Rent Some Fun Logo

Unieke teambuilding in Kasterlee

Kies meteen een teambuilding die kan doorgaan in Kasterlee

Teambuilding Kasterlee - On your marks!

Teambuilding icon 3

Een teamdag om nooit te vergeten

Boek de origineelste teambuilding activiteiten van België en verras je team met een onvergetelijke teamdag. Authentiek en ‘Handmade in Belgium’ door ons team. Ga de uitdaging aan en bewijs jezelf als pitcrew tijden de Kart Challenge, streep ze allemaal weg tijdens de leukste Bingo quiz, of los samen het mysterie van de escape box op.

Teambuilding icon 2

Voor jong en oud

Een teamdag voor iedereen. Tijdens het ontwikkelen van onze teambuilding activiteiten hebben we bewust rekening gehouden met leeftijdsverschillen. Zowel jong als oud zal zijn kennis en ervaring creatief moeten inzetten om samen de eindstreep te halen. Toffe manier om elkaars kwaliteiten beter te leren kennen.

Teambuilding icon 1

In het park of op kantoor

Onze teambuilding activiteiten zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Als de zon schijnt bouwen we makkelijk buiten op. Denk aan de tuin, het park in de buurt of zelfs midden in de stad Kasterlee. Mocht het toch gaan regenen bouwen we net zo moeiteloos binnen op kantoor op, of op elke andere locatie naar keuze.

Made in belgium logo (met tekst)

Teambuilding Kasterlee - Ready? Set. Go!

Teambuilding icon 3

Ontdek Kasterlee samen

Organiseer jouw teambuilding waar je maar wil, wij komen naar jou toe. Bezoek samen de mooiste plekjes van Kasterlee of ontdek de omstreken. Tof om samen een omgeving te verkennen in combinatie met een teambuilding activiteit. Liever een teambuilding elders in provincie Antwerpen? Ontdek ze hier.

Teambuilding icon 2

Teambuilding op maat

Leer je team echt goed kennen op jouw manier. Alles is mogelijk. Van een dagvullend programma tot een dagdeel, met veel of weinig man, jij bepaalt. Een stadswandeling gecombineerd met een lunch op het terras of toch liever ‘s-avonds verzakken met een borreltje? Tof! Samen geven we jouw teamdag vorm.

Teambuilding icon 1

Wij regelen het

Niets is te gek en alles kan. Jij weet precies wat je wil? Top, wij gaan meteen aan het werk voor je. Er nog niet helemaal over uit? Neem hier contact met ons op dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Samen realiseren we een onvergetelijke teamdag. Jullie genieten, wij doen de rest.

Zij gingen je voor...

We hebben ook enkel positieve commentaren gehoord. Het zat echt goed in elkaar en niemand moest met zijn vingers staan draaien. Het was su-per leuk!

Sandra

Trislot

We hadden een superleuke teambuilding dankzij deze boxen. Zo spannend, creatief en doordacht. Ieders competitiviteit werd getriggerd. Echt een AANRADER!

Lotte

VOX PELT

Wij hadden na onze teamdag een ontspannende activiteit voorzien en de escape boxes waren een schot in de roos! Het is een activiteit die voor iedereen leuk is, je kan kiezen welke raadsels je wil oplossen. De speluitleg was niet langdradig of saai , er zat ‘schwung’ in! Kortom, allemaal positief! Bedankt nog eens om zo goed te begeleiden.

Sofie

Colruyt Group

“Een originele en fijne manier van teambuilding. Spitsvondige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen tips, … en een dosis teamwerk. De Escape-box zit geweldig goed in elkaar en bracht de strijder in ieder van ons naar boven, geen hangslot of code was er teveel aan. Een aanrader!”

Ann

VOKA Antwerpen

“We zochten een toffe namiddagactiviteit die voor alle collega’s geschikt zou kunnen zijn. De verwachtingen werden dan ook meer dan ingelost. Een origineel idee, uitdagende opdrachten en vooral een toffe teamsfeer. Deze combinatie maakte van onze teambuilding zeker een succes. Bedankt Sam & Jonas!”

Ellen

Politie Antwerpen

Proximus logo
KBC logo
Colruyt Group logo
Pfizer logo
Mediamarkt logo
Apple logo
Aquafin logo
Voka logo
EY logo
Cordeel logo
Stad Antwerpen logo
KPMG logo

Kies de teambuilding die bij je past

Teambuilding dat samenwerken bevorderd

Onze teambuildings GRATIS uitproberen?

Join our try-out team!