Rent Some Fun Logo

Beste teambuildings in Brussel

Kies meteen een teambuilding die kan doorgaan in Brussel

Authentieke teambuilding activiteiten ‘Handmade in Belgium’

Teambuilding icon 3

Welke teambuildingsactiviteit kies jij?

Handgemaakt in België ontwikkelen en bouwen we al onze teambuilding activiteiten zelf. Ons avontuur begon in 2016 met een origineel idee: een escapebox. Het best te vergelijken met een escaperoom waarbij je een kist probeert te kraken. Dus letterlijk een escaperoom in een kist. Zo komt de activiteit naar jullie toe in plaats van andersom. Sinds onze start ontwikkelden we een heel assortiment aan activiteiten. Puzzel erop los met ‘A Pirate’s Old Whiskey Crate’, ga de uitdaging aan met ‘The Mummy’s Mystery’ of bewijs jezelf als pitcrew tijdens de ‘Kart Challenge’. Welke kies jij?

Teambuilding icon 2

Hoog fun gehalte en een stukje groei

Bij Rent Some Fun hebben we veel tijd gestoken in het ontwikkelen van een perfecte mix. De activiteiten moesten zowel een hoog fun gehalte hebben als een stukje groei. De activiteiten baseren daarom allemaal op essentiële werkvloer skills als efficiënte communicatie en samenwerking. Zo leer je op een speelse manier én je collega’s beter kennen én groeien jullie als team. Je ontdekt elkaars talenten, leert beter samen werken en verdiept jullie onderlinge relaties.

Teambuilding icon 1

Voor iedereen

Een teamdag voor iedereen.. Tijdens het ontwikkelen van onze teambuilding activiteiten hebben we bewust rekening gehouden met leeftijdsverschillen. Zowel jong als oud zet zijn kennis en ervaring in om de raadsels op te lossen. Alleen samen haal je de eindstreep. Zo doet iedereen mee en laten we niemand achterwege.

Made in belgium logo (met tekst)

Helemaal op maat genieten van jullie teambuilding in Brussel

Teambuilding icon 3

Waar je maar wil

Jullie kiezen een locatie uit en wij komen eraan. Het mooie van mobiele teambuilding activiteiten is dat je niet plaats gebonden bent. Of het nou de Brusselse binnenstad, in de omgeving, of misschien wel compleet ergens anders in België wordt, alles kan! Kies je favoriete locatie en wij laden ons busje in. We bedienen heel België en Nederland en weten de weg altijd te vinden.

Teambuilding icon 2

Weer of geen weer

Weer of geen weer, jullie teamuitje gaat gewoon door! Natuurlijk is een teamdag in de buitenlucht met een stralend zonnetje ideaal. Mocht het weer het toelaten is dat natuurlijk ook de optie waarvoor we gaan. Maar niet getreurd bij regen, ook dan garanderen we een onvergetelijke teamdag op een gezellige binnenlocatie met een hapje en een drankje.

Teambuilding icon 1

Een onvergetelijke teamdag

Wat je ook voor ogen hebt, we gaan het realiseren! Je hebt de ultieme locatie al in gedachten en wilt de activiteit combineren met een tof museum bezoek, bierproeverijtje bij de lokale brouwerij of de dag afsluiten bij dat lekkere restaurantje? Fantastisch! Geef het meteen door en wij gaan aan de slag voor je. Samen geven we vorm aan een onvergetelijke teamdag.
Jullie genieten, wij doen de rest!

Liever nog iets meer informatie ontvangen of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem hier contact met ons op en we staan je snelst mogelijk te woord.

Zij gingen je voor...

We hebben ook enkel positieve commentaren gehoord. Het zat echt goed in elkaar en niemand moest met zijn vingers staan draaien. Het was su-per leuk!

Sandra

Trislot

We hadden een superleuke teambuilding dankzij deze boxen. Zo spannend, creatief en doordacht. Ieders competitiviteit werd getriggerd. Echt een AANRADER!

Lotte

VOX PELT

Wij hadden na onze teamdag een ontspannende activiteit voorzien en de escape boxes waren een schot in de roos! Het is een activiteit die voor iedereen leuk is, je kan kiezen welke raadsels je wil oplossen. De speluitleg was niet langdradig of saai , er zat ‘schwung’ in! Kortom, allemaal positief! Bedankt nog eens om zo goed te begeleiden.

Sofie

Colruyt Group

“Een originele en fijne manier van teambuilding. Spitsvondige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen tips, … en een dosis teamwerk. De Escape-box zit geweldig goed in elkaar en bracht de strijder in ieder van ons naar boven, geen hangslot of code was er teveel aan. Een aanrader!”

Ann

VOKA Antwerpen

“We zochten een toffe namiddagactiviteit die voor alle collega’s geschikt zou kunnen zijn. De verwachtingen werden dan ook meer dan ingelost. Een origineel idee, uitdagende opdrachten en vooral een toffe teamsfeer. Deze combinatie maakte van onze teambuilding zeker een succes. Bedankt Sam & Jonas!”

Ellen

Politie Antwerpen

Proximus logo
KBC logo
Colruyt Group logo
Pfizer logo
Mediamarkt logo
Apple logo
Aquafin logo
Voka logo
EY logo
Cordeel logo
Stad Antwerpen logo
KPMG logo

Kies de teambuilding die bij je past

Teambuilding dat samenwerken bevorderd

Onze teambuildings GRATIS uitproberen?

Join our try-out team!