Rent Some Fun Logo

Teambuildings in Knokke

Kies meteen een teambuilding die kan doorgaan in Knokke

Een inspirerende en onvergetelijke teamdag in Knokke

Teambuilding icon 3

Top aanbod aan teambuilding activiteiten

In 2016 hadden we een uniek idee en ontwikkelden onze eerste escapebox ever. Een escaperoom ervaring, maar dan compact en mobiel, die we op elke gewenste locatie konden inzetten. Fast forward naar 2022 en we hebben een hele reeks aan inventieve en toffe mobiele teambuilding activiteiten ontwikkeld. Ga samen de uitdaging aan en los het mysterie op van The Mummy’s Mystery, bewijs jezelf als pitcrew tijdens de Kart Challenge of ontdek je innerlijke piraat met A Pirate’s Old Whiskey Crate.

Teambuilding icon 2

Een inspirerende teamdag

Teamdagen zijn bij uitstek de beste gelegenheid om even uit de dagelijkse workflow te stappen, nieuwe energie te tanken en je collega’s beter te leren kennen. Een ideale dag om nieuwe inspiratie op te doen en te groeien als team. We hebben ervoor gekozen om essentiële skills zoals effectief communiceren en samenwerking als rode draad door onze activiteiten te laten lopen. Zo leer je je collega’s spelenderwijs beter kennen, verdiep je jullie onderlinge relaties en ga je gemotiveerd het nieuwe kwartaal in.

Teambuilding icon 1

Jong of oud, samen ga je voor de titel

Teams zijn divers en hebben vaak wat leeftijdsverschillen daar hebben we natuurlijk rekening mee gehouden. Uiteenlopende skills zijn nodig om de raadsels te knakken en zowel kennis van vroeger als van nu zal ingezet moet worden om de eindstreep te halen. Dus, jong of oud, samen ga je voor de titel!

Made in belgium logo (met tekst)

Knokke, we komen eraan!

Teambuilding icon 3

Organiseer jouw teamdag waar je maar wil

Of je jouw teamdag nou in Knokke zelf, in de omstreken of lekker aan het strand wilt organiseren, alles kan! Misschien heb je wel héél iets anders in gedachte, ook dat kan! We bedienen heel België en Nederland. Wij stappen in ons busje en weten de weg naar jou toe altijd te vinden.

Teambuilding icon 2

Weer of geen weer - jouw teamdag gaat door

Wat het weer ook doet, jouw teamdag in Knokke gaat gewoon door. Met lekker weer bouwen we gemakkelijk buiten op, zo kunnen jullie het zonnetje meepakken en genieten van jullie teambuilding in de buitenlucht. Mocht het weer niet meespelen wijken we uit naar een gezellige en knusse binnenlocatie, waar we onder het genot van een hapje en een drankje een even onvergetelijke teamdag garanderen in provincie West-Vlaanderen.

Teambuilding icon 1

Jullie genieten, wij doen de rest

Wat je ook in gedachten hebt, wij realiseren het! In combinatie met de teambuilding activiteit ook nog een museum bezoeken of de dag afsluiten met een welverdiend diner bij jouw favoriete restaurant? Fantastisch! Geef het meteen door en wij gaan aan de slag voor je! Wij verzorgen jouw teamdag van A tot Z.

Jullie genieten, wij doen de rest!

Meer informatie nodig of wil je even overleggen? Neem hier contact met ons op dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Zij gingen je voor...

We hebben ook enkel positieve commentaren gehoord. Het zat echt goed in elkaar en niemand moest met zijn vingers staan draaien. Het was su-per leuk!

Sandra

Trislot

We hadden een superleuke teambuilding dankzij deze boxen. Zo spannend, creatief en doordacht. Ieders competitiviteit werd getriggerd. Echt een AANRADER!

Lotte

VOX PELT

Wij hadden na onze teamdag een ontspannende activiteit voorzien en de escape boxes waren een schot in de roos! Het is een activiteit die voor iedereen leuk is, je kan kiezen welke raadsels je wil oplossen. De speluitleg was niet langdradig of saai , er zat ‘schwung’ in! Kortom, allemaal positief! Bedankt nog eens om zo goed te begeleiden.

Sofie

Colruyt Group

“Een originele en fijne manier van teambuilding. Spitsvondige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen tips, … en een dosis teamwerk. De Escape-box zit geweldig goed in elkaar en bracht de strijder in ieder van ons naar boven, geen hangslot of code was er teveel aan. Een aanrader!”

Ann

VOKA Antwerpen

“We zochten een toffe namiddagactiviteit die voor alle collega’s geschikt zou kunnen zijn. De verwachtingen werden dan ook meer dan ingelost. Een origineel idee, uitdagende opdrachten en vooral een toffe teamsfeer. Deze combinatie maakte van onze teambuilding zeker een succes. Bedankt Sam & Jonas!”

Ellen

Politie Antwerpen

Proximus logo
KBC logo
Colruyt Group logo
Pfizer logo
Mediamarkt logo
Apple logo
Aquafin logo
Voka logo
EY logo
Cordeel logo
Stad Antwerpen logo
KPMG logo

Kies de teambuilding die bij je past

Creëer vandaag een uniek moment met je team

— 100% gratis!

Ontdek ons E-book “17 Energieke Breaks”!

Boordevol eenvoudige, maar uiterst effectieve activiteiten die de energie verhogen, creativiteit stimuleren, en samenwerking bevorderen. Download “17 Energieke Breaks” nu en geef je team een boost!

Jouw privacy is onze prioriteit. Wij zullen je gegevens nooit delen met anderen.

E-book 17 leuke activiteiten cover transparant