Rent Some Fun Logo

Teambuilding in Ieper? We komen er aan!

Kies meteen een teambuilding die kan doorgaan in Ieper

Een uitdagende en originele teambuilding in Ieper

Teambuilding icon 3

Origineel aanbod aan teambuildings

Verras je team met een van onze originele escape boxes! We begonnen in 2016 met het ontwerp van onze eerste escape box, een escaperoom ervaring maar dan in een kist. Inmiddels hebben we een groot aanbod aan teambuilding activiteiten ontwikkeld. Puzzel erop los met de ‘A Pirate’s Old Whiskey Crate’, ga de uitdaging aan met onze ‘The Mummy’s Mystery’ of bewijs jezelf als pitcrew tijdens de ‘Kart Challenge’.

Teambuilding icon 2

Ontdek elkaars talenten

Tijdens het ontwikkelen van onze escape boxes kwamen we tot de conclusie dat de teambuildings om groei moeten gaan, zowel op individueel niveau als in groepsverband. Zo hebben we ervoor gekozen om communicatie en samenwerking als rode draad door de spellen te laten lopen, essentiële werkvloer skills die dagelijks ingezet worden voor een fijn teamverband. Aan de hand van onze spellen ontdek je spelenderwijs elkaars talenten en test en verdiep je jullie werkvloer skills.

Teambuilding icon 1

Samen kom je het verst

Natuurlijk hebben we ook rekening gehouden met eventuele leeftijdsverschillen binnen jouw team. Diverse skills zijn nodig om de raadsels te knakken en zowel kennis van vroeger als van nu zal ingezet moeten worden om daadwerkelijk de eindstreep te halen. Zo doet iedereen mee en laten we niemand achterwege. Je weet wat ze zeggen; samen kom je het verst!

Made in belgium logo (met tekst)

Geheel ontzorgd genieten van jullie teamdag in Ieper!

Teambuilding icon 3

De ideale teamdag

Of jij je teambuilding nou in Ieper of omstreken (of misschien wel heel ergens anders?) wilt laten plaatsvinden, wij komen naar jou toe! We bedienen heel België en delen van Nederland en Luxemburg. Je hebt de perfecte locatie al in gedachte en je wilt de activiteit combineren met een toffe wandeling of een museumbezoek? Fantastisch, gaan we regelen! Samen geven we vorm aan een onvergetelijke teamdag.

Teambuilding icon 2

Met goed en slecht weer

Wat voor weer het ook wordt, jouw teambuilding gaat gewoon door. Is het goed weer dan bouwen we graag buiten op, zo kunnen jullie genieten van het zonnetje. Mocht het weer tegenvallen wijken we makkelijk uit naar binnen.

Teambuilding icon 1

Jullie genieten, wij doen de rest

Je weet al precies wat je wil? Hebt één of meerdere van onze activiteiten uitgezocht en je hebt al een locatie in gedachte? Fantastisch! Geef het meteen door en wij gaan aan de slag voor je! Wij verzorgen jouw teamdag van A tot Z. Jullie genieten, wij doen de rest!

Meer informatie nodig of wil je even overleggen? Neem hier contact met ons op dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Zij gingen je voor...

We hebben ook enkel positieve commentaren gehoord. Het zat echt goed in elkaar en niemand moest met zijn vingers staan draaien. Het was su-per leuk!

Sandra

Trislot

We hadden een superleuke teambuilding dankzij deze boxen. Zo spannend, creatief en doordacht. Ieders competitiviteit werd getriggerd. Echt een AANRADER!

Lotte

VOX PELT

Wij hadden na onze teamdag een ontspannende activiteit voorzien en de escape boxes waren een schot in de roos! Het is een activiteit die voor iedereen leuk is, je kan kiezen welke raadsels je wil oplossen. De speluitleg was niet langdradig of saai , er zat ‘schwung’ in! Kortom, allemaal positief! Bedankt nog eens om zo goed te begeleiden.

Sofie

Colruyt Group

“Een originele en fijne manier van teambuilding. Spitsvondige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen tips, … en een dosis teamwerk. De Escape-box zit geweldig goed in elkaar en bracht de strijder in ieder van ons naar boven, geen hangslot of code was er teveel aan. Een aanrader!”

Ann

VOKA Antwerpen

“We zochten een toffe namiddagactiviteit die voor alle collega’s geschikt zou kunnen zijn. De verwachtingen werden dan ook meer dan ingelost. Een origineel idee, uitdagende opdrachten en vooral een toffe teamsfeer. Deze combinatie maakte van onze teambuilding zeker een succes. Bedankt Sam & Jonas!”

Ellen

Politie Antwerpen

Proximus logo
KBC logo
Colruyt Group logo
Pfizer logo
Mediamarkt logo
Apple logo
Aquafin logo
Voka logo
EY logo
Cordeel logo
Stad Antwerpen logo
KPMG logo

Kies de teambuilding die bij je past

Teambuilding dat samenwerken bevorderd

Onze teambuildings GRATIS uitproberen?

Join our try-out team!