Rent Some Fun Logo

De leukste teambuildings in Turnhout

Kies meteen een teambuilding die kan doorgaan in Turnhout

Zin in jullie teambuilding, Turnhout?

Teambuilding icon 3

Tofste spel design van België

Verras je team met een onvergetelijke teamdag in Turnhout. ‘Handmade in Belgium’ hebben wij speciaal voor jullie de origineelste teambuilding activiteiten ontwikkeld. Ga de uitdaging aan en bewijs jezelf als pitcrew tijden de Kart Challenge, streep ze allemaal weg tijdens de leukste Bingo quiz, of los samen het mysterie van de Escape Box op.

Teambuilding icon 2

Iedereen doet mee

Zowel jong als oud wordt gevraagd zijn kwaliteiten in te zetten tijdens onze teambuilding activiteiten; alleen samen komen jullie tot de eindstreep! Iedereen doet op zijn of haar creatieve manier mee. Zo realiseren we een leuke en inclusieve teamdag en leer je elkaars kwaliteiten op een andere manier kennen.

Teambuilding icon 1

Zowel binnen als buiten

Jullie willen de teambuilding graag buiten laten plaatsvinden, maar het is nog niet zeker of het weer meespeelt in Turnhout? Geen zorgen, we bouwen net zo gemakkelijk binnen op als buiten. Of dat nu op kantoor is, in de stad, of op het strand, de activiteiten zijn overal te realiseren.

Made in belgium logo (met tekst)

Teambuilding in Turnhout? Laat dat maar aan ons over!

Teambuilding icon 3

Wij komen naar jullie toe

Organiseer jullie teambuilding waar je maar wil. Of het nou in Turnhout is of omstreken, of misschien zelfs heel ergens anders in de provincie Antwerpen, wij komen naar jullie toe. Niets toffer dan een mooie plek verkennen met je team in combinatie met een teambuilding activiteit.

Teambuilding icon 2

Zoals jullie het willen

Jullie bepalen zelf hoe jullie ideale teamdag eruit ziet. Combineer de teambuilding activiteit met een stadswandeling in Turnhout en sluit de dag af met een drankje of diner op jullie favoriete terras.

Teambuilding icon 1

Wij doen de rest

Waar en hoe jullie je teambuilding willen laten plaatsvinden, met een groot of klein gezelschap, met een rustig of druk programma, binnen of buiten, in de stad of op het platteland, wij regelen het. Jullie genieten, wij doen de rest.

Zij gingen je voor...

We hebben ook enkel positieve commentaren gehoord. Het zat echt goed in elkaar en niemand moest met zijn vingers staan draaien. Het was su-per leuk!

Sandra

Trislot

We hadden een superleuke teambuilding dankzij deze boxen. Zo spannend, creatief en doordacht. Ieders competitiviteit werd getriggerd. Echt een AANRADER!

Lotte

VOX PELT

Wij hadden na onze teamdag een ontspannende activiteit voorzien en de escape boxes waren een schot in de roos! Het is een activiteit die voor iedereen leuk is, je kan kiezen welke raadsels je wil oplossen. De speluitleg was niet langdradig of saai , er zat ‘schwung’ in! Kortom, allemaal positief! Bedankt nog eens om zo goed te begeleiden.

Sofie

Colruyt Group

“Een originele en fijne manier van teambuilding. Spitsvondige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen tips, … en een dosis teamwerk. De Escape-box zit geweldig goed in elkaar en bracht de strijder in ieder van ons naar boven, geen hangslot of code was er teveel aan. Een aanrader!”

Ann

VOKA Antwerpen

“We zochten een toffe namiddagactiviteit die voor alle collega’s geschikt zou kunnen zijn. De verwachtingen werden dan ook meer dan ingelost. Een origineel idee, uitdagende opdrachten en vooral een toffe teamsfeer. Deze combinatie maakte van onze teambuilding zeker een succes. Bedankt Sam & Jonas!”

Ellen

Politie Antwerpen

Proximus logo
KBC logo
Colruyt Group logo
Pfizer logo
Mediamarkt logo
Apple logo
Aquafin logo
Voka logo
EY logo
Cordeel logo
Stad Antwerpen logo
KPMG logo

Kies de teambuilding die bij je past

Teambuilding dat samenwerken bevorderd

Onze teambuildings GRATIS uitproberen?

Join our try-out team!