Rent Some Fun Logo

Teambuilding Genk

Kies meteen een teambuilding die kan doorgaan in Genk

Verras je team met de origineelste teambuilding activiteiten in Genk

Teambuilding icon 3

Welke teambuilding kies jij?

Verras je team met een van onze originele escape boxes! We begonnen in 2016 met het ontwerp van onze eerste escape box, een escaperoom ervaring maar dan in een kist. Zo komt de activiteit naar jou toe in plaats van andersom. Inmiddels hebben we een groot aanbod aan teambuilding activiteiten ontwikkeld. Puzzel erop los met ‘A Pirate’s Old Whiskey Crate’, ga de uitdaging aan met ‘The Mummy’s Mystery’ of bewijs jezelf als pitcrew tijdens de ‘Kart Challenge’. Welke kies jij?

Teambuilding icon 2

Spelenderwijs groeien als team

Tijdens het ontwikkelen van onze teambuilding activiteiten kwamen we al gauw tot de conclusie dat er naast een hoge fun factor ook een stuk groei in onze activiteiten moest zitten. We baseerden onze teambuildings op twee essentiële werkvloer skills; efficiënte communicatie en samenwerking. Zo leer je spelenderwijs je collega’s beter kennen, ontdek je elkaars talenten en groeien jullie als team.

Teambuilding icon 1

Samen haal je de eindstreep

Het is geen geslaagde teamdag als niet iedereen mee kan doen. Gelukkig is dat bij onze activiteiten niet zo. We hebben rekening gehouden met eventuele leeftijdsverschillen en bewust vragen en opdrachten voor zowel jong als oud in al onze activiteiten verwerkt. Alleen samen haal je de eindstreep. Zo doet iedereen mee en laten we niemand achterwege.

Made in belgium logo (met tekst)

Genk, jullie genieten - wij doen de rest!

Teambuilding icon 3

Waar je maar wil in Genk

Zeg het maar! Genk binnenstad, de weelderige omgeving of misschien wel heel ergens anders? Het maakt niet uit waar jullie je teamdag willen organiseren… want alles kan! We bedienen heel België en Nederland. Wij laden ons busje in en weten de weg altijd te vinden. Zo kiezen jullie je droom locatie en komen wij naar jullie toe.

Teambuilding icon 2

Met regen en met zonneschijn

Jullie teambuilding gaat sowieso door, met regen en met zonneschijn. Natuurlijk gaan voor een onvergetelijke teamdag in de buitenlucht.. als het weer meespeelt. Maar ook met regen garanderen we een geslaagde teamdag op een gezellige binnenlocatie met een hapje en een drankje.

Teambuilding icon 1

Onvergetelijke teamdag

Hoe jullie teamdag er ook uit mag zien, wij organiseren het! Je hebt al een locatie in gedachte en wilt de teambuilding combineren met een mooie wandeling, brouwerij bezoek of een diner bij jullie favoriete restaurant? Fantastisch! Geef het meteen door en wij gaan aan de slag voor je. Samen geven we vorm aan een onvergetelijke teamdag. Jullie genieten, wij doen de rest!

Meer informatie nodig of wil je even overleggen? Neem hier contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Zij gingen je voor...

We hebben ook enkel positieve commentaren gehoord. Het zat echt goed in elkaar en niemand moest met zijn vingers staan draaien. Het was su-per leuk!

Sandra

Trislot

We hadden een superleuke teambuilding dankzij deze boxen. Zo spannend, creatief en doordacht. Ieders competitiviteit werd getriggerd. Echt een AANRADER!

Lotte

VOX PELT

Wij hadden na onze teamdag een ontspannende activiteit voorzien en de escape boxes waren een schot in de roos! Het is een activiteit die voor iedereen leuk is, je kan kiezen welke raadsels je wil oplossen. De speluitleg was niet langdradig of saai , er zat ‘schwung’ in! Kortom, allemaal positief! Bedankt nog eens om zo goed te begeleiden.

Sofie

Colruyt Group

“Een originele en fijne manier van teambuilding. Spitsvondige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen tips, … en een dosis teamwerk. De Escape-box zit geweldig goed in elkaar en bracht de strijder in ieder van ons naar boven, geen hangslot of code was er teveel aan. Een aanrader!”

Ann

VOKA Antwerpen

“We zochten een toffe namiddagactiviteit die voor alle collega’s geschikt zou kunnen zijn. De verwachtingen werden dan ook meer dan ingelost. Een origineel idee, uitdagende opdrachten en vooral een toffe teamsfeer. Deze combinatie maakte van onze teambuilding zeker een succes. Bedankt Sam & Jonas!”

Ellen

Politie Antwerpen

Proximus logo
KBC logo
Colruyt Group logo
Pfizer logo
Mediamarkt logo
Apple logo
Aquafin logo
Voka logo
EY logo
Cordeel logo
Stad Antwerpen logo
KPMG logo

Kies de teambuilding die bij je past

Teambuilding dat samenwerken bevorderd

Onze teambuildings GRATIS uitproberen?

Join our try-out team!