Rent Some Fun Logo

Unieke teambuilding in Rijkevorsel

Kies meteen een teambuilding die kan doorgaan in Rijkevorsel

Team Rijkevorsel, get ready!

Teambuilding icon 3

Los het mysterie op

Organiseer de meest originele teambuilding ooit. ‘Handmade in Belgium’ ontwikkelen we de tofste teambuilding activiteiten. Onze specialiteit: Escape Boxes, denk aan een escaperoom maar dan mobiel in een box. Los samen het mysterie op en het wordt een teamdag om nooit te vergeten.

Teambuilding icon 2

Samen haal je de eindstreep

Jouw team is divers en heeft zowel jonge als oudere deelnemers? Je wilt natuurlijk dat iedereen mee doet op jullie teamdag. Bij ons ben je aan het juiste adres. Tijdens het ontwikkelen van onze activiteiten hebben we rekening gehouden met leeftijdsverschillen. Iedereen wordt gevraagd zijn of haar kwaliteiten in te zetten om samen tot de eindstreep te geraken.

Teambuilding icon 1

Zowel binnen als buiten

Organiseer jouw teamdag waar jij dat wil. Of dat nu binnen of buiten, op kantoor of gezellig in het park is. Onze teambuilding activiteiten zijn mobiel en compact en kunnen vrijwel overal opgebouwd worden.

Made in belgium logo (met tekst)

Teambuilding Rijkevorsel, wij regelen het!

Teambuilding icon 3

Waar je maar wil

Wij komen naar jou toe. Of dat nu in Rijkevorsel zelf is of in de omstreken. Al wil je het heel ergens anders laten plaatsvinden in de provincie, we komen eraan. Zo combineer je jouw favoriete locatie met de leukste activiteiten.

Teambuilding icon 2

Een onvergetelijke teamdag

Bepaal zelf hoe jouw ideale teamdag eruit ziet. Combineer de teambuilding activiteit met een mooie stadswandeling in de stadskern van Rijkevorsel of sluit de dag af met een drankje of diner op je favoriete terras. Nog niet helemaal uit over de dag indeling? Samen overleggen we de verschillende mogelijkheden en zorgen we voor een onvergetelijke teamdag.

Teambuilding icon 1

Geheel ontzorgd

Waar en hoe jij je teambuilding ook wilt laten plaatsvinden; in Rijkevorsel of omstreken, met een kleine of grote groep, een hele of halve dag, een druk programma of rustig aan. Wij regelen het. Jullie genieten, wij doen de rest. Ben je er nog niet helemaal over uit? Neem hier contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Zij gingen je voor...

We hebben ook enkel positieve commentaren gehoord. Het zat echt goed in elkaar en niemand moest met zijn vingers staan draaien. Het was su-per leuk!

Sandra

Trislot

We hadden een superleuke teambuilding dankzij deze boxen. Zo spannend, creatief en doordacht. Ieders competitiviteit werd getriggerd. Echt een AANRADER!

Lotte

VOX PELT

Wij hadden na onze teamdag een ontspannende activiteit voorzien en de escape boxes waren een schot in de roos! Het is een activiteit die voor iedereen leuk is, je kan kiezen welke raadsels je wil oplossen. De speluitleg was niet langdradig of saai , er zat ‘schwung’ in! Kortom, allemaal positief! Bedankt nog eens om zo goed te begeleiden.

Sofie

Colruyt Group

“Een originele en fijne manier van teambuilding. Spitsvondige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen tips, … en een dosis teamwerk. De Escape-box zit geweldig goed in elkaar en bracht de strijder in ieder van ons naar boven, geen hangslot of code was er teveel aan. Een aanrader!”

Ann

VOKA Antwerpen

“We zochten een toffe namiddagactiviteit die voor alle collega’s geschikt zou kunnen zijn. De verwachtingen werden dan ook meer dan ingelost. Een origineel idee, uitdagende opdrachten en vooral een toffe teamsfeer. Deze combinatie maakte van onze teambuilding zeker een succes. Bedankt Sam & Jonas!”

Ellen

Politie Antwerpen

Proximus logo
KBC logo
Colruyt Group logo
Pfizer logo
Mediamarkt logo
Apple logo
Aquafin logo
Voka logo
EY logo
Cordeel logo
Stad Antwerpen logo
KPMG logo

Kies de teambuilding die bij je past

Creëer vandaag een uniek moment met je team

— 100% gratis!

Ontdek ons E-book “17 Energieke Breaks”!

Boordevol eenvoudige, maar uiterst effectieve activiteiten die de energie verhogen, creativiteit stimuleren, en samenwerking bevorderen. Download “17 Energieke Breaks” nu en geef je team een boost!

Jouw privacy is onze prioriteit. Wij zullen je gegevens nooit delen met anderen.

E-book 17 leuke activiteiten cover transparant