Rent Some Fun Logo

Teambuilding in Hasselt

Kies meteen een teambuilding die kan doorgaan in Hasselt

“Handmade in Belgium” - de tofste teambuilding activiteiten in Hasselt

Teambuilding icon 3

Kies jouw favoriete teambuilding

Handgemaakt in België ontwikkelen en bouwen we al onze teambuilding activiteiten zelf. In 2016 begonnen we met een origineel idee: een escapebox. Denk daarbij aan een escaperoom ervaring maar dan in een kist. Zo komt de activiteit naar jullie toe in plaats van andersom. Inmiddels hebben we een groot aanbod aan teambuilding activiteiten ontwikkeld. Puzzel erop los met ‘A Pirate’s Old Whiskey Crate’, ga de uitdaging aan met ‘The Mummy’s Mystery’ of bewijs jezelf als pitcrew tijdens de ‘Kart Challenge’. Welke kies jij?

Teambuilding icon 2

Stap uit de dagelijkse workflow en groei als team

Even de dagelijkse werkvloer beslommeringen achter je laten, je collega’s spelenderwijs beter leren kennen en nieuwe energie opdoen.. oftewel de ideale teamdag. Met Rent Some Fun zorgen wij ervoor dat jullie teamdag onvergetelijk wordt. Door middel van onze activiteiten, die baseren op effectieve communicatie en samenwerking, leer je je collega’s in een ander daglicht kennen, ontdek je elkaars talenten en verdiep je jullie onderlinge relaties.

Teambuilding icon 1

Iedereen doet mee

Een teamdag voor iedereen… Tijdens het ontwikkelen van onze teambuilding activiteiten hebben we bewust rekening gehouden met leeftijdsverschillen. Zowel jong als oud zet zijn kennis en ervaring in om de raadsels op te lossen. Zo doet iedereen mee en laten we niemand achterwege.

Made in belgium logo (met tekst)

Hasselt - jullie genieten, wij doen de rest!

Teambuilding icon 3

Op een locatie naar keuze

Of jij je teambuilding nu in Hasselt of omstreken (of misschien wel heel ergens anders in Provincie Limburg?) wilt laten plaatsvinden, wij komen naar jullie toe! We bedienen heel België en Nederland. Je hebt de perfecte locatie al in gedachte en wilt de activiteit combineren met een mooie stadswandeling of een museumbezoek? Fantastisch, gaan we regelen! Samen geven we vorm aan een onvergetelijke teamdag.

Teambuilding icon 2

Weer of geen weer - de teamdag gaat gewoon door

Met regen of met zonneschijn, jullie teambuilding gaat gewoon door! Met zon zullen we natuurlijk gaan voor een geslaagde teamdag in de buitenlucht. Maar ook met regen garanderen we een onvergetelijke teamdag op een gezellige binnenlocatie met een hapje en een drankje.

Teambuilding icon 1

Verzorgd tot in de puntjes

Je weet al precies wat je wilt? Hebt één of meerdere van onze activiteiten uitgezocht en weet waar je jullie teamdag wilt laten plaatsvinden? Fantastisch! Geef het meteen door en wij gaan aan de slag voor je! Wij verzorgen jouw teamdag tot in de puntjes.

Jullie genieten, wij doen de rest!

Meer informatie nodig of wil je even overleggen? Neem hier contact met ons op dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Zij gingen je voor...

We hebben ook enkel positieve commentaren gehoord. Het zat echt goed in elkaar en niemand moest met zijn vingers staan draaien. Het was su-per leuk!

Sandra

Trislot

We hadden een superleuke teambuilding dankzij deze boxen. Zo spannend, creatief en doordacht. Ieders competitiviteit werd getriggerd. Echt een AANRADER!

Lotte

VOX PELT

Wij hadden na onze teamdag een ontspannende activiteit voorzien en de escape boxes waren een schot in de roos! Het is een activiteit die voor iedereen leuk is, je kan kiezen welke raadsels je wil oplossen. De speluitleg was niet langdradig of saai , er zat ‘schwung’ in! Kortom, allemaal positief! Bedankt nog eens om zo goed te begeleiden.

Sofie

Colruyt Group

“Een originele en fijne manier van teambuilding. Spitsvondige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen tips, … en een dosis teamwerk. De Escape-box zit geweldig goed in elkaar en bracht de strijder in ieder van ons naar boven, geen hangslot of code was er teveel aan. Een aanrader!”

Ann

VOKA Antwerpen

“We zochten een toffe namiddagactiviteit die voor alle collega’s geschikt zou kunnen zijn. De verwachtingen werden dan ook meer dan ingelost. Een origineel idee, uitdagende opdrachten en vooral een toffe teamsfeer. Deze combinatie maakte van onze teambuilding zeker een succes. Bedankt Sam & Jonas!”

Ellen

Politie Antwerpen

Proximus logo
KBC logo
Colruyt Group logo
Pfizer logo
Mediamarkt logo
Apple logo
Aquafin logo
Voka logo
EY logo
Cordeel logo
Stad Antwerpen logo
KPMG logo

Kies de teambuilding die bij je past

Teambuilding dat samenwerken bevorderd

Onze teambuildings GRATIS uitproberen?

Join our try-out team!