Rent Some Fun Logo

Teambuilding activiteit in Antwerpen organiseren

Kies meteen een teambuilding die kan doorgaan in Antwerpen

Hey Antwerpen, klaar voor jullie teamdag?

Teambuilding icon 3

Indoor of outdoor

Onze activiteiten kunnen bijna allemaal indoor of outdoor georganiseerd worden. Zo kan je genieten van een zonnige dag tijdens je teamdag in Antwerpen.

Teambuilding icon 2

Originele activiteiten

Met Rent Some Fun zorgen we voor een onvergetelijke teambuilding die niemand ooit eerder deed. Kom echt origineel uit de hoek en verras je team met een Escape Box, Kart Challenge of Bingo Quiz.

Teambuilding icon 1

Voor jong en oud

Je team is divers en daar passen wij onze activiteiten op aan. Zo bieden we activiteiten waarbij diverse skills aan bod komen. Jong en oud kan zijn ervaring creatief aanwenden.

Made in belgium logo (met tekst)

Wij komen naar je toe in Antwerpen

Teambuilding icon 3

De leukste plekjes van Antwerpen

De stad biedt heel wat troeven en er zijn heel wat leuke plekjes om te ontdekken. De dag in de binnenstad laat toe een leuke activiteit te combineren met een korte stadswandeling.

Teambuilding icon 2

Geniet van de stad

Waar je teambuilding ook doorgaat, in de binnenstad of in de rand van Antwerpen. Wij komen gewoon naar je toe. Jij geniet van de stad, wij doen de rest.

Teambuilding icon 1

Teambuilding op maat

Combineer verschillende activiteiten of sluit jullie teambuildingsdag af met een heerlijk diner in de Antwerpse binnenstad. Zo leer je jouw collega’s kennen op een leuke manier.

Zij gingen je voor...

We hebben ook enkel positieve commentaren gehoord. Het zat echt goed in elkaar en niemand moest met zijn vingers staan draaien. Het was su-per leuk!

Sandra

Trislot

We hadden een superleuke teambuilding dankzij deze boxen. Zo spannend, creatief en doordacht. Ieders competitiviteit werd getriggerd. Echt een AANRADER!

Lotte

VOX PELT

Wij hadden na onze teamdag een ontspannende activiteit voorzien en de escape boxes waren een schot in de roos! Het is een activiteit die voor iedereen leuk is, je kan kiezen welke raadsels je wil oplossen. De speluitleg was niet langdradig of saai , er zat ‘schwung’ in! Kortom, allemaal positief! Bedankt nog eens om zo goed te begeleiden.

Sofie

Colruyt Group

“Een originele en fijne manier van teambuilding. Spitsvondige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen tips, … en een dosis teamwerk. De Escape-box zit geweldig goed in elkaar en bracht de strijder in ieder van ons naar boven, geen hangslot of code was er teveel aan. Een aanrader!”

Ann

VOKA Antwerpen

“We zochten een toffe namiddagactiviteit die voor alle collega’s geschikt zou kunnen zijn. De verwachtingen werden dan ook meer dan ingelost. Een origineel idee, uitdagende opdrachten en vooral een toffe teamsfeer. Deze combinatie maakte van onze teambuilding zeker een succes. Bedankt Sam & Jonas!”

Ellen

Politie Antwerpen

Proximus logo
KBC logo
Colruyt Group logo
Pfizer logo
Mediamarkt logo
Apple logo
Aquafin logo
Voka logo
EY logo
Cordeel logo
Stad Antwerpen logo
KPMG logo

Kies de teambuilding die bij je past

Teambuilding dat samenwerken bevorderd

Onze teambuildings GRATIS uitproberen?

Join our try-out team!