Rent Some Fun Logo

De beste teambuildings in Diksmuide

Kies meteen een teambuilding die kan doorgaan in Diksmuide

Diksmuide, klaar voor jullie ultieme teamdag?

Teambuilding icon 3

Kies één van onze originele escape boxes

Verras je team met één van onze originele escape boxes! We begonnen in 2016 met het ontwerp van onze eerste escapebox. Denk daarbij aan een escaperoom ervaring maar dan klein en mobiel in een kist. Zo komt de activiteit naar jullie toe in plaats van andersom. Inmiddels hebben we een groot aanbod aan teambuilding activiteiten ontwikkeld. Puzzel erop los met ‘A Pirate’s Old Whiskey Crate’, ga de uitdaging aan met ‘The Mummy’s Mystery’ of bewijs jezelf als pitcrew tijdens de ‘Kart Challenge’.

Teambuilding icon 2

Ontdek spelenderwijs elkaars talenten

Teamdagen zijn bij uitstek de beste gelegenheid om even uit de dagelijkse workflow te stappen, nieuwe energie te tanken en je collega’s beter te leren kennen. Ook kwamen we tot de conclusie dat de teambuildings om groei moesten gaan. Zo kozen we ervoor om de essentiële werkvloer skills; communicatie en samenwerking als rode draad door de activiteiten te laten lopen. De skills die nodig zijn voor een aangenaam teamverband. Ontdek aan de hand van onze activiteiten elkaars talenten en verdiep jullie onderlinge relaties.

Teambuilding icon 1

We laten niemand achterwege

Een goed team is een compleet team. We hebben bewust rekening gehouden met leeftijdsverschillen, zo laten we niemand achterwege. Zowel jong als oud wordt gevraagd zijn kunde en kennis in te zetten om de raadsels op te lossen. Want alleen samen kom je ver!

Made in belgium logo (met tekst)

Teambuilding Diksmuide, we komen eraan!

Teambuilding icon 3

Waar je maar wil in Diksmuide

Onze teambuilding activiteiten kunnen vrijwel overal georganiseerd worden. Kies jullie favoriete plekje uit en wij komen eraan. In Diksmuide zelf, de omstreken, of misschien wel heel ergens anders in Provincie West-Vlaanderen. We bedienen heel Nederland en België en weten de weg naar jullie toe altijd te vinden.

Teambuilding icon 2

Bij regen of zonneschijn

Of het nu regent of niet, de teamdag gaat gewoon door! Natuurlijk is een teamdag in de buitenlucht met een stralend zonnetje ideaal, mocht het weer meespelen is dat dan ook de optie waarvoor we gaan. Echter zullen we op een regenachtige dag uitwijken naar een gezellige binnenlocatie, waar we onder het genot van een hapje en een drankje een even onvergetelijke teamdag garanderen.

Teambuilding icon 1

Compleet verzorgd van A tot Z

Je ziet jullie perfecte teamdag al helemaal voor je? Je wilt de teambuilding activiteit graag combineren met een museumbezoek, of de dag afsluiten met een drankje op jouw favoriete terras? Tof! Geef het meteen door en wij gaan aan de slag voor je! Wij organiseren en verzorgen jullie teamdag van A tot Z.

Jullie genieten, wij doen de rest!

Liever nog iets meer informatie ontvangen of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem hier contact met ons op en we staan je snelst mogelijk te woord.

Zij gingen je voor...

We hebben ook enkel positieve commentaren gehoord. Het zat echt goed in elkaar en niemand moest met zijn vingers staan draaien. Het was su-per leuk!

Sandra

Trislot

We hadden een superleuke teambuilding dankzij deze boxen. Zo spannend, creatief en doordacht. Ieders competitiviteit werd getriggerd. Echt een AANRADER!

Lotte

VOX PELT

Wij hadden na onze teamdag een ontspannende activiteit voorzien en de escape boxes waren een schot in de roos! Het is een activiteit die voor iedereen leuk is, je kan kiezen welke raadsels je wil oplossen. De speluitleg was niet langdradig of saai , er zat ‘schwung’ in! Kortom, allemaal positief! Bedankt nog eens om zo goed te begeleiden.

Sofie

Colruyt Group

“Een originele en fijne manier van teambuilding. Spitsvondige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen tips, … en een dosis teamwerk. De Escape-box zit geweldig goed in elkaar en bracht de strijder in ieder van ons naar boven, geen hangslot of code was er teveel aan. Een aanrader!”

Ann

VOKA Antwerpen

“We zochten een toffe namiddagactiviteit die voor alle collega’s geschikt zou kunnen zijn. De verwachtingen werden dan ook meer dan ingelost. Een origineel idee, uitdagende opdrachten en vooral een toffe teamsfeer. Deze combinatie maakte van onze teambuilding zeker een succes. Bedankt Sam & Jonas!”

Ellen

Politie Antwerpen

Proximus logo
KBC logo
Colruyt Group logo
Pfizer logo
Mediamarkt logo
Apple logo
Aquafin logo
Voka logo
EY logo
Cordeel logo
Stad Antwerpen logo
KPMG logo

Kies de teambuilding die bij je past

Teambuilding dat samenwerken bevorderd

Onze teambuildings GRATIS uitproberen?

Join our try-out team!