Rent Some Fun Logo

De beste teambuildings in Mechelen

Kies meteen een teambuilding die kan doorgaan in Mechelen

Mechelen! klaar voor jullie teambuilding?

Teambuilding icon 3

Verras je team

Op zoek naar een originele teambuilding activiteit in Mechelen om je team mee te verrassen? Bij ons ben je aan het juiste adres. ‘Handmade in Belgium’ hebben wij de tofste activiteiten voor je ontwikkeld. Los jij liever het mysterie van de Escape Box op, wil je jezelf bewijzen als pitcrew tijdens de Kart Challenge, of streep je ze allemaal weg tijdens de Bingo quiz?

Teambuilding icon 2

Zowel jong als oud

Tijdens het ontwikkelen van onze teambuilding activiteiten hebben we extra rekening gehouden met leeftijdsverschillen. We doen een beroep op de verschillende kwaliteiten van zowel jong als oud en komen daardoor gezamenlijk tot de eindstreep. Knap staaltje teambuilding en een leuke manier om elkaars kwaliteiten beter te leren kennen.

Teambuilding icon 1

Binnen of buiten

Graag het Mechelse zonnetje meepakken tijdens jullie teambuilding, maar nog niet zeker of het weer meespeelt? Not to worry, we bouwen net zo gemakkelijk binnen op als buiten. Door het ingenieuze design van onze teambuilding activiteiten zijn ze overal te realiseren.

Made in belgium logo (met tekst)

Wij organiseren jouw teambuilding in Mechelen

Teambuilding icon 3

Waar je maar wil

Of het nou de Mechelse binnenstad, omstreken, of ieder ander plekje in de provincie Antwerpen is, wij komen naar jou toe. Niets leuker dan geheel ontzorgd samen met je team Mechelen verkennen in combinatie met een teambuilding activiteit.

Teambuilding icon 2

Een teambuilding zoals jij het wil

Bepaal zelf hoe jullie ideale teamdag eruit ziet. Combineer de teambuilding activiteit met een mooie stadswandeling in de stadskern van Mechelen of sluit de dag af met een drankje of diner op je favoriete terras.

Teambuilding icon 1

Wij organiseren het

Waar en hoe jij je teambuilding ook wil laten plaatsvinden; in Mechelen of omstreken, met veel of weinig man, een halve of volle dag, een druk programma of rustig aan. Wij organiseren het. Jullie genieten, wij doen de rest.

Zij gingen je voor...

We hebben ook enkel positieve commentaren gehoord. Het zat echt goed in elkaar en niemand moest met zijn vingers staan draaien. Het was su-per leuk!

Sandra

Trislot

We hadden een superleuke teambuilding dankzij deze boxen. Zo spannend, creatief en doordacht. Ieders competitiviteit werd getriggerd. Echt een AANRADER!

Lotte

VOX PELT

Wij hadden na onze teamdag een ontspannende activiteit voorzien en de escape boxes waren een schot in de roos! Het is een activiteit die voor iedereen leuk is, je kan kiezen welke raadsels je wil oplossen. De speluitleg was niet langdradig of saai , er zat ‘schwung’ in! Kortom, allemaal positief! Bedankt nog eens om zo goed te begeleiden.

Sofie

Colruyt Group

“Een originele en fijne manier van teambuilding. Spitsvondige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen tips, … en een dosis teamwerk. De Escape-box zit geweldig goed in elkaar en bracht de strijder in ieder van ons naar boven, geen hangslot of code was er teveel aan. Een aanrader!”

Ann

VOKA Antwerpen

“We zochten een toffe namiddagactiviteit die voor alle collega’s geschikt zou kunnen zijn. De verwachtingen werden dan ook meer dan ingelost. Een origineel idee, uitdagende opdrachten en vooral een toffe teamsfeer. Deze combinatie maakte van onze teambuilding zeker een succes. Bedankt Sam & Jonas!”

Ellen

Politie Antwerpen

Proximus logo
KBC logo
Colruyt Group logo
Pfizer logo
Mediamarkt logo
Apple logo
Aquafin logo
Voka logo
EY logo
Cordeel logo
Stad Antwerpen logo
KPMG logo

Kies de teambuilding die bij je past

Teambuilding dat samenwerken bevorderd

Onze teambuildings GRATIS uitproberen?

Join our try-out team!