Rent Some Fun Logo

Leuke activiteiten voor jouw jeugdbeweging

Spel voor jeugdbewegingen

Teambuilding icon 3

100% fun

Met een fun spelontwerp brengen we leuke activiteiten voor jeugdbewegingen die zorgen voor verbinding. We toveren een lach op het gezicht van jullie leden.

Teambuilding icon 2

We ontzorgen je monitoren

Bij al onze activiteiten is een professionele spelbegeleider inbegrepen. Wij komen naar je toe en zorgen voor een vlot verloop van de activiteit. Jullie monitoren kunnen even tot rust komen of kei hard meespelen.

Teambuilding icon 1

Voor alle leeftijden

Met ons breed aanbod bieden we zowel activiteiten voor 8 tot 11 jarigen als 12 tot 21 jarigen. Voor welke doelgroep je een activiteit zoekt, wij kunnen je helpen.

Made in belgium logo (met tekst)

Waar je ook bent

Wij komen naar jullie toe

Op kamp of op jullie terrein

Binnen of buiten activiteiten

Deze jeugdbewegingen gingen je voor

We hebben ook enkel positieve commentaren gehoord. Het zat echt goed in elkaar en niemand moest met zijn vingers staan draaien. Het was su-per leuk!

Sandra

Trislot

We hadden een superleuke teambuilding dankzij deze boxen. Zo spannend, creatief en doordacht. Ieders competitiviteit werd getriggerd. Echt een AANRADER!

Lotte

VOX PELT

Wij hadden na onze teamdag een ontspannende activiteit voorzien en de escape boxes waren een schot in de roos! Het is een activiteit die voor iedereen leuk is, je kan kiezen welke raadsels je wil oplossen. De speluitleg was niet langdradig of saai , er zat ‘schwung’ in! Kortom, allemaal positief! Bedankt nog eens om zo goed te begeleiden.

Sofie

Colruyt Group

“Een originele en fijne manier van teambuilding. Spitsvondige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen tips, … en een dosis teamwerk. De Escape-box zit geweldig goed in elkaar en bracht de strijder in ieder van ons naar boven, geen hangslot of code was er teveel aan. Een aanrader!”

Ann

VOKA Antwerpen

“We zochten een toffe namiddagactiviteit die voor alle collega’s geschikt zou kunnen zijn. De verwachtingen werden dan ook meer dan ingelost. Een origineel idee, uitdagende opdrachten en vooral een toffe teamsfeer. Deze combinatie maakte van onze teambuilding zeker een succes. Bedankt Sam & Jonas!”

Ellen

Politie Antwerpen

Jeugdbeweging Chiro Brecht
Jeugdbeweging Scouts en Gidsen Den 30
Jeugdbeweging Chiro
Jeugdbeweging Scouts Sint-Coleta
Jeugdbeweging Chiro Machelen
Jeugdbeweging Chiro Itegem

Teambuilding activiteiten jeugdbeweging

Maak je keuze

8 tot 11 jaar
12 tot 21 jaar
Teambuilding dat samenwerken bevorderd

Onze teambuildings GRATIS uitproberen?

Join our try-out team!