Rent Some Fun Logo

De leukste teambuildings in Lier

Kies meteen een teambuilding die kan doorgaan in Lier

De leukste teambuilding in Lier

Teambuilding icon 3

Een onvergetelijke teamdag

Als team ontwikkelden we ‘handmade in Belgium’ de meest originele escape boxes. Denk aan een escaperoom maar dan in een kist. Los samen het mysterie op en het wordt een teamdag om nooit te vergeten.

Teambuilding icon 2

Iedereen doet mee

Tijdens het ontwikkelen van onze teambuilding activiteiten is er rekening gehouden met zowel de oudere als de jongere deelnemer. Iedereen wordt gevraagd zijn of haar kwaliteiten in te zetten om samen tot de eindstreep te geraken. Wel zo leuk, als iedereen mee kan doen!

Teambuilding icon 1

Indoor of outdoor

Onze teambuilding activiteiten zijn overal te realiseren. Lekker buiten als de zon schijnt? Geen probleem! Of natuurlijk binnen op een locatie naar keuze. Door het compacte formaat van onze activiteiten kunnen ze vrijwel overal opgebouwd worden.

Made in belgium logo (met tekst)

Teambuilding Lier, wij organiseren het!

Teambuilding icon 3

Op jouw wens locatie

Of je jouw teambuilding nu in de binnenstad van Lier of op het platteland wilt laten plaatsvinden, wij komen naar jou toe. Wil jij het helemaal anders doen en je teambuilding heel ergens anders in de provincie Antwerpen organiseren, geen zorgen, ook dat kan! Niks is te gek, we komen eraan!

Teambuilding icon 2

Precies zoals jij het wil

Jij weet precies wat je wil? Stadswandeling in de ochtend, escape box in de middag en jullie teamdag afsluiten op het mooiste terras van Lier? Helemaal goed! Nog niet helemaal uit over de teamdag invulling? Samen overleggen we de verschillende mogelijkheden en zorgen we voor een onvergetelijke teamdag.

Teambuilding icon 1

Jullie genieten, wij doen de rest

Wat het ook wordt; binnen of buiten, met veel of weinig man, in Lier of omstreken – wij organiseren het! Jullie genieten, wij doen de rest. Ben je er nog niet helemaal over uit? Neem hier contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Zij gingen je voor...

We hebben ook enkel positieve commentaren gehoord. Het zat echt goed in elkaar en niemand moest met zijn vingers staan draaien. Het was su-per leuk!

Sandra

Trislot

We hadden een superleuke teambuilding dankzij deze boxen. Zo spannend, creatief en doordacht. Ieders competitiviteit werd getriggerd. Echt een AANRADER!

Lotte

VOX PELT

Wij hadden na onze teamdag een ontspannende activiteit voorzien en de escape boxes waren een schot in de roos! Het is een activiteit die voor iedereen leuk is, je kan kiezen welke raadsels je wil oplossen. De speluitleg was niet langdradig of saai , er zat ‘schwung’ in! Kortom, allemaal positief! Bedankt nog eens om zo goed te begeleiden.

Sofie

Colruyt Group

“Een originele en fijne manier van teambuilding. Spitsvondige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen tips, … en een dosis teamwerk. De Escape-box zit geweldig goed in elkaar en bracht de strijder in ieder van ons naar boven, geen hangslot of code was er teveel aan. Een aanrader!”

Ann

VOKA Antwerpen

“We zochten een toffe namiddagactiviteit die voor alle collega’s geschikt zou kunnen zijn. De verwachtingen werden dan ook meer dan ingelost. Een origineel idee, uitdagende opdrachten en vooral een toffe teamsfeer. Deze combinatie maakte van onze teambuilding zeker een succes. Bedankt Sam & Jonas!”

Ellen

Politie Antwerpen

Proximus logo
KBC logo
Colruyt Group logo
Pfizer logo
Mediamarkt logo
Apple logo
Aquafin logo
Voka logo
EY logo
Cordeel logo
Stad Antwerpen logo
KPMG logo

Kies de teambuilding die bij je past

Teambuilding dat samenwerken bevorderd

Onze teambuildings GRATIS uitproberen?

Join our try-out team!