Rent Some Fun Logo

Teambuilding in Durbuy

Kies meteen een teambuilding die kan doorgaan in Durbuy

Ga voor een onvergetelijke teamdag in Durbuy

Teambuilding icon 3

Welke teambuilding past bij jullie?

Jij bent verantwoordelijk voor het organiseren van de jaarlijkse teamdag? En op zoek naar een activiteit die zowel verrassend als uniek is? Bij ons ben je aan het juiste adres! Sinds 2016 bouwen en ontwikkelen we de origineelste teambuilding activiteiten. Uitdagende games met zowel een hoog fun gehalte als ook het nodige stukje teambuilding. Waarbij wij naar jullie toe komen in plaats van andersom. Puzzel erop los met ‘A Pirate’s Old Whiskey Crate’, ga de uitdaging aan met ‘The Mummy’s Mystery’ of bewijs jezelf als pitcrew tijdens de ‘Kart Challenge’. Welke kies jij?

Teambuilding icon 2

Focus op groei

Teambuilding activiteiten, zoals het woord al aangeeft, gaan ook om groei. En dan voornamelijk om de groei als team. Door middel van onze activiteiten leer je je collega’s in een ander daglicht kennen, ontdek je elkaars talenten en verdiep je jullie onderlinge relaties. De activiteiten baseren op twee essentiële werkvloer skills; communicatie en samenwerking. Dé skills die nodig zijn voor een aangenaam teamverband. Ga samen de uitdaging aan en groei als team.

Teambuilding icon 1

Iedereen kan deelnemen

Groeien als team kan alleen als ook echt iedereen mee doet. Bij Rent Some Fun hebben we daarom bewust rekening gehouden met eventuele leeftijdsverschillen. Zowel jong als oud zal zijn kunde en kennis in moeten zetten om de raadsels op te lossen. Zo doet iedereen mee en laten we niemand achterwege!

Made in belgium logo (met tekst)

Geniet van jullie teamdag in Durbuy

Teambuilding icon 3

Op jullie favoriete locatie

Waar jullie je teambuilding ook willen organiseren, alles kan. In de prachtige natuurrijke omgeving van Durbuy, in het middeleeuwse stadje zelf, of misschien wel heel ergens anders in Provincie Luxemburg. Kies jullie favoriete locatie en wij komen eraan. We bedienen heel België en Nederland en weten de weg naar jullie altijd te vinden.

Teambuilding icon 2

Of het nu regent of niet

Jullie teambuilding gaat sowieso door, met regen en met zon. Natuurlijk gaan we bij voorkeur voor een onvergetelijke teamdag in de buitenlucht… als het weer meespeelt. Maar ook met regen garanderen we een geslaagde teamdag op een gezellige binnenlocatie met een hapje en een drankje.

Teambuilding icon 1

Jullie genieten - wij doen de rest

Je bent er al over uit? Hebt de perfecte locatie al in gedachten en hebt één of meerdere van onze teambuilding activiteiten uitgezocht? Super! Je wilt de dag ook graag beginnen met een prachtige wandeling door de Ardennen en afsluiten met een welverdiend diner? Ook dat organiseren we voor je. Samen bespreken we jullie wensen en organiseren we een onvergetelijke teamdag. Jullie genieten, wij doen de rest!

Liever nog iets meer informatie ontvangen of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem hier contact met ons op en we staan je snelst mogelijk te woord.

Zij gingen je voor...

We hebben ook enkel positieve commentaren gehoord. Het zat echt goed in elkaar en niemand moest met zijn vingers staan draaien. Het was su-per leuk!

Sandra

Trislot

We hadden een superleuke teambuilding dankzij deze boxen. Zo spannend, creatief en doordacht. Ieders competitiviteit werd getriggerd. Echt een AANRADER!

Lotte

VOX PELT

Wij hadden na onze teamdag een ontspannende activiteit voorzien en de escape boxes waren een schot in de roos! Het is een activiteit die voor iedereen leuk is, je kan kiezen welke raadsels je wil oplossen. De speluitleg was niet langdradig of saai , er zat ‘schwung’ in! Kortom, allemaal positief! Bedankt nog eens om zo goed te begeleiden.

Sofie

Colruyt Group

“Een originele en fijne manier van teambuilding. Spitsvondige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen tips, … en een dosis teamwerk. De Escape-box zit geweldig goed in elkaar en bracht de strijder in ieder van ons naar boven, geen hangslot of code was er teveel aan. Een aanrader!”

Ann

VOKA Antwerpen

“We zochten een toffe namiddagactiviteit die voor alle collega’s geschikt zou kunnen zijn. De verwachtingen werden dan ook meer dan ingelost. Een origineel idee, uitdagende opdrachten en vooral een toffe teamsfeer. Deze combinatie maakte van onze teambuilding zeker een succes. Bedankt Sam & Jonas!”

Ellen

Politie Antwerpen

Proximus logo
KBC logo
Colruyt Group logo
Pfizer logo
Mediamarkt logo
Apple logo
Aquafin logo
Voka logo
EY logo
Cordeel logo
Stad Antwerpen logo
KPMG logo

Kies de teambuilding die bij je past

Teambuilding dat samenwerken bevorderd

Onze teambuildings GRATIS uitproberen?

Join our try-out team!