Rent Some Fun Logo

Teambuilding in Poperinge

Kies meteen een teambuilding die kan doorgaan in Poperinge

De tofste teambuilding activiteiten in Poperinge

Teambuilding icon 3

Authentieke teambuildings ‘Handmade in Belgium’

Handgemaakt in België ontwikkelen en bouwen we al onze teambuilding activiteiten zelf. In 2016 begonnen we met een origineel idee: een escapebox. Denk daarbij aan een escaperoom ervaring maar dan klein en mobiel in een kist. Zo komt de activiteit naar jullie toe in plaats van andersom. Sinds onze start ontwikkelden we een heel assortiment aan activiteiten. Inmiddels mag je kiezen uit: A Pirate’s Old Whiskey Crate, The Mummy’s Mystery of de ‘Kart Challenge’. Welke kies jij?

Teambuilding icon 2

De ideale teamdag in Poperinge

Even de dagelijkse werkvloer beslommeringen achter je laten, je collega’s spelenderwijs beter leren kennen en nieuwe energie opdoen.. oftewel de ideale teamdag. Met Rent Some Fun zorgen wij ervoor dat jullie teamdag onvergetelijk wordt. Door middel van onze activiteiten, die baseren op effectieve communicatie en samenwerking, leer je je collega’s in een ander daglicht kennen, ontdek je elkaars talenten en verdiep je jullie onderlinge relaties.

Teambuilding icon 1

Samen kom je verder

Teams zijn vaak divers door leeftijdsverschillen. Wij zouden wij niet zijn als we daar geen rekening mee hadden gehouden. De activiteiten zijn geschikt voor alle generaties. Zowel jong als oud zet zijn kennis en kunde in om samen de raadsels op te lossen. Je weet wat ze zeggen; ‘Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder!’

Made in belgium logo (met tekst)

Helemaal verzorgd genieten van jullie teambuilding in Poperinge

Teambuilding icon 3

Op jullie locatie naar wens

Onze teambuilding activiteiten kunnen vrijwel overal georganiseerd worden. Kies jullie favoriete plekje uit en wij komen eraan. Of dat nou in Poperinge zelf is of elders in provincie West-Vlaanderen. Misschien hebben jullie wel iets heel anders in gedachten? Ook dat kan! We bedienen heel Nederland en België en weten de weg altijd te vinden.

Teambuilding icon 2

Bij regen of zonneschijn

Jullie teamdag gaat gewoon door, bij regen of zonneschijn! Natuurlijk is een teamdag in de buitenlucht met een stralend zonnetje ideaal. Mocht het weer meespelen is dat dan ook de optie waarvoor we gaan. Desalniettemin zullen we op een regenachtige dag uitwijken naar een gezellige binnenlocatie, waar we onder het genot van een hapje en een drankje een even onvergetelijke teamdag garanderen.

Teambuilding icon 1

Compleet verzorgd van A tot Z

Al precies voor ogen hoe jullie teamdag eruit moet zien? In combinatie met de gekozen teambuilding activiteit ook nog een stadswandeling lopen of de dag afsluiten met een welverdiend diner bij jullie favoriete restaurantje? Tof! Geef het meteen door en wij gaan aan de slag voor je! Wij organiseren en verzorgen jullie teamdag van A tot Z. Jullie genieten, wij doen de rest!

Liever nog iets meer informatie ontvangen of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem hier contact met ons op en we staan je snelst mogelijk te woord.

Zij gingen je voor...

We hebben ook enkel positieve commentaren gehoord. Het zat echt goed in elkaar en niemand moest met zijn vingers staan draaien. Het was su-per leuk!

Sandra

Trislot

We hadden een superleuke teambuilding dankzij deze boxen. Zo spannend, creatief en doordacht. Ieders competitiviteit werd getriggerd. Echt een AANRADER!

Lotte

VOX PELT

Wij hadden na onze teamdag een ontspannende activiteit voorzien en de escape boxes waren een schot in de roos! Het is een activiteit die voor iedereen leuk is, je kan kiezen welke raadsels je wil oplossen. De speluitleg was niet langdradig of saai , er zat ‘schwung’ in! Kortom, allemaal positief! Bedankt nog eens om zo goed te begeleiden.

Sofie

Colruyt Group

“Een originele en fijne manier van teambuilding. Spitsvondige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen tips, … en een dosis teamwerk. De Escape-box zit geweldig goed in elkaar en bracht de strijder in ieder van ons naar boven, geen hangslot of code was er teveel aan. Een aanrader!”

Ann

VOKA Antwerpen

“We zochten een toffe namiddagactiviteit die voor alle collega’s geschikt zou kunnen zijn. De verwachtingen werden dan ook meer dan ingelost. Een origineel idee, uitdagende opdrachten en vooral een toffe teamsfeer. Deze combinatie maakte van onze teambuilding zeker een succes. Bedankt Sam & Jonas!”

Ellen

Politie Antwerpen

Proximus logo
KBC logo
Colruyt Group logo
Pfizer logo
Mediamarkt logo
Apple logo
Aquafin logo
Voka logo
EY logo
Cordeel logo
Stad Antwerpen logo
KPMG logo

Kies de teambuilding die bij je past

Teambuilding dat samenwerken bevorderd

Onze teambuildings GRATIS uitproberen?

Join our try-out team!