, een museumbezoek, of een drankje op het terras? Super! Samen zetten we jouw ultieme teamdag op papier, waarna wij de rest verzorgen van A tot Z. Laat het weten en wij gaan meteen aan de slag voor je. Jullie genieten, wij doen de rest!

Meer informatie en/of inspiratie nodig of wil je even overleggen? Neem hier contact met ons op dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Zij gingen je voor...

We hebben ook enkel positieve commentaren gehoord. Het zat echt goed in elkaar en niemand moest met zijn vingers staan draaien. Het was su-per leuk!

Sandra

Trislot

We hadden een superleuke teambuilding dankzij deze boxen. Zo spannend, creatief en doordacht. Ieders competitiviteit werd getriggerd. Echt een AANRADER!

Lotte

VOX PELT

Wij hadden na onze teamdag een ontspannende activiteit voorzien en de escape boxes waren een schot in de roos! Het is een activiteit die voor iedereen leuk is, je kan kiezen welke raadsels je wil oplossen. De speluitleg was niet langdradig of saai , er zat ‘schwung’ in! Kortom, allemaal positief! Bedankt nog eens om zo goed te begeleiden.

Sofie

Colruyt Group

“Een originele en fijne manier van teambuilding. Spitsvondige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen tips, … en een dosis teamwerk. De Escape-box zit geweldig goed in elkaar en bracht de strijder in ieder van ons naar boven, geen hangslot of code was er teveel aan. Een aanrader!”

Ann

VOKA Antwerpen

“We zochten een toffe namiddagactiviteit die voor alle collega’s geschikt zou kunnen zijn. De verwachtingen werden dan ook meer dan ingelost. Een origineel idee, uitdagende opdrachten en vooral een toffe teamsfeer. Deze combinatie maakte van onze teambuilding zeker een succes. Bedankt Sam & Jonas!”

Ellen

Politie Antwerpen

Proximus logo
KBC logo
Colruyt Group logo
Pfizer logo
Mediamarkt logo
Apple logo
Aquafin logo
Voka logo
EY logo
Cordeel logo
Stad Antwerpen logo
KPMG logo

Kies de teambuilding die bij je past

Teambuilding dat samenwerken bevorderd

Onze teambuildings GRATIS uitproberen?

Join our try-out team!