Rent Some Fun Logo

Teambuilding in de Kempen

Kies meteen een teambuilding die kan doorgaan in Kempen

Kempen, zijn jullie er klaar voor?

Teambuilding icon 3

Kies jouw favoriete teambuilding

Verras je team met een van onze originele escape boxes! Het best te vergelijken met een normale escaperoom waarbij je een kist probeert te kraken. Klein, fijn en mobiel. Zo komt de activiteit naar jou toe in plaats van andersom. Inmiddels hebben we een divers aanbod aan teambuilding activiteiten ontwikkeld. Puzzel erop los met ‘A Pirate’s Old Whiskey Crate’, ga de uitdaging aan met ‘The Mummy’s Mystery’ of bewijs jezelf als pitcrew tijdens de ‘Kart Challenge’. Welke is jouw favoriet?

Teambuilding icon 2

Hoog fun gehalte en een stukje groei

Geen teambuilding zonder groei. Om dat waar te maken hebben we naast een hoog fun gehalte ook twee essentiële werkvloer skills, communicatie en samenwerking, in al onze teambuildings verwerkt. De soft skills die nodig zijn voor een aangenaam teamverband. Zo leer je op een speelse manier én je collega’s beter kennen én groeien jullie als team. Je ontdekt elkaars talenten, leert beter samen werken en verdiept jullie onderlinge relaties.

Teambuilding icon 1

Iedereen doet mee

Jouw team bestaat uit zowel jong als oud en bent bang dat niet iedereen mee kan doen? Geen zorgen! Onze teambuildings zijn afgestemd op verschillende leeftijden. Zo zijn er vragen en raadsels die alleen opgelost kunnen worden met een combinatie aan kennis van vroeger en nu. Zo doet iedereen mee en laten we niemand achterwege.

Made in belgium logo (met tekst)

Teamdag Kempen, jullie genieten - wij doen de rest

Teambuilding icon 3

Waar je maar wil in de Kempen

Onze teambuilding activiteiten kunnen vrijwel overal georganiseerd worden. Kies jullie favoriete locatie uit en wij komen eraan. Of dat nou in Kempen zelf is, in de omstreken, of misschien wel net over de grens in Nederland. Alles kan! We bedienen heel België en Nederland en weten de weg altijd te vinden. Wij laden ons busje in en zien jullie daar!.

Teambuilding icon 2

De teamdag gaat gewoon door

Wat het weer ook doet, jullie teambuilding gaat gewoon door. Met lekker weer bouwen we graag buiten op, zo kunnen jullie genieten van het zonnetje. Mocht het weer tegenvallen wijken we gemakkelijk uit naar binnen en garanderen we een net zo geslaagde teamdag met een gezellig borreltje.

Teambuilding icon 1

Verzorgd tot in de puntjes

Je weet al precies wat je wil? Hebt één of meerdere van onze activiteiten uitgezocht en je hebt al een locatie in gedachte? Ook wil je de teambuilding graag combineren met een mooie wandeling of de dag afsluiten bij dat lekkere restaurantje? Fantastisch! Geef het meteen door en wij gaan aan de slag voor je! Wij verzorgen jouw teamdag tot in de puntjes.
Jullie genieten, wij doen de rest!

Liever nog iets meer informatie ontvangen of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem hier contact met ons op en we staan je snelst mogelijk te woord.

Zij gingen je voor...

We hebben ook enkel positieve commentaren gehoord. Het zat echt goed in elkaar en niemand moest met zijn vingers staan draaien. Het was su-per leuk!

Sandra

Trislot

We hadden een superleuke teambuilding dankzij deze boxen. Zo spannend, creatief en doordacht. Ieders competitiviteit werd getriggerd. Echt een AANRADER!

Lotte

VOX PELT

Wij hadden na onze teamdag een ontspannende activiteit voorzien en de escape boxes waren een schot in de roos! Het is een activiteit die voor iedereen leuk is, je kan kiezen welke raadsels je wil oplossen. De speluitleg was niet langdradig of saai , er zat ‘schwung’ in! Kortom, allemaal positief! Bedankt nog eens om zo goed te begeleiden.

Sofie

Colruyt Group

“Een originele en fijne manier van teambuilding. Spitsvondige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen tips, … en een dosis teamwerk. De Escape-box zit geweldig goed in elkaar en bracht de strijder in ieder van ons naar boven, geen hangslot of code was er teveel aan. Een aanrader!”

Ann

VOKA Antwerpen

“We zochten een toffe namiddagactiviteit die voor alle collega’s geschikt zou kunnen zijn. De verwachtingen werden dan ook meer dan ingelost. Een origineel idee, uitdagende opdrachten en vooral een toffe teamsfeer. Deze combinatie maakte van onze teambuilding zeker een succes. Bedankt Sam & Jonas!”

Ellen

Politie Antwerpen

Proximus logo
KBC logo
Colruyt Group logo
Pfizer logo
Mediamarkt logo
Apple logo
Aquafin logo
Voka logo
EY logo
Cordeel logo
Stad Antwerpen logo
KPMG logo

Kies de teambuilding die bij je past

Teambuilding dat samenwerken bevorderd

Onze teambuildings GRATIS uitproberen?

Join our try-out team!